Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Moze li sporije?

Necuveno!
2025 10 29
Ovde je sve usporeno i ništa ne funkcioniše kako treba jedino prevaranti i hakeri su aktivni i mogu da pošalju po više poruka dok ja ne mogu ni jednu. Pazite se devojke,upravo dobila više poruka od Jenela64
2025 12 09
Ovo nista ne funkcionise. Zasto placamo ... da li postoji vise neki administrator ... Ja sam na 3 adrese poslala e-mail, niko nista ne odgovara, ovo sam napisala Poštovani, Obraćam vam se povodom učestalih tehničkih problema sa funkcionisanjem sajta mojekrpice.rs, koji traju već mesecima, uprkos tome što je uvedena obavezna naplata postavljanja oglasa. Kao korisnik koji uredno plaća vaše usluge, smatram neprihvatljivim da proces postavljanja jednog oglasa traje nerazumno dugo zbog tehničkih grešaka, sporog učitavanja i čestih padova sistema. Plaćena usluga podrazumeva i adekvatnu tehničku podršku i funkcionalnu platformu, što trenutno nije slučaj. Molim vas da me obavestite kada planirate trajno rešenje ovih tehničkih problema. Takođe, s obzirom na to da plaćenu uslugu ne možemo da koristimo na adekvatan način, zanima me na koji način planirate da obeštetite korisnike (npr. produženjem trajanja oglasa ili povraćajem kredita). Srdačan pozdrav, Nadam se da se vecina slaze sa ovim!
2026 01 09
Poštovani, Obraćam vam se povodom učestalih tehničkih problema sa funkcionisanjem sajta mojekrpice.rs, koji traju već mesecima, uprkos tome što je uvedena obavezna naplata postavljanja oglasa. Kao korisnik koji uredno plaća vaše usluge, smatram neprihvatljivim da proces postavljanja jednog oglasa traje nerazumno dugo zbog tehničkih grešaka, sporog učitavanja i čestih padova sistema. Plaćena usluga podrazumeva i adekvatnu tehničku podršku i funkcionalnu platformu, što trenutno nije slučaj. Molim vas da me obavestite kada planirate trajno rešenje ovih tehničkih problema. Takođe, s obzirom na to da plaćenu uslugu ne možemo da koristimo na adekvatan način, zanima me na koji način planirate da obeštetite korisnike (npr. produženjem trajanja oglasa ili povraćajem kredita). Srdačan pozdrav, Na e-maile niko ne odgovara, mozda ce ovde neko da procita pa reaguje!
2026 01 09
Postovani, Imam aktivno i placeno Vip clanstvo,ali mi je uskraceno ionemuceno postavljanje otografija i prodaja. Napominjem da nisam jedina-isti prolem imaju i drugi clanovi sajta,sto ukazuje na sistemski kvar. Clanarina se uredno naplacuje,dok usluga nije dostupna,a na prethodne poruke nisam dobila odgovor. Molim za hitno obavestenje i resavanje problema ,ili povracaj sredstava. Ukoliko se situacija ne resi u razumnom roku,bicu prinudjena da se obratim banci i instituciji za zastitu potrosaca. Srdacno Sanda R. Poslala sam im ovo... Imam osecaj da niko ne cita poruke koje im posaljemo..
2026 01 11