Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko vam se isplatilo ...

> ubavkam: > A vrhunac bezobrazluka je sto su se admini sakrili u misju rupu, nema ni Vande vise Da, to ne razumem. Što kaže Her neki post da ostave da znamo da rade na tome i da su tu.
2025 10 27
Drage clanice posto admin ne odgovara da li mozete da mi kazete da li je moguce da se plati ta mesecna clanarina preko uplatnice jer imam problema sa karticom a htela bih da pokusam da vidim kakva ce prodaja biti
2025 10 30
> Emma2222: > Drage clanice posto admin ne odgovara da li mozete da mi kazete da li je moguce da se plati ta mesecna clanarina preko uplatnice jer imam problema sa karticom a htela bih da pokusam da vidim kakva ce prodaja biti Ne može da se plati putem uplatnice. Samo kartice, ali mislim da ne može Dina (već Visa, Mastercard itd.)
2025 10 30
PS. Možda bi bilo bolje da malo sačekate sa plaćanjem svakako. Mnogima radi normalno (uključujući i mene), ali neki prijavljuju da im nakon uplate I dalje ne dozvoljava da dodaju nove predmete. Takodje sajt poslednjih 10ak dana baguje konstantno, pa i kad se dodaju novi predmeti, pitanje je da li će neko uopšte i da ih vidi.
2025 10 30
> Her_Fashion: > PS. Možda bi bilo bolje da malo sačekate sa plaćanjem svakako. Mnogima radi normalno (uključujući i mene), ali neki prijavljuju da im nakon uplate I dalje ne dozvoljava da dodaju nove predmete. > Takodje sajt poslednjih 10ak dana baguje konstantno, pa i kad se dodaju novi predmeti, pitanje je da li će neko uopšte i da ih vidi. Jaoo koja glupost, sve sam se nadala bice bolje oosebno sad kada su uveli clanarine ali dzaba… hvala na savetu, mislim da ste u pravu❤️
2025 10 30
Ja uopšte ne mogu da udjem na sajt Niti ista da postavim Vidim i odgovaram na poruke Uplatila članarinu pre vise od mesec dana Pisem i molim admine BRUKA I SRAMOTA
2025 11 01
Zanima me zašto ne mogu da otkažem pretplatu, pokušavala sam bezbroj puta i ne dozvoljavaju
2025 11 02
Uplatila jesam najveći paket e sad da li će se isplatiti pa nadam se da hoće. Inače sam po prirodi optimista. Imam još dosta garderobe da okačim nego ne stižem.
2025 11 18
1 2 3