Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Uplatila sam premium plan, a ne mogu da postavljam oglase

NataFashion1, Nela87 imate isti problem kao ja. Da li vam je neko odgovorio, da li ce resiti problem? Meni vise ne odgovaraju na poruke
2025 10 24
Ja uopste ne mogu da platim paket preko visa virtuelne kartice. Stalno mi izbacuje da je kartica nevazeca. Sta da radim,molim pomoc.
2025 11 08
Sram vas bilo MojeKrpice! Sajt je, malo je reći, očajan. Svako malo sajt ne radi, pada, ne učitava se i generalno je neupotrebljiv. Nerealno je da naplaćujete uslugu koja ni u osnovi ne funkcioniše! Screenshot je slika i prilika ovog sajta. Sramota! Bitno da ste pare uzeli od svakoga, a pružili ste apsolutno ništa! I zaboga, dodajte opciju za trajno brisanje profila, dobro će nam doći! I da dodam još nešto što nigde ne piše: sajt očigledno pamti podatke sa bankovne kartice bez jasnog pristanka korisnika. To je ozbiljan security propust i neprihvatljivo ponašanje za bilo koju platformu koja naplaćuje uslugu.
upload
2025 11 15
> RisticS: > Ja uopste ne mogu da platim > paket preko > visa virtuelne kartice. > Stalno mi izbacuje da je > kartica nevazeca. > Sta da radim,molim pomoc. I bolje što ne prolazi, jer ovo nije usluga koja zaslužuje da bude plaćena.
2025 11 15
Uplatila sam početni plan, koji uprkos opisu "Navedite do 10 artikala mesečno za samo 150 dinara." ne dozvoljava da se postavi vise artikala ako vec imate 10 na profilu, smatram da je opis ovih paketa jako loš i da ne objašnjava usluge kompletno. Dobro hajde i predjem preko toga, unapredim plan u premijum plan i platila dodatno. Uprkos tome ja sada ne mogu da izbacim predmet kao da sam i dalje na početnom planu. A nisam mogla 2 nedelje da dodajem slike za objavljivanje predmeta uopšte. I da apsolutno je problematično to što se čuvaju podaci sa kartice i automatsiki obnavlja članarina bez saglasnosti korisnika. Sajt je imao takav potencijal zbog popularnosti ali je sada ovo sa članarinama izgubilo svaki smisao, sajt je neupotrebljiv za prodavce. Bila sam spremna cak i da placam ali koja je poenta ako nista ne radi.
upload
2026 01 28
.
upload
2026 01 28
.
upload
2026 01 28
1 2