Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je već počela primena članarina?

Meni nista nije jasno,pise dole je sktivan koji oglas i pise kredit 2700,nista se ja ne razumem,ni da li moze da se uplati u posti ili mora preko racuna🤔 Na Kp moze u posti,10 predmeta za dz. Kakav je to kredit?
2025 08 31
Meni nije jasno mislila sam da su tri aktivna oglasa a meni iz nekog razloga je vise ne znam kako ovo funkcionise i hoce li mi se naplatiti ti aktivni🤷‍♀️
2025 09 01
Ako bi mi neko pomogao i dao smernice bila bih jako zahvalna U kome delu tacno placam uslugu Koja je od Dana’s aktivna Ja ovde ne vidim nigde ponudu za te pakete kako bih mogla da odaberem i dobijem smernice za placanje Hvala Vam
upload
2025 09 01
Tu izmedju usluge i liste se nalazi opcija PLAN koja je bila dodata na kratko, pa je nestala. Verovatno ce se opet pojaviti u nekom trenutku. U toj opciji PLAN birate koji tip clanarine zelite
2025 09 01
Meni nisu obrisani, samo nisu aktivni stariji oglasi, one koje sam skoro dodavala su aktivni, svakako mozete ih vratiti kada udjete u oglase koji nisu aktivni. Sto se placanja tice, vidim da je za stare clanove 2 meseca rok, kod mene nema opcije plana.
2025 09 01
> Esprit21: > Tu izmedju usluge i liste se nalazi opcija PLAN koja je bila dodata na kratko, pa je nestala. Verovatno ce se opet pojaviti u nekom trenutku. U toj opciji PLAN birate koji tip clanarine zelite E super hvala Vam puno na odgovoru 😊
2025 09 01
Da li neko zna koliko kosta postavljanje 4. i 5-og predmeta sada, postavila sam 3 ali sam htela jos jedan ili 2 predmeta da postavim? Nije valjda da treba 150 dinara za dodatna dva predmeta da se plati?
2025 09 03
> visnjicicaaa: > Da li neko zna koliko kosta postavljanje 4. i 5-og predmeta sada, postavila sam 3 ali sam htela jos jedan ili 2 predmeta da postavim? Nije valjda da treba 150 dinara za dodatna dva predmeta da se plati? Nema opcija za samo 4 ili 5 predmeta nego paketi do 10 aktivnih oglasa, do 30 i neograniceno
2025 09 03
> Esprit21: > > visnjicicaaa: > > Da li neko zna koliko kosta postavljanje 4. i 5-og predmeta sada, postavila sam 3 ali sam htela jos jedan ili 2 predmeta da postavim? Nije valjda da treba 150 dinara za dodatna dva predmeta da se plati? > Nema opcija za samo 4 ili 5 predmeta nego paketi do 10 aktivnih oglasa, do 30 i neograniceno Hvala. Malo je bezveze ali sta je tu je. Razmislicu.
2025 09 04
Da li mogu profil da koristim samo za kupovinu bez uplaćivanja članarine?
2025 09 04
Može.
2025 09 22
1 2