Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

20 dana ne mogun da izaberem velicinu

20 ravnih dana kako ne mogu da objavim ni jednu jedinu stvar ,bezbroj poruka sam poslala na njihov help mejl,uzas.... Ne moze da se odabere velicina,pise nema rezultata
2025 10 23
Ni ja danima ne mogu da postavi slike, meni pise unos u polje tagovi je prekratak.
2025 10 23
> Nela87: > Ni ja danima ne mogu da postavi slike, meni pise unos u polje tagovi je prekratak. Mislim da npr jedan tag mora da ima vise od 2-3 slova, tako nesto.
2025 10 23
> JovanaAquarius: > 20 ravnih dana kako ne mogu da objavim ni jednu jedinu stvar ,bezbroj poruka sam poslala na njihov help mejl,uzas.... Ne moze da se odabere velicina,pise nema rezultata Da li ste prvo izabrali bas sve kategorije i pod kategorije predmeta? Probajte da ispunite sva polja pa velicinu na kraju.
2025 10 23
Imam isti problem vec dugo, zato i ubacujem samo kozmetiku, jer ne mogu da ubacim velicinu. 😏
2025 10 26
> JovanaAquarius: > 20 ravnih dana kako ne mogu da objavim ni jednu jedinu stvar ,bezbroj poruka sam poslala na njihov help mejl,uzas.... Ne moze da se odabere velicina,pise nema rezultata Ne odgovaraju, sajt baguje, dolazi i do zloupotrebe kartice, ja sam svoju morala blokirati
2025 10 29