Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko vam se isplatilo ...

Volim ovaj sajt, bas sam dugo ovde i cackam po njemu svakog dana, mogu da kazem da je bas dosta clanica dugo neaktivno i da ima puno clanica sa dosta utisaka koje su obrisale sve predmete ili imaju 3 predmeta.
2025 10 20
> Esprit21: >..skidaju automatski iako oni nisu kupili pretplatu nego samo za jedan mesec itd. Ja msm da ni Admini ne kapiraju da ne postoji opcija za jedan mesec vec samo pretplata. Bukvalno na 5 mesta pise da je u pitanju pretplata, a ono "save my information" nema nikakve veze sa tim, vec sa "Linkom" i samo znaci da sacuva podatke sa tog Linka, koji je Stripe-ov sistem za placanje (da ga tako nazovem).
2025 10 20
Tokom septembra i oktobra sam prodala više stvari nego obično. Funkcioniše mi sve normalno. E sad, nisam ja zaradila hiljade dinara. Moje cene su u principu niske. Ali, ja to gledam sa objektivnog stanovišta - nisam ni jednu stvar kupila tokom oktobra pa ne mogu ni očekivati da dodje neko i pokupuje sve sa mog profila. Ovo je kupoprodajni sajt. Tokom septembra sam kupila nešto. Ukratko - platila sam premium paket i prodala sam za više od 550din, znači da, isplatilo mi se.
2025 10 20
Ja sam uplatila pre 15tak dana, sve mi je ok za sada. Pa ne vidim neku konkretnu svrhu naplacivanja, jedino sto nemam reklame. Nefunkcionalnost sajta je i dalje ista. Prvi put sam uplatila i VIP članstvo, iskreno ne vidim svrhu ni njega, nije mi se prodaja poboljsala.
2025 10 21
> E sad, nisam ja zaradila hiljade dinara. Moje cene su u principu niske. Ali, ja to gledam sa objektivnog stanovišta - nisam ni jednu stvar kupila tokom oktobra pa ne mogu ni očekivati da dodje neko i pokupuje sve sa mog profila. Ovo je kupoprodajni sajt. Ovaj pristup mi se jako dopada, zapravo jedan deo problema je tu. Svakako sam prodajom pokrila članarinu, ja sam na Premium paketu od 350din. Nemam dovoljno artikala za VIP. Ali mi je žao što vidim da nas sve manje ima. Neka kampanjica bi značila da se malo pročuje za ovaj sajt, ali to bi imalo smisla tek kad sve radi okej.
2025 10 21
Očekivala sam da novi vlasnici kad su otkupili ovaj sajt malo neke novine unesu, trenduju ga. Pogledajte onu vlasnicu HES-a, malu imperiju stvorila od SH online prodaje. Kad ono… ovo se u agoniju pretvorilo, temu o članarinama više ni ne čitam. Članice koje imaju konkretne probleme pišu, odgovora nema i još plus svako malo neko istrese frustraciju. A ja ni ne očekujem mnogo pa nisam ni razočarana. Ali u minusu nisam.
2025 10 21
> Noubliezjamais: > Očekivala sam da novi vlasnici kad su otkupili ovaj sajt malo neke novine unesu, trenduju ga. Pogledajte onu vlasnicu HES-a, malu imperiju stvorila od SH online prodaje. Kad ono… ovo se u agoniju pretvorilo, temu o članarinama više ni ne čitam. Članice koje imaju konkretne probleme pišu, odgovora nema i još plus svako malo neko istrese frustraciju. A ja ni ne očekujem mnogo pa nisam ni razočarana. Ali u minusu nisam. Mislim da si pogrešno razumela, novi vlasnici su ovde već godinama (taj par o kojem se priča je valjda napravio originalnu verziju sajta tipa 2013 ili tako nešto a ovo sad je već neka treća verzija od tad) - ako sam ja dobro razumela 😅 Svakako, slažem se sa tobom, ja sam ovog meseca prodala par stvari, kupila nešto i ok mi je. Iskreno, dosta "žalbi" na forumu je osnovano, ali isto tako dosta njih se žale iz sopstvenog "neznanja" da to tako nazovem. Ja se iskreno nadam da će u nekom doglednom vremenskom periodu rešiti ove silne bugove i da će se stvari normalizovati.
2025 10 21
ja sam dugo na sajtu i volim ovaj sajt i mislim da je najbolji sajt za prodaju ali UBIJA SE STO SAJT NE RADI....po 20x moram da udjem i izadjem da bi bilo sta odradila i iskreno na ivici sam ziivaca
2025 10 24
> MionaAnita: > ja sam dugo na sajtu i volim ovaj sajt i mislim da je najbolji sajt za prodaju ali UBIJA SE STO SAJT NE RADI....po 20x moram da udjem i izadjem da bi bilo sta odradila i iskreno na ivici sam ziivaca Po meni ovo je daleko od najboljeg sajta za prodaju
2025 10 24
Ja sam imala prodaje. Lepo mi izgleda profil, imam kategorije, nema oglasa... sviđa mi se. Sajt ne radi svaki drugi dan, ali dobro, više ništa novo
2025 10 24
> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > Očekivala sam da novi vlasnici kad su otkupili ovaj sajt malo neke novine unesu, trenduju ga. Pogledajte onu vlasnicu HES-a, malu imperiju stvorila od SH online prodaje. Kad ono… ovo se u agoniju pretvorilo, temu o članarinama više ni ne čitam. Članice koje imaju konkretne probleme pišu, odgovora nema i još plus svako malo neko istrese frustraciju. A ja ni ne očekujem mnogo pa nisam ni razočarana. Ali u minusu nisam. > Mislim da si pogrešno razumela, novi vlasnici su ovde već godinama (taj par o kojem se priča je valjda napravio originalnu verziju sajta tipa 2013 ili tako nešto a ovo sad je već neka treća verzija od tad) - ako sam ja dobro razumela 😅 > Svakako, slažem se sa tobom, ja sam ovog meseca prodala par stvari, kupila nešto i ok mi je. > Iskreno, dosta "žalbi" na forumu je osnovano, ali isto tako dosta njih se žale iz sopstvenog "neznanja" da to tako nazovem. > Ja se iskreno nadam da će u nekom doglednom vremenskom periodu rešiti ove silne bugove i da će se stvari normalizovati. Nisam onda dobro razumela. To je onaj Vandin post jedan bio u vezi sa tim i ja sam preletela pogledom. Nadam se da neće ugasiti sajt nakon talasa jako negativne energije na temi Članarine i pretnji tužbom. Pa žao mi je, šta da kažem. Samo ja sam nekako strpljiva i ne idem svaki dan na tu temu da napišem Neee radiii. Ništa ne radi. Dala sam rok još mesec, dva, da vidim u kom pravcu će se odvijati stvari. Iskreno postavila sam nove predmete bez problema i evo udjoh iz prve sad, niko mi ne krade pare s kartice. Nadam se da će se rešiti.
2025 10 26
Blago vama kojima radi, meni vise niko od admina ne odgovara na poruke. Vec nedelju dana kako i pored uplacenog najskupljeg paketa ne mogu da ubacujem oglase, menjam stare, za sve trazi da nadogradim paket. Ali i da hocu da uplatim jos jednom ne mogu, u tom delu prikazuje normalno da imam uplacen paket.
2025 10 26
> Noubliezjamais: > Nadam se da neće ugasiti sajt nakon talasa jako negativne energije na temi Članarine i pretnji tužbom. > Pa žao mi je, šta da kažem. Samo ja sam nekako strpljiva i ne idem svaki dan na tu temu da napišem Neee radiii. Ništa ne radi. Dala sam rok još mesec, dva, da vidim u kom pravcu će se odvijati stvari. Iskreno postavila sam nove predmete bez problema i evo udjoh iz prve sad, niko mi ne krade pare s kartice. Nadam se da će se rešiti. Malo preteruju sa kuknjavom i "tužbama". Meni je i dosadilo da bilo šta pišem tamo više. 100 puta sam napisala da ne radi jer su u toku radovi, što znači da nisu "ukrali pare i pobegli" već popravljaju. Ne vredi.. Ja razumem frustraciju, nije idealno, ali verujem da će se rešiti bar do te mere da bude iole funkcionalno (kao pre). U principu, ovi problemi se dešavaju samo u toku nekih promena. Ćutanje Admina definitivno odmaže u ovoj situaciji.. Što se ove teme tiče, ja sam dosta toga postavila, prodala još par predmeta, kupila a danas sam čak i razmenila (treći put u "karijeri") 😊
2025 10 26
A vrhunac bezobrazluka je sto su se admini sakrili u misju rupu, nema ni Vande vise
2025 10 26
> ubavkam: > Blago vama kojima radi, meni vise niko od admina ne odgovara na poruke. Vec nedelju dana kako i pored uplacenog najskupljeg paketa ne mogu da ubacujem oglase, menjam stare, za sve trazi da nadogradim paket. Ali i da hocu da uplatim jos jednom ne mogu, u tom delu prikazuje normalno da imam uplacen paket. Najveći problem je što ne odgovaraju, lepo sam rekla da se otvori tema i nek ugase komentare članova, samo da povremeno bar napišu neki update tipa: "Svesni smo tog i tog problema, radi se na tome, neki rok kad će biti popravljeno", čisto da ne vlada ova panika i bes po sajtu. Naravno da svima koji su uplatili treba da refundiraju ili omoguće gratis mesec, dva članarine, daju kredite u iznosu od 2 članarine za promociju, nešto, da se iskupe za ovaj haos.
2025 10 26