Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta mislite o novom clanstvu sajta?

Ovde je tema o novom clanstvu koje je od 1 septembra ... Zasto se uvek skreće s teme i dolazi do rasprave?
2025 08 16
Meni deluje da će se pročistiti i da će ostati samo preprodavci polovne odeće koji uzimaju iz uvoza na veliko, tzv džakaroši. Žene koje ovo koriste kao male oglase gde žele da prodaju nešto svoje, teško da će naći isplativost u ovom modelu.
2025 08 17
> Papricica: > Meni deluje da će se pročistiti i da će ostati samo preprodavci polovne odeće koji uzimeu iz uvoza na veliko, tzv džakaroši. > Ćene koje ovo koriste kao male oglase gde žele da prodaju nešto svoje, teško da će naći isplativost u ovom modelu. Isto to mislim...!
2025 08 17
Mislim da su vrlo kontradiktorni. Prvo stavljaju pravila da nema komercijalne prodaje, potom banuju samo neke komercijalne prodavce, ali ne sve, druge stite tj. krse sopstvena pravila jer primenjuju dvostruke arsine, a sada sa ovim nefer modelom kao da samo zele komercijalne prodavce, a sve ostale da rasteraju. Tako meni deluje, mozda gresim.
2025 08 17
> Vesna1965: > Meni to sa clanstvom nije ok. Nema ovde vec godinu dana i vise neke prodaje pa da se to isplati Apsolutno se slazem. Ja ove god cele nisam 10 krpica na sajtu prodala. Da to ide, pa da platim, ali kako trenutno jeste, tesko.
2025 08 17
Šta smo kupili/prodali do septembra to nam je :')
2025 08 17
Ja sam tu gde jesam jer sam zatrpana stvarima a nemam gde drugo da uh prodam, već plaćam VIP, tako da još tih 300 dinara, preživeću. Ali ako ostanu samo komercijalni prodavci, neću imati ni kome da prodam. Mislim mi nekako ovde i kupujemo jedna od druge, oni ne kupuju ništa. Ali već sam pisala na drugoj temi puno, ukratko, msm da neće da izadje na dobro.
2025 08 17
> Papricica: > Meni deluje da će se pročistiti i da će ostati samo preprodavci polovne odeće koji uzimaju iz uvoza na veliko, tzv džakaroši. > Žene koje ovo koriste kao male oglase gde žele da prodaju nešto svoje, teško da će naći isplativost u ovom modelu. Dzakaroši... 😄😄😄 svidja mi se izraz
2025 08 17
Iskreno,mislim da uvođenjem članarina dolazi do pada prodaje kod mnogih jer se dešava da nekad u mesec dana nemam neku prodaju ili gotovo nikakvu. Ne znam koliko će biti isplativo da platimo ako se nastavi ovako loša prodaja ali tračak nade mi daje činjenica da neće biti dosadnih reklama koje iskaču i zbog kojih su mnogi otišli sa sajta..Videćemo.. Dobro je što možemo besplatno da kupujemo. 😅
2025 08 17
Koristice se drugi sajtovi i toliko. Bogu hvala niko nije nezamenjiv. Ja se taman vratila na sajt imam dosta krpica koje sam prerasla u sirini 😄😄😄. Kad ono eto ga... trebaju da naplate okej, ali sta naplacuju... Mogao je da se uvede sistem naplate kao na limundu i kupindu. I to je sasvim korektno i treba tako. Ali ono sta naplacuju i ono sta nude... Diskutabilno je ....
2025 08 17
> cacaNi: > Koristice se drugi sajtovi i toliko. Bogu hvala niko nije nezamenjiv. Ja se taman vratila na sajt imam dosta krpica koje sam prerasla u sirini 😄😄😄. Kad ono eto ga... trebaju da naplate okej, ali sta naplacuju... Mogao je da se uvede sistem naplate kao na limundu i kupindu. I to je sasvim korektno i treba tako. Ali ono sta naplacuju i ono sta nude... Diskutabilno je .... I ja :D Kao hajde ovde i prodam jedan predmet. I eto iznenadjenja :D Neka naplate, neka uzmu proviziju baš kao što ste naveli. Dotični sajtovi najbolje rade, a čini mi se da će procvetati i sa odećom u narednom periodu 8-)
2025 08 17
Pozdrav svim devojkama♥️ Ja sam sada tek videla najavu izmena, nisam duži period koristila sajt. Do kada imamo rok da uplatimo? Ili ne uplatimo 😄 I još jedno doduše možda glupo pitanje - gde su navedeni podaci za uplatu. Šta ste vi žene izabrale?
2025 08 17
O funkcionlanosti sajta ne zelim da pricam svi smo svedoci..Sto se tice reklama mislim da su i oni otkazali placanje ,shodno broju pregleda jer interesovanje za sajt je drasticno opalo..Tako smo dosli do toga da se svali placaje na nas..I nemam nista protiv ali mislim da ovaj predlog nije korektan .. Po meni nije ok da isto placamo mi koji imamo najvise 30 aktivnih artikala i ovi sto istresaju dzakove i zatrpavaju ga svakodnevno…Za takve bi trebalo da bude minumum 1000 din ili po kolicini prodatih… Basic paket do 50 artikala mesecno da se naplacuje 300 din i to je to.. Jeenostavno nece se isplatiti i sve vise korisnika ce odlaziti odavde.. Takodje toplo se nadam da cemo dobiti vecu podrsku, i sajt je zreo za redizajn
2025 08 18
> Noubliezjamais: > Pozdrav svim devojkama♥️ > Ja sam sada tek videla najavu izmena, nisam duži period koristila sajt. Do kada imamo rok da uplatimo? Ili ne uplatimo 😄 > I još jedno doduše možda glupo pitanje - gde su navedeni podaci za uplatu. > Šta ste vi žene izabrale? Nije počelo još uvek, od 01. 09. bi trebalo. Ne znam jel si videla temu od Admina, tamo imaš objašnjene članarine itd. Probni period na 2 nedelje nakon što krene, pa u tom periodu imaš fore da odlučiš. Ja ću onaj od 550, jer imam 200 predmeta, nije da imam neki izbor😅
2025 08 18
Meni je veoma zanimljivo to sto ce isto placati oni koji imaju predmete na 6 strana kao i oni sto imaju na 136 strana. Ili oni koji imaju manje od 200 predmeta(a pritom su cene skromne) kao i oni sa visokim cenama i preko 600 predmeta, a da ne pricam za one preprodavce sa preko 1000 predmeta. Veoma razumno i logicno.
2025 08 18
1 2 3 4 5 6 7 ... 9