Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Otkazala sam clanarinu, deaktivirali su mi plan

Nadam se da ce neko od admina da se oglasi. Otkazala sam članarinu i automatski su mi deaktivirali premium plan. Zasto mi plan nije ostao aktivan do kraja plaćenog perioda sto je 18. novembar?
2025 11 03
I ja sam otkazala clanarinu Ali premium plamn mi je osto aktivan do 20 novembra
2025 11 03
Ja sam isto otkazala, ali plan će mi ostati aktivan do 7og.
2025 11 03
Kao što sam već spomenula na jednoj temi: Ja sam pisala više poruka i mejlova u vezi sa članstvom. Platila sam, uredno je skinuto sa mog računa ali sajt uopšte nije registrovao uplatu, ne mogu da postavljam oglase. Pomišljam da se i ovaj sajt pretvorio u jednu veliku prevaru. Koliko članica je uplatilo članarinu i sajt im to nije registrovao.. Na neki način smo pokradene. To su mali iznosi ponaosob ali kad se sve skupi nekom pozamašan iznos legne na račun, a mi od toga nemamo ništa.. Sajt je katastrofa, admini ne odgovaraju ili ne postižu, nemaju dovoljan broj admina da pokriju sve probleme, šta god.. Uveli su nešto što očigledno ne funkcioniše a novac nam neće vratiti.
2025 11 04
> Nikolija30: > Kao što sam već spomenula na jednoj temi: > Ja sam pisala više poruka i mejlova u vezi sa članstvom. Platila sam, uredno je skinuto sa mog računa ali sajt uopšte nije registrovao kredit i ne mogu da postavljam oglase. > Pomišljam da se i ovaj sajt pretvorio u jednu veliku prevaru. Koliko članica je uplatilo članarinu i sajt im to nije registrovao.. Na neki način smo pokradene. To su mali iznosi ponaosob ali kad se sve skupi nekom pozamašan iznos legne na račun, a mi od toga nemamo ništa.. Sajt je katastrofa, admini ne odgovaraju ili ne postižu, nemaju dovoljan broj admina da pokriju sve probleme, šta god.. Uveli su nešto što očigledno ne funkcioniše a novac nam neće vratiti. Da li ste uplatili kredit ili članarinu?
2025 11 04
> Nikolija30: > Kao što sam već spomenula na jednoj temi: > Ja sam pisala više poruka i mejlova u vezi sa članstvom. Platila sam, uredno je skinuto sa mog računa ali sajt uopšte nije registrovao kredit i ne mogu da postavljam oglase. > Pomišljam da se i ovaj sajt pretvorio u jednu veliku prevaru. Koliko članica je uplatilo članarinu i sajt im to nije registrovao.. Na neki način smo pokradene. To su mali iznosi ponaosob ali kad se sve skupi nekom pozamašan iznos legne na račun, a mi od toga nemamo ništa.. Sajt je katastrofa, admini ne odgovaraju ili ne postižu, nemaju dovoljan broj admina da pokriju sve probleme, šta god.. Uveli su nešto što očigledno ne funkcioniše a novac nam neće vratiti. Isto se desilo i meni. Uplatila. Mogu da čitam poruke i to je sve. Na moj profil ne mogu ni da udjem a kamoli da postavljam oglase. LOPOVLUK
2025 11 04
Vrlo slican problem😂 imala sam neki plan od 350din i otkazala sam i htela da promenim u taj od 550,i kad zelim to da uradim samo mi izadje ovo i to je to nista ne moze da se "klikne" pomazite ako znate😂
upload
2025 11 04
> Her_Fashion: > > Nikolija30: > > Kao što sam već spomenula na jednoj temi: > > Ja sam pisala više poruka i mejlova u vezi sa članstvom. Platila sam, uredno je skinuto sa mog računa ali sajt uopšte nije registrovao kredit i ne mogu da postavljam oglase. > > Pomišljam da se i ovaj sajt pretvorio u jednu veliku prevaru. Koliko članica je uplatilo članarinu i sajt im to nije registrovao.. Na neki način smo pokradene. To su mali iznosi ponaosob ali kad se sve skupi nekom pozamašan iznos legne na račun, a mi od toga nemamo ništa.. Sajt je katastrofa, admini ne odgovaraju ili ne postižu, nemaju dovoljan broj admina da pokriju sve probleme, šta god.. Uveli su nešto što očigledno ne funkcioniše a novac nam neće vratiti. > Da li ste uplatili kredit ili članarinu? Članarinu👍🏻
2025 11 06
> Nikolija30: > Ja sam pisala više poruka i mejlova u vezi sa članstvom. Platila sam, uredno je skinuto sa mog računa ali sajt uopšte nije registrovao uplatu, ne mogu da postavljam oglase. > Pomišljam da se i ovaj sajt pretvorio u jednu veliku prevaru. Koliko članica je uplatilo članarinu i sajt im to nije registrovao.. Na neki način smo pokradene. Isto se desilo i meni, sta su vam admini odgovorili?
2025 11 06
Ovo su meni odgovorili i od tad ni traga ni glasa
upload
2025 11 06
> ubavkam: > > Nikolija30: > > Ja sam pisala više poruka i mejlova u vezi sa članstvom. Platila sam, uredno je skinuto sa mog računa ali sajt uopšte nije registrovao uplatu, ne mogu da postavljam oglase. > > Pomišljam da se i ovaj sajt pretvorio u jednu veliku prevaru. Koliko članica je uplatilo članarinu i sajt im to nije registrovao.. Na neki način smo pokradene. > Isto se desilo i meni, sta su vam admini odgovorili? Još uvek ništa 🤨
2025 11 06
Poslala sam milion mailova I poruka. I ako imam premium plan nigde mi se ne pojavljuju oglasi
2025 11 07
> DANAStc: > Poslala sam milion mailova I poruka. I ako imam premium plan nigde mi se ne pojavljuju oglasi Odgovorila sam Vam na drugoj temi za to.. Objavili ste oglas danas, dakle pretplata Vam radi normalno, VIP Vam je aktivan, na sta se tačno žalite? Ili se samo žalite reda radi, ne razumem..
upload
2025 11 07