Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Instagram vs mojekrpice

Devojke, šta kažete za instagram prodaju? Volela bih da čujem iskustva onih koji prodaju preko ig-a garderobu.. meni ovde slabo ide 😬
2025 09 10
Dobro ide profilima koji stalno plaćaju reklame i imaju konstantno nove stvari. Isto tako ide i ovde, ko svakog dana ima po 10-20 novih oglasa, uvek bude na prvoj strani, veliki izbor, novi kupci i samim tim više prodaje. Ko ima 10, 20, 50 stvari ne može baš da uspe ni ovde ni tamo :)
2025 09 11
Ako imate mogucnost da uslikate stvari savrseno i da budete kreativni u opisivanju predmeta onda na instagramu mozete prodavati. Moj telefon to ne podrzava(a fotografije nisu savrsene, a trziste to trazi), inace tamo bih presla. Moje su se stvari tamo preprodavale za nekoliko puta skuplje nego sto je bilo kod mene. Jednostavno se ne veruje kada se kaze ''da je nesto lepse u prirodi nego na slikama''.
2025 09 11
Imaju stranice koje vrse usluznu prodaju. Npr sandale sam prodala za 4000 din, s’ stim da su ih oni oglasili za 5500. I onda kada legne uplata od kupca, stranici sam uplatila 1500 proviziju. Iskreno, velika je provizija na taj iznos. Dobra stvar sto su se za 24h prodale. Ali koliko god cenu realni da sam stavljala i isla ispod toga, stave nekad bas veliku proviziju i onda se ne proda…
2025 09 11
> Moderna11: > Imaju stranice koje vrse usluznu prodaju. > Npr sandale sam prodala za 4000 din, s’ stim da su ih oni oglasili za 5500. I onda kada legne uplata od kupca, stranici sam uplatila 1500 proviziju. > Iskreno, velika je provizija na taj iznos. Dobra stvar sto su se za 24h prodale. Ali koliko god cenu realni da sam stavljala i isla ispod toga, stave nekad bas veliku > proviziju i onda se ne proda… Prek pkoje stranice ste prodavali?Zanima me ja bih volela da oglasim tako takodje🤞
2025 09 11
Ne znam jel sme ovde da se pise. Ima ih bas puno, samo kucajte usluzna prodaja u pretrazi. Ko polovna garderoba, womens revolution….
2025 09 12
Vazi hvalaaa
2025 09 12