Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Tražim /

Trazim ako neko zna dobavljace

Cao devojke, da li znate mozda neke dobavljace garderobe/obuce za dalju prodaju ? Videla sam sada dosta guees/zare po internetu kako ih prodaju i f&f pakete , ali me interesuje da li neko zna mozda odakle se to nabavlja, pa ako zeli da kaze. Hvala vam unapred 🤍
2025 09 05
Te masovne prodaje Zare, Guessa, Tommy, Liu Jo I sličnih brendova su sve turske kopije u pitanju, verovatno imaš u Pančevu na pijaci ili u Novom Pazaru. Ako si zainteresovana imam ove nove brendirane stvari sa etiketama, ima nekih od njih na profilu pa možeš videti bolje slike. Naravno, cena bi bila niža od cene na profilu za kupovinu paketa💕
upload
2025 09 05
Ja nemam dobavljace ali nudim prodaju u vidu lota za dlaju prodaju -Zare,new collection itd 2500rsd za 50kom znaci 50 din po komadu. Sve je original nego prosto hocu da se resim vec jednom viska stvari iz kuce,Moze i licno preuzimanje u Bg
2025 09 05
Moze i licno preuzimanje u Bg
2025 09 05
Na novom buvljaku u Pancevu prodaje se turska roba, takodje ima i kineza. A na starom buvljaku imate originale, tu kupuju kolekcionari koji online prodaju skupo.
2025 09 05