Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

joca_mar02 je fetisar

Stigla mi je poruka sa ovog naloga da mu prodam svoje prljave iznošene čarape za 100e. Ostavila sam mu negativnu ali eto da imete i ovde upozorenje.
2025 10 27
Mora da postoji neki sajt na internetu gde se nosene carape mogu kupiti. Ovde se takve stvari ne prodaju.
2025 10 27
овај сајт мора да уведе опцију блок
2025 10 27
> MionaAnita: > овај сајт мора да уведе опцију блок Pisali su o tome i toga nece biti, mislim da je adminka Vandaf ili neko drugi od admina pisao zasto je to nemoguce. Kada neko kulturno pita za nosene stvari i kad dobije odgovor''takve stvari ne prodajem'' i samo se zahvali na odgovoru, to nije nikakav problem. Problem je kad su prosti i bezobrazni.
2025 10 27
😅 Pa dobro, ni prvi ni poslednji. Šalu na stranu, sigurno da postoje sajtovi gde se trguje sa tim fetišarima. Ali njima je izgleda fora da budu ovde predatori.. To je donekle kao kad u realnom životu postoje žene koje voljno pružaju određene usluge ali njima je lepše da neku nevoljnu siluju npr. (Da me neko ne shvati pogrešno, ne poistovećujem fetišare sa silovateljima, samo pravim paralelu, jer je očigledno da postoji neki predatorski momenat, inače bi išli na sajtove gde se to svakako prodaje i kupovali od onih koji već nude)
2025 10 27
Mozda ne znaju gde se trguje sa takvim stvarima, nemaju devojke/zene pa da im ukradu. A naravno da ima i predatora, ali smatram da su takvi u manjini. Neko voli torbice, a neko nosene carape i to nije nista strasno.
2025 10 27
A jadni, baš mi je žao 🤣 Što se mene tiče, svako ponašanje zbog kojeg se žena oseća ugroženo jeste predatorsko. Poruke gde traže da kupuju nošen veš, čarape i ostalo zarad seksualnog zadovoljstva su najblaže rečeno seksualno uznemiravanje i apsolutno je nebitno što smo "na internetu". Isto kao kad bi startovao random devojku na ulici i rekao joj da će da joj plati za čarape. To što oni "vole" je njihova stvar ali ovaj sajt nije namenjen tome.
2025 10 27
Ne znam na sta se odnosi taj komentar, svakako da ima svega ovde i da je svako od nas odgovoran za samog sebe. Samo mi se ne dopada taj mindset gde neko misli da je to ok jer "neko voli carape" a pritom je "kulturan". Kuka se stalno za "dokone" raspitivace ali ovo je kao ok jer fetisari imaju potrebe?
2025 10 27
Dokone raspitivacice nemaju ni osnovnu kulturu. Nigde nisam napisala da je ok. traziti na ovom sajtu nosene carape i sl. Vec je bilo nekih tema u vezi toga. Vama nedostaje smisao za humor i sve okrenete u neki los pravac. Nisam ni homofob, ni neko ko se cudi neuoicajenim stvarima kod ljudi, a i dobro znam da postoje i predatori.
2025 10 27
> MarianneMary: > Dokone raspitivacice nemaju ni osnovnu kulturu. Nigde nisam napisala da je ok. traziti na ovom sajtu nosene carape i sl. Vec je bilo nekih tema u vezi toga. Vama nedostaje smisao za humor i sve okrenete u neki los pravac. Nisam ni homofob, ni neko ko se cudi neuoicajenim stvarima kod ljudi, a i dobro znam da postoje i predatori. Pa evo ovde ste napisali ovo: >Kada neko kulturno pita za nosene stvari i kad dobije odgovor''takve stvari ne prodajem'' i samo se zahvali na odgovoru, to nije nikakav problem. Problem je kad su prosti i bezobrazni. Ja samo kazem da smatram da jeste problem. Zasto nemam pravo na misljenje? I o kakvom humoru pricate, nisam primetila da ste se negde nasalili, mozda stvarno nemam smisla za isti..? Jeste bilo milion tema i stalno se pise o njihovoj "kulturi", ne samo Vi, vec i dosta drugih.. Pa kao "Bankar gospodin" i ostalo. Ono sto hocu da kazem je da "unsolicited" poruke za kupovinu predmeta koje ce da koriste u svrhu masturbacije, nisu ok.
2025 10 27
Zato sto postoji velika razlika izmedju jednih i drugih, ovi drugi su jezivo prosti. Zato i nije preporucljivo da se mlade devojke slikaju u odeci, obuci, jer je to primitivna skupina ljudi.
2025 10 27
> MarianneMary: > Zato sto postoji velika razlika izmedju jednih i drugih, ovi drugi su jezivo prosti. Zato i nije preporucljivo da se mlade devojke slikaju u odeci, obuci, jer je to primitivna skupina ljudi. Kad god sam nešto uslikala na sebi ljudi su odustali od kupovine 😄 Za mene nije preporučljivo definitivno. I setim svaki put onog što je jedna članica napisala Ne slikam na sebi, da mi dobro stoji ne bih prodavala .
2025 10 27
> Her_Fashion: > A jadni, baš mi je žao 🤣 > Što se mene tiče, svako ponašanje zbog kojeg se žena oseća ugroženo jeste predatorsko. > Poruke gde traže da kupuju nošen veš, čarape i ostalo zarad seksualnog zadovoljstva su najblaže rečeno seksualno uznemiravanje i apsolutno je nebitno što smo "na internetu". > Isto kao kad bi startovao random devojku na ulici i rekao joj da će da joj plati za čarape. > To što oni "vole" je njihova stvar ali ovaj sajt nije namenjen tome. potpuno saglasna, nulta tolerancija za takve "hobije" na ovom sajtu, još manje za banalizovanje i relativizaciju iz inih razloga - nažalost, uglavnom zato što nam se ne dešava prvi put ili smo "navikle i na gore". prijava, blok, tačka.
2025 10 27
I nazalost zivimo u primitivnoj sredini, tako da najbolje je ne slikati stvari na sebi, narocito ako ste mlada devojka. Na kp ne ostavljati u opisu profila br telefona ako nemate nekog muskog da se javi i obavi licno preuzimanje. Da osobe koje ovde traze stvari koje se ne prodaju, ne kriju svoj fetis od bliskih ljudi znali bi da je neprimereno traziti ovde nosene carape. Postoje sajtovi za to.
2025 10 27
> MionaAnita: > Stigla mi je poruka sa ovog naloga da mu prodam svoje prljave iznošene čarape za 100e. Ostavila sam mu negativnu ali eto da imete i ovde upozorenje. Realno, ja bih mu prodala takve carape...pa ako budaletina hoce za to da plati 100e, sto da ne.. svasta ... Mene mnooogo vise izludjuju ovi mamlazi sto traze slike stopala u japankama, stiklama ...a ni ne planiraju kupovinu. Naravno, ne saljem im takve slike, osim ako nisu neke u opisu artikla ..ali prljave carape(sta god to znacilo), i to za 100e, oooo daaa, prodala bih sa zadovoljstvom.
2025 11 07
1 2