Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć hitno je sta da radim

Ne mogu da otvorim poruku da bi prepisala podatke za slanje paketa a devojka je uplatila komad Ako slučajno ovo vidi neka mi se javi
2025 09 06
Ne mogu ni ja da otvorim poruke, ocigledno je do sajta pa hajde da se nadamo da ce napokon resiti problem jer u suprotnom ovo zezanje sa problemima koriscenja sajta zaista nema smisla.
2025 09 06
I ja imam poruke, verovatno su zene javile da su uplatile a ja ne mogu da vidim podatke. Valjda ce se normalizovati sajt u skorije vreme da mozemo uci u svoje poruke
2025 09 06
Evo pomoci cu vam ja sa savetom kako da uspete. Udjite u mail gde vam je stigla poruka od clanice i u mejlu kliknite na onaj link da procitate poruku i direktno ce vam uci u razgovor sa njom. Nema na cemu 🙌🏻🤗
2025 09 06
Isto ne mogu da udjem u poruke!
2025 09 06
Meni odavno ne stižu poruke na mejl, kao nekad.
2025 09 06
Takodje,ko mi je poslao poruku ili kome treba sa posaljem nesto,da zna da ne mogu dok mi ne proradi inbox jer ne znam nicije podatke napamet
2025 09 06
Hvala na savetu Wonderful,tako mozemo uci
2025 09 06
> Wonderful: > Evo pomoci cu vam ja sa savetom kako da uspete. Udjite u mail gde vam je stigla poruka od clanice i u mejlu kliknite na onaj link da procitate poruku i direktno ce vam uci u razgovor sa njom. > Nema na cemu 🙌🏻🤗 Hvala Vam, uspela sam 🌸
2025 09 06
Da ne davim celom pričom. Svom profilu ne mogu da pristupim od sinoć od pokusaja plaćanja nove članarine. Ono što mene interesuje, da li je neko od vas dobio potvrdu od ove firme ili ne? Hvala
upload
2025 09 06
Treba mu pomoć, već drugi put mi hakuju profil. Promenim mejl i lozinku i sada se opet desilo. Kako da pojačam bezvednost svog profila? Izvesna ‘Tamara iz Knjazevca’ je poslala na preko 30 profila poruke, neki ljudi su cak i poslali svoje pakete.
2025 09 07
> Vladimir42: > Da ne davim celom pričom. Svom profilu ne mogu da pristupim od sinoć od pokusaja plaćanja nove članarine. Ono što mene interesuje, da li je neko od vas dobio potvrdu od ove firme ili ne? Hvala Uplatila i dobila istu poruku, mogu da uđem na profil. Ali kad se jave članice kažu da su svi folderi prazni, valjda ce uskoro i to da se reši
upload
2025 09 07
Ja sam uplatila 550 dinara i sada mogu ubaciti predmete ali ih ne vidim na svom profilu. Zaista mi nije jasno o čemu se radi. Molim za savet ako neko zna. Hvala!
2025 09 08
> Taratara1610: > > Vladimir42: > > Da ne davim celom pričom. Svom profilu ne mogu da pristupim od sinoć od pokusaja plaćanja nove članarine. Ono što mene interesuje, da li je neko od vas dobio potvrdu od ove firme ili ne? Hvala > Uplatila i dobila istu poruku, mogu da uđem na profil. Ali kad se jave članice kažu da su svi folderi prazni, valjda ce uskoro i to da se reši Morate sami ubaciti u foldere
2025 09 08
> Vanesa72: > > Taratara1610: > > > Vladimir42: > > > Da ne davim celom pričom. Svom profilu ne mogu da pristupim od sinoć od pokusaja plaćanja nove članarine. Ono što mene interesuje, da li je neko od vas dobio potvrdu od ove firme ili ne? Hvala > > Uplatila i dobila istu poruku, mogu da uđem na profil. Ali kad se jave članice kažu da su svi folderi prazni, valjda ce uskoro i to da se reši > Morate sami ubaciti u foldere Ubačeni su kad gledam sa mog profila ali neko drugi kad gleda prazno je.
2025 09 11
1 2