Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta mislite o novom clanstvu sajta?

Sta mislite o novom clanstvu sajta? Neograničen br oglasa 550 din +provizija 70 din uplata u posti .Znaci 620 din mesecno. Godišnje 7440 din.
2025 08 14
Mislim da je generalno dobra ideja za unapredjenje sajta, samo da je preveliki skok od besplatnog koriscenja do iznosa koji ste naveli. 🙂
2025 08 14
Sa naplacivanjem clanstva i cene predmeta idu gore, pa probati mesec, dva, pa ako nema prodaje obrisati profil i to je to. I ako nema nekog poboljsanja u vidu rada sajta takodje.
2025 08 14
Ove godine 2025 prodala sam 4 predmeta i jedan poklonila. Sada je osmi mesec. Prodala sam patike za 1500 din Nike.. Zara stikle za 750 din. Zara sako nov za 5000 din. Holder za kartice i ne secam se tacno cene. Poklonila olovke za usne i oci. To je moja prodaja za 8 meseci. Ne isplati se.. Ako nekoliko meseci ne prodamo nista. Onda nam se ne isplati clanstvo od 550 din. Bolje naplatiti od prodatih predmeta..Prodaja se smanjila od prosle god. Ako clanice povecaju cene,tek onda nece prodati nista. Ako sa manjim cenama nisu mogle,kako ce sa vecim.. Zao mi je.. Ovde sam 9 godina..Volela sam ovaj sajt . . Bez obzira i na ona losa iskustva koja sam imala od prevaranata. Vrati se svakom ono zlo koje je učinio pre ili kasnije! Mnogo je vise iskrenih članova i mnogo lepih saradnji .
2025 08 14
Meni je dovoljno da dve clanice mesecno odbijem za popust od 500 din ili manje i platicu clanarinu,ostale ce i dalje dobijati😂😂😂😂 Ali necu dodavati nista na cene
2025 08 14
To što sam stavila već mislim. Prodaja je nulirana besmislenim oglasima, da su se mesečne pretplate setili na vreme i da članice imaju prodaju ne bi bio problem, čak bi rado plaćali. Sajt je registrovan u Moldaviji, a admini iz Hrvatske ( neki bar ) da bi izbegli bilo kakvu zakonsku ODGOVORNOST za sajt i sve što se dešava na njemu. Od prevara do poreza.
upload
2025 08 15
*A, u Litvaniji su pardon.
upload
2025 08 15
> OlgaHana: > Meni je dovoljno da dve clanice mesecno odbijem za popust od 500 din ili manje i platicu clanarinu,ostale ce i dalje dobijati😂😂😂😂 > Ali necu dodavati nista na cene Evo glavnog zacina C :') Koji pritom se bavi komercijalnom prodajom. Kako neocekivano. :') :') :')
2025 08 15
> DarkMagician: > > OlgaHana: > > Meni je dovoljno da dve clanice mesecno odbijem za popust od 500 din ili manje i platicu clanarinu,ostale ce i dalje dobijati😂😂😂😂 > > Ali necu dodavati nista na cene > Evo glavnog zacina C :') Koji pritom se bavi komercijalnom prodajom. Kako neocekivano. :') :') :') Je li moguće da se ja ubih od pisanja ovde na forumu i nisam čak ni dogurala do glavnog začina C 🥲🥲 Uglavnom, spremna sam za zaplet i rasplet ove situacije🤣
upload
2025 08 15
> Her_Fashion: > > DarkMagician: > > > OlgaHana: > > > Meni je dovoljno da dve clanice mesecno odbijem za popust od 500 din ili manje i platicu clanarinu,ostale ce i dalje dobijati😂😂😂😂 > > > Ali necu dodavati nista na cene > > Evo glavnog zacina C :') Koji pritom se bavi komercijalnom prodajom. Kako neocekivano. :') :') :') > Je li moguće da se ja ubih od pisanja ovde na forumu i nisam čak ni dogurala do glavnog začina C 🥲🥲 > Uglavnom, spremna sam za zaplet i rasplet ove situacije🤣 Izvinjavam se, nisam isla svakom da gledam profil ko komentarise, ali moja greska, i Vi spadate u taj kos, takodje komercijalna prodaja koja je na papiru zabranjena.
2025 08 15
> DarkMagician: > > OlgaHana: > > Meni je dovoljno da dve clanice mesecno odbijem za popust od 500 din ili manje i platicu clanarinu,ostale ce i dalje dobijati😂😂😂😂 > > Ali necu dodavati nista na cene > Evo glavnog zacina C :') Koji pritom se bavi komercijalnom prodajom. Kako neocekivano. :') :') :') A zasto ste toliko dosadni sa tom komercijalnom prodajom?Imam stvari,kupujem ih bezveze,to apsolutno ne znaci da je ovo moj posao...da jeste,ne bih mogla ni racune da platim od toga. Mada,kad malo bolje razmislim,kada bih imala vise vremena i volje,mozda bih i mogla da se bavim sa tim,iako to znaci da treba verovatno da imam nekog dobavljaca da bi mi se to isplatilo,ne znam..Ko se bavi sa tim,moze da mi se javi u Inbox da me obuci,da znam kako to ide,ali tek kad mi bebe stasaju za jedno 5,6 godina..mozda..🧐
2025 08 15
> DarkMagician: > Izvinjavam se, nisam isla svakom da gledam profil ko komentarise, ali moja greska, i Vi spadate u taj kos, takodje komercijalna prodaja koja je na papiru zabranjena. Pa jedno je biti u košu, a drugo je biti glavni, nemojte molim Vas 🤣 A zaista je smešno da mene optužujete za komercijalnu prodaju, protiv koje otvoreno pišem već godinama.. ako već ne pratite forume a ni profile, ne znam na osnovu čega izvlačite zaključke? Pogledajte obuću samo na mom profilu, sve je lično moje, u broju 37-38. Jedino na profilu što nije moje lično, jesu stvari od mog supruga.
2025 08 15
> OlgaHana: > > Her_Fashion: > > > DarkMagician: > > > > OlgaHana: > > > > Meni je dovoljno da dve clanice mesecno odbijem za popust od 500 din ili manje i platicu clanarinu,ostale ce i dalje dobijati😂😂😂😂 > > > > Ali necu dodavati nista na cene > > > Evo glavnog zacina C :') Koji pritom se bavi komercijalnom prodajom. Kako neocekivano. :') :') :') > > Je li moguće da se ja ubih od pisanja ovde na forumu i nisam čak ni dogurala do glavnog začina C 🥲🥲 > > Uglavnom, spremna sam za zaplet i rasplet ove situacije🤣 > Her draga..u poslednjih par godina konstantno imam problem sa velicinama,kao i sada(konkretno o cemu je,nebitno je,ali vecina moze da pretpostavi-ko ima decu).. > Da,imam dosta stvari koje prodajem,ali ti imas jos vise,ne vidim osnovu po cemu mene prozivas kada si ti jos gora😶🙂 > Sve je to moja,nesudjena ili sudjena garderoba ili obuca o cemu sam pricala jednom prilikom,te se necu ponavljati jer nemam potrebe za tim..ali Her,ti bolje da PSSTTT🙂🙂😘 Molim? Ja sam samo rekla da čekam dramu i svadju da čitam, uopšte nisam ulazila u poreklo tvojih stvari. Ali evo sad me baš interesuje šta znači to "Her, ti bolje da PSST"?
2025 08 15
To znaci da ako sam ja taj famozni komercijalni prodavac jer imam i polovne i nove stvari(pogotovo Zarine koju OBOZAVAM),to znaci da smo onda svi na forumu. Ja bih zaista volela da se tako nazovem i da zavrsimo sa tom pricom,ali nazalost,to nisam. Iskreno,bas me to smara sto smo danas izgleda svi ovde "komercijalni prodavci",cim neko ima vise od jednog oglasa i to pod novim stvarima. Pretpostavljam da ti prodavci i zaradjuju debelo,kao sto sam videla na primer na Inst,Facebooku,gde drze te lajvove,pa slikaju pakete koje posalju na nedeljnom nivou,e,to su vec komercijalni prodavci. I onda dodje neko "pametan"(uvek se nadje neko takav ovde),koji pogleda moj profil jer mi se nije svideo neki komentar koji se ne poklapa sa njenim mislenjem,i kaze-A,ti si glavni zacin,ili C zacin,ili sta vec,kao ja sam KRAAALJJJ komercijalnih prodavaca,a to sto prodam mesecno nekoliko stvari,to je nebitnoo,ja sam zacin,kralj ovde i ja se lesim od para. Hajde da se ne glupiramo vise sa tim,molim vas..prihvatite da smp svi razliciti,i svako ima prava na svoje misljenje,ako se neko ne poklopi sa vasim,ne,to APSOLUTNO ne znaci da treba odmah da se svadjate ili nazivate komercijalnim prodavcem. Molim lepo
2025 08 15
Pa ok, ali meni pišeš to zmijsko "draga" I pasivno agresivne smajliće i drsko mi se obraćaš iz kog razloga? Zato što sam poslala sliku kako ću da jedem kokice i čitam ovo? Ne kapiram stvarno. A za začin C sam napisala zato što sam svesna koliko pišem na forumu (pogotovo otkad su DzoDzo, Diva itd nestale pa sam sad donekle najaktivnija ovde), a tebe vidim jednom u 100 godina, pa mi uopšte nije jasno zašto je tebi dodeljen taj epitet.
2025 08 15
1 2 3 4 5 ... 9