Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Tražim /

Farmerke, crop dzemper, helanke (detaljnije ispod)

Pozdrav svima, potrebno mi je vise stvari, bilo bi najbolje kada bih nasla od iste osobe, mada nije presudno :) Uske farmerke dubokog struka, da nisu iscepane (tamno sive prioritet) Kraći dzemper, da nije na kopčanje, oversize (model koji lepo stoji na suknjice A kroja) Helanke klasicne, pamucne (tamno sive ili svetlo sive, crne, teget, moze i sa push up efektom) Bordo oversize duks Sve to u velicino S/M... Ukoliko ne odgovaram ovde, slobodno me kontaktirajte na viber/whats up... 061 550 2425 Ne trazim novo, stoga bih po nekim razumnim cenama ponude. Unapred hvala !
2025 10 10
> MilicaNestorovi: > Pozdrav svima, potrebno mi je vise stvari, bilo bi najbolje kada bih nasla od iste osobe, mada nije presudno :) > Uske farmerke dubokog struka, da nisu iscepane (tamno sive prioritet) > Kraći dzemper, da nije na kopčanje, oversize, zelena, smaragdna boja ili slicna (model koji lepo stoji na suknjice A kroja) > Helanke klasicne, pamucne (tamno sive ili svetlo sive, crne, teget, moze i sa push up efektom) > Bordo oversize duks > Sve to u velicino S/M... > Ukoliko ne odgovaram ovde, slobodno me kontaktirajte na viber/whats up... 061 550 2425 > Ne trazim novo, stoga bih po nekim razumnim cenama ponude. > Unapred hvala !
2025 10 10
.
upload
2025 10 10
.
upload
2025 10 10
.
upload
2025 10 10
.
upload
2025 10 10
.
upload
2025 10 10
Zara S-M
upload
2025 10 10
Denim s
upload
2025 10 10
HM s
upload
2025 10 10
Helanke imam mogu Vam slikati na viber
2025 10 10
XL ali je manji,jeste muski ali meni ne smeta imam isti takav zato prodajem ovaj
upload
2025 10 10
Imate kod mene 🌸🍀
2025 10 10
> MilicaNestorovi: > Pozdrav svima, potrebno mi je vise stvari, bilo bi najbolje kada bih nasla od iste osobe, mada nije presudno :) > Uske farmerke dubokog struka, da nisu iscepane (tamno sive prioritet) > Kraći dzemper, da nije na kopčanje, oversize (model koji lepo stoji na suknjice A kroja) > Helanke klasicne, pamucne (tamno sive ili svetlo sive, crne, teget, moze i sa push up efektom) > Bordo oversize duks > Sve to u velicino S/M... > Ukoliko ne odgovaram ovde, slobodno me kontaktirajte na viber/whats up... 061 550 2425 > Ne trazim novo, stoga bih po nekim razumnim cenama ponude. > Unapred hvala !
2025 10 11