Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Moje porke

Ja ne mogu da udjem u poruke oznacene kao "razgovori" dok obrisane vidim normalno...
2025 09 06
I kod mene nece da udje u poruke, samo iskacu neke reklame. O kakvoj clanarini pisete?Jel to nesto novo?
2025 09 06
Da ne davim celom pričom. Svom profilu ne mogu da pristupim od sinoć od pokusaja plaćanja nove članarine. Ono što mene interesuje, da li je neko od vas dobio potvrdu od ove firme ili ne? Hvala
upload
2025 09 06
Proradice verovatno, cesto im pada sajt. Ali je pravo pitanje da li za ovakav sajt vredi placati? Pun je reklama, cesto pada, i adminke ne odgovaraju.
2025 09 06
Imam isti problem. Da li ste uspele da rešite?
2025 09 07
Znaci vise stvarno ludilo i počinje da me nervira🤔
2025 09 07
Ista situacija :( Neverovatno je da su naglasili od kad stupaju na snagu promene, a da nisu našli za shodno da do tad KONAČNO srede sajt i da funkcioniše kao sat. S obzirom na to da se sad plaća članarina, ja očekujem da za plaćenu uslugu dobijem sajt koji radi i gde ću neometano prodavati i kupovati robu. Ovom novinom je već sve zbrkano, pola predmeta je naprasno bilo neaktivno i pre nego što je kucnnuo čas za plaćanje. To zaista nema smisla! Iskreno se nadam da nećemo dugo čekati da reše bagove i postojeće probleme, ovako niti možemo da prodajemo, kupujemo, a ni da se kontaktiramo. Dokle?!
2025 09 07
Ni ja ne mogu da udjem u poruke!!!!
2025 09 07
Idite u Mail i tu otvorite poruke pa ce Vas automatski prebaciti na Sajt. Ja sam tako sinoc uradila i odblokiralo mi se sve.
2025 09 07
Ja sam rifresovala dosta puta i pojavilo se
2025 09 09
Kod mene ne stizu poruke ni na meil ni kao obavestenje na sajtu vec danima, danas sam sasvim slucajno usla u jedno caskanje i vidim da mi je clanica poslala upit.
2025 09 16
1 2