Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

zasto nestaju pare iz novcanika

malo pre uplacene skinute sa racuna a novcanik prazan na sajtu sta se desava
2025 09 23
Dešava se da su uvedene promene a sajt se raspada. Čitam komentare i ne verujem.
2025 09 23
i daje nisu u novcaniku ngo stoje kao kredit koji nemogu da koristim nigde kako da prbacim na ono sto bi htela da uplatim
2025 09 24
Prestanite da uplacujete novac ..zar ne primećuje da se admini ne oglašavaju..
2025 09 24
Ja nisam uplacivala nista niti zelim...neka mi obrisu sve oglase,bas me briga....ovaj sajt je postao bas bezveze i jos je gori kako su uvedena nova pravila...mnogo clanica je otislo ili planira odlazak
2025 09 24
> nadamoda: > i daje nisu u novcaniku ngo stoje kao kredit koji nemogu da koristim nigde > kako da prbacim na ono sto bi htela da uplatim
2025 11 12
Da li ste dobili neki odgovor ja ne znam sta da radim sa parama u novcaniku a ne dozvoljava ni jedan plan izabran da se pokrene. Sta se desava da li znate i kome se zaliti? Da li si resila problem i kako? Hvala na pimoci
2025 11 12
Sram vas bilo MojeKrpice! Sajt je, malo je reći, očajan. Svako malo sajt ne radi, pada, ne učitava se i generalno je neupotrebljiv. Nerealno je da naplaćujete uslugu koja ni u osnovi ne funkcioniše! Screenshot je slika i prilika ovog sajta. Sramota! Bitno da ste pare uzeli od svakoga, a pružili ste apsolutno ništa! I zaboga, dodajte opciju za trajno brisanje profila, dobro će nam doći! I da dodam još nešto što nigde ne piše: sajt očigledno pamti podatke sa bankovne kartice bez jasnog pristanka korisnika. To je ozbiljan security propust i neprihvatljivo ponašanje za bilo koju platformu koja naplaćuje uslugu.
upload
2025 11 15
Posle toliko godina ,planiram odlazak....Uvek neki problemi,...ne mozes da udjes u poruke,ne mozes da postavis ,brisanje oglasa( iako su po SVIM pravilima bez objasnjenja),od reklama ne vidis nista....samo mozes da uplacujes novac...to jedino funkcionise...
2025 11 28
Baš tako, uzeli mi danas pare sa računa a ne mogu da postavim predmet, navodno opet nadogradnja kredita
2025 11 28
Danas
upload
2025 11 28
Prosto rečeno "čerupanje" nas
2025 11 28
"Čerupanje"
2025 11 28
> biljana1963: > "Čerupanje" Uplatili ste plan od 150 din. koji obuhvata 10 oglasa mesecno, a trenutno na profilu imate 22. Imate 12 oglasa vise od broja koji je ukljucen u plan koji ste platili i zato Vam traze nadogradnju.
2025 11 29