Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pocela je primena clanarina !!!

Da li aktivna usluga VIP clanstvo ima nekakve veze sa clanarinama koje su sada uvedene?
2025 09 06
Ja sam kliknula "Sakrij" kao test, prebacuje taj predmet u neaktivne i nije vidljiv na profilu. Moze se odmah i ponovo aktivirati 😊
2025 09 06
Kako da se aktiviraju oglasi koji su neaktivni,da li je neophodno da se svaki pojedinacno aktivira ili ima opcija da se svi istovremeno aktiviraju?
2025 09 06
Meni moji artikli nisu vidljivi,,danima ne mogu da vidim sta mi je vidljivo,da li moze neko da udje na moj profil i vidi koliko stranica mi je vidljivo?
2025 09 06
Da ne davim celom pričom. Svom profilu ne mogu da pristupim od sinoć od pokusaja plaćanja nove članarine. Ono što mene interesuje, da li je neko od vas dobio potvrdu od ove firme ili ne? Hvala
upload
2025 09 06
Moje krpice sajt je toliko cesto hakovan da mi nije jasno odakle im ideja da uvode clanarinu i traze da im damo podatke sa kartica. Da ne govorim o neisplativosti osim u retkim slucajevima gde neko ima “shop”. Onome ko prodaje licne stvari sa zeljom da ih reciklira (jer su u previse dobrom stanju za bacanje), ovo uopste nije isplativo.
2025 09 07
> JuicyM: > I ja se pitam sta je to sakrij, ja ni profil ne mogu da otvorim, poruke ne rade, sve u svemu u krug, izgleda začarani. Aj daj Bože da proradi. To znaci da predmet postaje nevidljiv za ostale clanove, neaktivan. Prebacuje sa u nacrte, koji su dostupni samo za vase oci. Imate period od 30dana da ga ponovo aktivirate, naravno uz uplatu clanarine ili se predmet brise trajno, po isteku tih 30dana. A da li neko zna na koje se sve nacine moze uplatiti clanarina? Nemam e banku, tako da to otpada. Moze li na uplatnicu..posta, banka?
2025 09 07
Ne može.
2025 09 07
> Bubabiskvit: > > JuicyM: > > I ja se pitam sta je to sakrij, ja ni profil ne mogu da otvorim, poruke ne rade, sve u svemu u krug, izgleda začarani. Aj daj Bože da proradi. > To znaci da predmet postaje nevidljiv za ostale clanove, neaktivan. Prebacuje sa u nacrte, koji su dostupni samo za vase oci. Imate period od 30dana da ga ponovo aktivirate, naravno uz uplatu clanarine ili se predmet brise trajno, po isteku tih 30dana. > A da li neko zna na koje se sve nacine moze uplatiti clanarina? Nemam e banku, tako da to otpada. > Moze li na uplatnicu..posta, banka? Ne treba Vam ebanka, uplacujete redovnom Visa karticom
2025 09 07
Ja sam uplatila 550 i mogu dodati predmete ali se meni na progilu ne prijavljuju. Zna li neko u čemu je problem?
2025 09 08
Uplatila(500din.)clanarinu danas-uopste ne mogu da udjem u Moj profil(drugo mi otvara)
2025 09 08
> Tanja30: > Uplatila(500din.)clanarinu danas-uopste ne mogu da udjem u Moj profil(drugo mi otvara) isto je i meni danima vec
2025 09 08
> Yokohananas: > Moje krpice sajt je toliko cesto hakovan da mi nije jasno odakle im ideja da uvode clanarinu i traze da im damo podatke sa kartica. Da ne govorim o neisplativosti osim u retkim slucajevima gde neko ima “shop”. Onome ko prodaje licne stvari sa zeljom da ih reciklira (jer su u previse dobrom stanju za bacanje), ovo uopste nije isplativo. Ma nikako placati, cisto gubljenje vremena
2025 09 09
Vanesa je bot ocigledno to i pticice znaju odavno, uplatila paket moram stalno da proveravam jel predmet aktivan ili u draftu a na pretrazi izlazi 3 ista predmeta koje mi duplira kao da sam ga postavila 3 puta a nisam :)
2025 09 09
sve sam uradila kako su rekli i nista ne radi kako treba, zao mi je al tako je kako je, a ne cvetici oblacici vazi kako da ne
2025 09 09