Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Uplatila sam premium plan, a ne mogu da postavljam oglase

Devojke, da li neka od vas ima ovaj problem? Juce sam uplatila premium plan od 550 din preko kartice. Do malopre mi je sve funkcionisalo. Ali sada ne mogu da postavljam oglase, trazi mi da nadogradim plan. Bas sam razocarana...
2025 10 19
.
upload
2025 10 19
.
upload
2025 10 19
Postovani ja sam uplatila članarinu i ne mogu da postavim oglas , a i skidali mi se više puta sa računa .
upload
2025 10 21
A znaci ovo je nesto univerzalno? Meni je pretplata istekla, ali ne mogu da je uplatim ponovo jer su pretpostavljam sacuvali stari payment token koji vise ne vazi
2025 10 21
isto skinuli novac a ne radi .uzas cekajte oni automatski skidaju novac?ovo je jezivo a polje azuriranja podataka za uplatu ne radi
2025 10 21
Meni je zaista radilo sve super nakon uplate premium paketa…ali sada imam poteskoca u smislu da zelim ponovo uplatiti isti paket medjutim nemam tu opciju, a clanarinu ne mogu da mi obnove jer sam platila virtuelno i nemaju podatke o mojoj kartici. Pisala sam na podrsku ali nema odgovora… Ne znam sta je fora za nas koji ne zelimo da ostavljamo podatke kartice, da pravimo svakog meseca novi nalog? Uzas…
2025 10 21
Meni su takodje skinuli novac danas automatski , iako sam Vodila racuna da ne sacuvam podatke . Takodje nisam mogla sama da platim pokusavala sam juce i danss ali ta opcija nije postojala .
2025 10 21
E meni nisu, failed je transakcija jer sam uplatila preko iphone wallet-a gde dobijaju payment token umesto mojih podataka sa kartice i ne mogu preko istog tokena naplatiti i ovaj mesec. Aliii, nemam opciju da sada ponovo kupim plan po istom principu, stoji mi samo nadogradi pretplatu, otkazi pretplatu, vrati pretplatu i tako me vrti u krug 😂
2025 10 21
Da jasno,bolje i tako nego ovo , ja sam unela podatke, placala preko kartice , ali nisam isla na opciju da sacuvam za ubuduca placanja , no to se ipak desilo . Nije problem ako ce skidati taj iznos ali me buni kako su sacuvani podaci . Niko se ne javlja nista da kaze . Probajte da otkazete pa opet da platite ili da sacekate .
2025 10 21
Mislim da morate da idete na opciju otkazi pretplatu da vam ne bi sami skidali
2025 10 21
E ovako, ja sam uspela da obnovim clanarinu unosom podataka virtuelne kartice, i tako cu svakog meseca i raditi, kreirati novu virtuelnu karticu. E sad, kako sam uspela… Opcija Azurirajte nacin placanja ne radi preko moba, morate se ulogovati preko kompa. Tada vas odvodi na Stripe gde mozete otkazati pretplatu, obrisati podatke kartice ili dodati nov nacin placanja.
2025 10 21
Probacu hvala Vam .
2025 10 21
Ja sam im pisala pregrst mejlova, uplatila sam premium koji treba da ima neogranicene objave i bez reklama, vec na osmoj objavi imam ogranicenje i reklame izlaze. Ovo je uzas!!!
2025 10 23
I ja imam premium paket, ne mogu da postavljam oglase, vec nekoliko dana
2025 10 23
1 2