Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

joca_mar02 je fetisar

> MarianneMary: > I nazalost zivimo u primitivnoj sredini, tako da najbolje je ne slikati stvari na sebi, narocito ako ste mlada devojka. Na kp ne ostavljati u opisu profila br telefona ako nemate nekog muskog da se javi i obavi licno preuzimanje. Da osobe koje ovde traze stvari koje se ne prodaju, ne kriju svoj fetis od bliskih ljudi znali bi da je neprimereno traziti ovde nosene carape. Postoje sajtovi za to. Ali koja je razlika izmedju iznosenih carapa i iznosenih cipela, pantalona itd, itd...prodaju i kupuju sve i svasta. Iskreno, ne izigravam psihologa i dok god me neko ne ugrozava i kulturno pita za neki artikal, ja sam za saradnju, pa makar to bile i iznosene carape ( mada, to ne bih ni prodavala, niti imam toga u ponudi). Ja imam mnooogo losije iskusto sa "damama" koje traze novo i novo sa etiketom, zatim dodju i licno preuzmu artikal, probaju ga i onda posle dan, dva me zivkaju da ga vrate. Verovatno je posluzilo prilici za koju je trebalo nositi taj artikal i sada bi da vrate i dobiju pare nazad. Navikle tako u HM, Zari...
2025 11 07
> Simplicity: > Da li biste prodale usku haljinu nalogu (bilo zenskim) ili npr muskim nick-om pod izgovorom da kupuje za devojku/zenu? Posaljete, dobije vase podatke. I sta onda?! > Ima ovde i pedofila i manijaka i fetisara i transvestita.. > Svako mora da proceni i zastiti se sam. Prodala sam dva, tri puta i sve je bilo ok
2025 11 07
1 2