Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vas odbijaju niske cene?

Sta pomislite kada vidite da je za neki artikal tipa Zara , Bershka , H&M …. stavljena niska cena tipa 300/400/500 dinara ? Palo mi je na pamet da ljudi mozda pomisle da nesto nije ok sa predmetom cim je vrednovan od strane vlasnika samog predmeta tako malo… Ja npr stavljam te cene da bih brze oslobodila mesto u ormanu (misleci sada ce to da plane) … medjutim , slabo nesto. Mozda je ljudima odbojno onako psiholoski ako je niska cena i onda imam kontraefekat. Ok, uvek postoji opcija da se ljudima jednostavno ne dopadaju stvari 😅 Sta prvo pomislite kao kupci ??
2025 10 13
Meni su pre odbojne previsoke cene 😅. Jednostavno mislim da je sajt zamisljen kao dobar nacin da se neko resi a neko drugi domogne krpica koje su ocuvane, pristojne i lepe, po povoljnim cenama. Ako hocemo te preskupe stvari pa oticemo i kupiti ih kao potpuno nove ili naruciti preko neta sa zvanicnih sajtova. Pri odabiru ovde, rukovodim se usmerenom potragom na ono sto mi je potrebno, sto po slikama izgleda dobro, sto ima povoljnu cenu, pitam za dodatne informacije, obratim paznju na utiske i to je to. Za sad imam samo pozitivna iskustva.
2025 10 13
Ja dajem i popust dodatno 🤍 3 predmeta i vise, skidamo cene za 100din po artiklu 🤍 i besplatan ptt na 5+ predmeta i neki skuplji imaju naznaceno da imaju fraj ptt
2025 10 13
Kao prvo, odbija me ako nema utisaka ili vrlo malo utisaka. Zatim malo bolje pogledam fotografije. Ako iole posumnjam da je iznoseno i u losem stanju ni ne trazim dodatne slike,to mi je cimanje i mene i prodavca za nesto sto je MOZDA dobro a povoljno. Skoro sam se malo jazebiska,vidim lep kaputic,nije najsrecnija rezolucija,za 1000 din mi stvarno bzv da cimam devojku da mi slika bolje... ima finu kolicinu utisaka,jos pise stanje veoma dobro.. i dobijem kaput u losijem stanju od onog sto sam bacila u kontejner dva dana pre toga. Kaput je kostao ukupno 1350 i nije nosiv koliko je uceban,a ja sam slicne kupovala u sinseju na snizenju za 1000 din nove. S druge strane,ovde sam nasla nov hallhuber kaput,koji sam platila 2000 din,kaput koji je vredeo vise stotina eura. Ima i toga. Ja sam ovde da prodjem jeftinije,normalno da me privlace nize cene. Ali od pre neki dan samo uz bolju fotku.
2025 10 13
Mene svakako privuče niska cena ali izgleda da druge odbija. Imala sam priliku da me pitaju da li je oštećena roba jer je niska cena pa mnogo puta odustanu . Samo hoću da ispraznim garderober kao i većina na sajtu ,zato su druže niske cene ne postoji drugi razlog.
2025 10 14
U SH-U textile house sve ima tragove nosenja, a cene su napucane. A sto je najgore otimaju se i to prvi dan(kad su cene nagruvane). Bila sam prosle nedelje i cudom sam se cudila, em cenama, em ljudima. Kupila sam prelep kaputic online i ispada da je jeftinije preko interneta sa postarinom, nego u SH, imaju i slabo osvetljenje, pa oci izbuljim dok nesto pregledam. Nisam snob, a ni cepidlaka kao kupac, niske cene su mi privlacne, ako je prikazano realno stanje, meni je recimo muka od limunda i stvari koje su za kantu(iznosene) a prodaju se neke i ''kao novo'' jer kao takve ne mogu ni da se poprave. Rasivene stvari mi ne smetaju, ako i cipka nije u savrsenom stanju takodje, to se popravi.
2025 10 14
Mislim da nisu problem cene već ogromna ponuda a malo kupaca. Evo npr devojka je otvorila temu da traži farmerke, nas 10 se javilo sa "Imam brdo farmerki" 🤣 Ajde što ima nas "hoardera" ovde milion, nego što ima i onih koji nabavljaju namenski za prodaju, tj. "Džakaroša", pa onda online Turski butici na Krpicama i sve ostalo. To nema ko da kupi..
2025 10 14
Ja imam dosta novih, nenosenih stvari sa kojih je samo skinuta etiketa i nisam stigla da ih nosim. Prodajem ih po zaista povoljnim cenama jer mi samo stoje i prave guzvu u ormaru, ali je i pored toga interesovanje slabo.
2025 10 14
Ja sam primetila da dosta teže prodajem jeftinije stvari, tu mislim na iznose pomenute u temi. Par puta sam dobila poruku tipa pa poštarina me izađe kao predmet itd., tako da zaista ne znam šta očekuju da uradim u tom slučaju, jedino da ponudim na poklon. 🤷 Verujem da neko možda poredi ukupni iznos, zajedno sa poštarinom, sa možda nekim cenama u radnjama polovne robe koje ima u svom gradu ili možda kontaju neko će to dobiti za 500 din, a ja sa poštarinom za 900 din. Nzm.
2025 10 14
Mislim da oni nece Bershku po niskoj ceni vec neke zvucnije marke ili popularne stvari, moderne. To znam jer mi se s vremena na vreme jave i na MK i van MK pa daju neke ponude tipa da kupe za 500 dinara nesto sto je placeno 85€ (bez dodatnih troskova) samo oprano, nenoseno.
2025 10 14
Da, da to kao “postarina skuplja od krpice” …. Pa da podignem cenu krpice onda da ti bude lakse?? Ma ne znam, ono sto moze biti , sto neko napisa prevelika ponuda … Na fejsu toliko grupa sa lajv prodajama , nekako ljudima to mozda vise odgovora danas da vide live predmet u ruci pa se tu izzadovolje kupovinom…. pritom, ne znam kako ovde na sajtu funkcionise prikaz predmeta, ali koliko se secam sto duze vreme prolazi tebi predmet ide sve dalje i dalje na xyz stranicu sajta …. Na limundu bar se primacinje prvoj stranici sto vreme vise prolazi . Ja da slikam predmet bolje od ovoga kako ga slikam ne umem. Imam par artikala slikanih na podu, to znam da neko ne voli.
2025 10 14
Ne odbijaju me niske cene i često sam dobro prolazila kupujući potcenjeno, ali pre kupovine detaljno pogledam fotografije tog i još ponekog predmeta na profilu. Mislim da je većina sumnjičava ukoliko su cene preniske (sudeći po upitima) i da to baš i nije najbolja strategija za prodaju
2025 10 14
Taman posla da me niske cene odbijaju, cak i sama praktikujem da stavljam niske i realne cene jer niko se ovde nece obogatiti od nas osim ovih sto se bas bave komerc. prodajom a svi znamo ko su. Horderska muka je pregolema, i ja sam neko ko zna 1 krpicu da proda i 2 da kupi, i tako u krug gooodinama. I uvek ima viska, i verovatno ga se nikad necu otarasiti ali ili prigrlis to ili poludis 😂😂
2025 10 14
U SH-u Bershka pantalone su 2000din. na KP kupila sam Poizen industries kaputic sa postarinom za 2200din. a pritom odlicno izgleda. Mnoge moje atraktivne stvari koje sam u pocetku ovde prodavala od 200din-1000din. jos uvek se prodaju po mnogo vecim cenama, zato sam podigla i prilagodila trzistu neke cene odredjenih stvari.
2025 10 14
Evo da pitam ovde, da li neka od vas ima plisane stvari koje imaju neku manu,M/L velicine u crnoj boji(suknje, majice, bluze, haljine). Recimo negde je rasiveno, ima rupicu i moze da se skrati. Da proda vise stvari, povoljno.
2025 10 14
1 2 3