Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Uplacena pretplata za 30 artikla

Uplaceno za 30 artikla, ubacila 12 , i ne pusta dalje objave? Molim podrsku za odgovor? Unistili ste sajt!
2025 10 02
Svaka izmena predmeta, izmena cene ili opisa broji se kao nov oglas.
2025 10 03
> MarianneMary: > Svaka izmena predmeta, izmena cene ili opisa broji se kao nov oglas. Pa ne, to nema smisla. Normalno da neće dozvoliti editovanje oglasa preko limita, za one koji nisu uplatili a imaju već 50 oglasa npr. (U tom smislu se računa kao novi oglas, ne bukvalno, nego su prešli limit) Ali ako je uplatila 30, onda mora da može da ubaci 30. Nije baš lepo objasnila- da li traži "pretplatu" ili jednostavno ne može da ubaci oglase jer sajt baguje?
2025 10 03
> Her_Fashion: > > MarianneMary: > > Svaka izmena predmeta, izmena cene ili opisa broji se kao nov oglas. > Pa ne, to nema smisla. Normalno da neće dozvoliti editovanje oglasa preko limita, za one koji nisu uplatili a imaju već 50 oglasa npr. (U tom smislu se računa kao novi oglas, ne bukvalno, nego su prešli limit) > Ali ako je uplatila 30, onda mora da može da ubaci 30. > Nije baš lepo objasnila- da li traži "pretplatu" ili jednostavno ne može da ubaci oglase jer sajt baguje? Baš tako...
2025 10 05
Ja sam uplatila navodno 550 din i navodno imam neograničen br stavki ali ništa od toga.. Reklame piče non stop a kao neće ih biti.. Nemam ni 20 obnovljenih oglasa a traze mi još novca..
2025 10 05
> MiciZara: > Ja sam uplatila navodno 550 din i navodno imam neograničen br stavki ali ništa od toga.. > Reklame piče non stop a kao neće ih biti.. > Nemam ni 20 obnovljenih oglasa a traze mi još novca.. 🤔🤔 Izvinite, ali moram da pitam😅 Jel ste sigurni da ste dobro uplatili, tj da niste samo uplatili kredit umesto članarine?
2025 10 05
Da li je ovo sigurna uplata? Može se postavljati neograničen broj oglasa?
upload
2025 10 06
> Her_Fashion: > > MiciZara: > > Ja sam uplatila navodno 550 din i navodno imam neograničen br stavki ali ništa od toga.. > > Reklame piče non stop a kao neće ih biti.. > > Nemam ni 20 obnovljenih oglasa a traze mi još novca.. > 🤔🤔 Izvinite, ali moram da pitam😅 > Jel ste sigurni da ste dobro uplatili, tj da niste samo uplatili kredit umesto članarine? Iskreno da ti kaźem nisam ni ja biše pametna.. Ali evo priznamice😂
upload
2025 10 06
Pise premium plan, znaci to je to. Toliko njih je prijavljivalo da im ne radi i jos uvek to nisu sredili, a neki i dalje uplacuju tj. bacaju pare... Admin ne odgovara, a Vanda nije uvek tu
2025 10 06
> MiciZara: > > Her_Fashion: > > > MiciZara: > > > Ja sam uplatila navodno 550 din i navodno imam neograničen br stavki ali ništa od toga.. > > > Reklame piče non stop a kao neće ih biti.. > > > Nemam ni 20 obnovljenih oglasa a traze mi još novca.. > > 🤔🤔 Izvinite, ali moram da pitam😅 > > Jel ste sigurni da ste dobro uplatili, tj da niste samo uplatili kredit umesto članarine? > Iskreno da ti kaźem nisam ni ja biše pametna.. Ali evo priznamice😂 Pa to je to onda.. Mislila sam da nisu slucajno oni krediti jer dosta njih to uplati, pa se zale da ne radi, Ali ovo je ok, tj placena je clanarina. Stvaarno ne znam, pisi Vandi u Inbox.
2025 10 07
Užas ! Uništili su sajt ! Bolje da su uzimali proviziju od svakog prodatog predmete,kao Limundo . Nego ovako ! Sajt nista ne valja ! Non stop baguje, ubacuju se reklame. I, zbog čega uplata mora samo preko kartice i linka ??? Zašto ne može preko uplatnice u posti? Ja lično ne volim da ostavljam svoje podatke .
2025 10 11
Zasto se uplata premium plana 550 din,zaduzuje na kartici u eurima,kad na sajtu stoji iznos u dinarima? Kakva su vasa iskustva,kojom ste karticom platili? Admini ne odgovaraju.
2025 10 13
> Ivana2: Admini ne odgovaraju. Cudno bas. Probajte kod Vande
2025 10 13