Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pocela je primena clanarina !!!

> Yokohananas: > Moje krpice sajt je toliko cesto hakovan da mi nije jasno odakle im ideja da uvode clanarinu i traze da im damo podatke sa kartica. Da ne govorim o neisplativosti osim u retkim slucajevima gde neko ima “shop”. Onome ko prodaje licne stvari sa zeljom da ih reciklira (jer su u previse dobrom stanju za bacanje), ovo uopste nije isplativo. Apsolutno se slazem. Jako sam razocarana u ovaj sajt i nove promene. Jako cesto ne radi, ne ucitava nista, baguje... Ne izgleda ni nesto preterano dobro, da budemo iskreni. Prosto je haos los niskobudzetni sajt i jos su se ovako neceg dosetili. Ne pada mi na pamet (a verujem ni mnogim drugim ljudima) da placaju ovaj sajt. Kao da nam nije vec dovoljno supsripcija...
2025 09 10
Znaci i dalje se ne isplati da se uplati novac?, posto baguje
2025 09 11
uplatila a ne mogu da postavim nista, strasno, krs od sajta jos naplacuju i kradu
2025 09 11
> mila75: > uplatila a ne mogu da postavim nista, strasno, krs od sajta jos naplacuju i kradu Zavisi sta ste uplatili. Ako ste uplatili paket do 10 predmeta, vec imate na profilu 10 pa ne mozete ubaciti dodatno. Ako ste uplatili do 30, ista situacija. Za neograniceno ne znam, ako i tu nece onda je bag
2025 09 11
Ne razumem, a bez članarine ne može više da se postavi predmet za prodaju?
2025 09 25
Može, do tri oglasa su besplatno.
2025 09 25
1 2 3