Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko vam se isplatilo ...

S obzirom da je vec dosta vremena proslo od prvog placanja koristenja usluga,koliko vam se do sada isplatilo ? Odnosno,da li primecujete svrhu naplate ? Licno,vecinu vremena jedva i udjem na sajt i stoga ne vidim zasto bih platila za mesec dana,a da pri tom imam velikih poteskoca u koriscenju sajta.
2025 10 19
Evo ja sam juce uplatila po prvi put, premium plan od 550 din. Radilo je do danas i to je to. Vise ne mogu da ubacujem oglase, trazi da nadogradim plan...
2025 10 19
Sta da nadogradis ako si uplatila najveci paket? Mozda ti samo nesto baguje, trebalo bi sad 30 dana da mozes da uzivas ko kraljica 😁 msm bez sale Ja od kako sam uplatila 550… prodadoh jedan Zarin dzemper za 1200,00 …. Pa kao ajde vratila sam ulozeno, ali taj dzemper bih svakako prodala jer je on vec bio oglasen od pre i nema veze sa novim ubacivanjem odece na profil . Msm generalno svaka uplata je neisplativa jer je sajt ostao potpuno isti , tj nikakav benefit za nas … sve sto svako proda nema veze sa clanarinon , prodao bi ga svakako , clanarina ne doprinosi prodaji ni na koji nacin
2025 10 19
Ni ja ne razumem sta treba da nadogradim, ali tako izbacuje...
2025 10 19
Na profilu mi pise da treba da nabavim plan, a kada udjem lepo pise da imam premium plan. Bacene pare, ako ne mogu da koristim uslugu koju sam platila
upload
2025 10 19
.
upload
2025 10 19
.
upload
2025 10 19
Mozda jer je vikend … juce si uplatila a ova “deca” sto rade tehnicku podrsku i sto azuriraju uplate jos se nisu otreznila od petka ili subote veceri🤪🤪. Sacekaj ponedeljak , mislim da ce se opasuljuti sajt. Svakako pisi adminki, meni je bas brzo nesto odgovorila u inbox.
2025 10 19
Cim sam uplatila radilo je, juce ceo dan i danas pola dana. Nema veze sa vikendom, odmah je bilo azurirano i radilo je. Problem je tek danas nastao. Pisala sam, videcemo, iskreno kako su resile probleme drugim clanicama, i ne nadam se previse...
2025 10 19
Stvarno se nadam da ćemo dobiti odgovore, pošto plaćamo. Mislim da je dovoljno vremena prošlo da bar neka obaveštenja mogu uredno da nam postave a ne samo kako se plaća. Što se samog sajta tiče, čini mi se da ima jako malo pregledima na oglasima. Ja sam za dva meseca imala 4/5 prodaja i to je to. Ne znam ni da li da se cimam da fotkam i kačim. A pogotovo da plaćam još duže vreme.
2025 10 19
Od kako sam uplatila plan,prodaja je stala,umesto da se poveca... ne znam u cemu je problem... A pisalo je da ce nas koji uplatimo najskuplji plan reklamirati više...
2025 10 19
> Stanitslava22: > Stvarno se nadam da ćemo dobiti odgovore, pošto plaćamo. Mislim da je dovoljno vremena prošlo da bar neka obaveštenja mogu uredno da nam postave a ne samo kako se plaća. > Što se samog sajta tiče, čini mi se da ima jako malo pregledima na oglasima. Ja sam za dva meseca imala 4/5 prodaja i to je to. Ne znam ni da li da se cimam da fotkam i kačim. A pogotovo da plaćam još duže vreme. Pregleda definitivno ima još manje nego pre svega ovoga (iako ih je i pre bilo malo), vrv zato što non stop baguje, sporo je, izbacuje greške itd. Sajt bar 50% vremena ne može da se koristi. Ja se iskreno nadam da će već jednom da završe sa radovima i da će se situacija normalizovati uskoro.
2025 10 20
Ma kakvi isplatilo,ne mogu ni da se ulogujem po 15 minuta,ne mogu da otvorim razgovor,tako da sam otkazala pretplatu,a čini mi se da je puno članica odustalo od ovog sajta...
2025 10 20
Ja licno nisam imala nijednu prodaju... Odlucila sam se za najjeftiniju opciju, uplacivacu jos neko vreme (tipa do Nove godine) i ako se nista ne promeni do tada, drzacu tri oglasa, pa sta bude.. Kao sto sam vec i rekla u nekoj drugoj temi, pitanje je koliko ce dugo ovaj sajt jos postojati... Mislim da svi traze alternativu za prodaju.
2025 10 20
Nisam jos uplatila. Planirala sam da to uradim kad srede sajt i ako uvedu neke stvarne promene ili krenu da oglasavaju sajt kako bi privukli korisnike, ali sve vise mi se cini da ipak necu jer citam komentare, utiske onih koji su platili da ne mogu postavljati, da nema pregleda, nema prodaje, skidaju automatski iako oni nisu kupili pretplatu nego samo za jedan mesec itd. Sajt svako malo izbacuje greske i radi sporo. Nisam mogla da se logujem po pola sata pre neki dan, a ni da udjem u poruke. Jedva sam uspela da udjem i procitam. Ne znam sta su uradili i kako su uspeli da nesto sto je rutinska stvar (logovanje, poruke) naprave da bude nemoguca misija za koju moras da izdvojis pola sata svog vremena. I jos to da placas. Nisam mazohista, a mnogi koliko vidim jesu. Pratim, citam i dalje utiske i cekam da srede sajt tako da klizi i radi kako treba, da privuku nove korisnike, jer dzabe sve ako nema ljudi.
2025 10 20
1 2 3