Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Dijabole koje licno preuzmu, probaju, a onda za dan,dva hoce da vrate?!?

Drage sve i dragu svi, sta radite sa dijabolama koje Vas prvo izbezume pitanjima i podpitanjima, zatim dodju da licno preuzmu artikal, probaju ga, a onda zovu posle dan, dva da ga vrate, jer im nesto ne odgovara...shatro? Imala sam par takvih situacija...
2025 11 07
Ja sam upravo zbog raznih dijaboličnih situacija odlučila da ne radim lična preuzimanja. Srećom, sad sa bebom i ne mogu nikako pa je verovatnoća da se predomislim ravna nuli.
2025 11 07
Meni niko nije hteo da vrati proizvod, doduše u opisu profila mi je uvek stajalo da ne radim povrate i zamene 🙏
2025 11 07
> Bowie777: > Drage sve i dragu svi, sta radite sa dijabolama koje Vas prvo izbezume pitanjima i podpitanjima, zatim dodju da licno preuzmu artikal, probaju ga, a onda zovu posle dan, dva da ga vrate, jer im nesto ne odgovara...shatro? Imala sam par takvih situacija... Samo jednom mi se desilo da devojka zeli da vrati kaput kao odjednom joj je velik posle 3 dana. Vratila bi kaput koji je mirisao na parfem..Iz svega sam azakljucila da ga je nosila taj vikend i vratila. Svastajudi rade tako da izbegavajte
2025 11 08
Kao nov član ovde ne razumem koncept:dodje (gde, na sred ulice se presvlače i preobuvaju?!)i proba, za početak(što mi je brzo nakon postavljanja predmeta i postavljeno kao pitanje). To treba izbegavati i prvi je signal potencijalnog problema (izvoljevanja, neodlučnosti a pre svega odsustva svesti gde se kupuje i kako). Lično preuzimanje je zamena za isporuku od strane kurira i kupci tako štede ali nema funkciju uslovne kupovine:ako mi odgovara kada probam onda kupujem. Ko ima vremena za te igrarije-svaka čast. Kao kupac nikada tako nešto ne bih predložila ili očekivala, naprotiv smatram da mi prodavac tako izlazi u susret i postujem to. Proveriti pri ličnom preuzimanju da li je sve kao u opisu je drugo i podrazumeva se. Isprobavanje-van logike. Mere, slike, odgovor na dodatna pitanja, komunikacija,preporuka za lično preuzimanje kod skupljih predmeta, i sve to pre nalaženja (uz poznavanje svog tela i stila) sasvim je dosta za odluku hoćemo li ili ne. Tu se lepo i odvoje ozbiljni od neozbiljnih. U skladu sa ovim-ne treba ni prihvatati nikakva predomišljanja jer ne stoji kako je neko zamislio. Za to su online zvanicne prodavnice koje zakonski nude opciju povrata i/ili zamene bez navodjenja razloga u roku od 14 dana. Ovo nije takvo mesto i nije toliko važno da li je odmah traženo ili za par dana. Ali to je do nas-ako popustimo na prvo, za očekivati je uvek i da lako dodje do problema na drugom. Ne dajte se :), nekad je bolje i ne prodati(a isto tako i ne kupiti) nego sudelovati u agonijama bez kraja i konca, a uvek vec od pocetka zamirise u kom će se pravcu razvijati priča(kao i u životu).
2025 11 08
I meni pise u opisu profila da nema povrata robe, ali ne citaju opis ili blefiraju... A onda prete negativnim utiskom i iznosenjem lazi, sto narusava ugled nas prodavaca
2025 11 08
> LuluDidiRina: > Kao nov član ovde ne razumem koncept:dodje (gde, na sred ulice se presvlače i preobuvaju?!)i proba, za početak(što mi je brzo nakon postavljanja predmeta i postavljeno kao pitanje). To treba izbegavati i prvi je signal potencijalnog problema (izvoljevanja, neodlučnosti a pre svega odsustva svesti gde se kupuje i kako). Lično preuzimanje je zamena za isporuku od strane kurira i kupci tako štede ali nema funkciju uslovne kupovine:ako mi odgovara kada probam onda kupujem. Ko ima vremena za te igrarije-svaka čast. Kao kupac nikada tako nešto ne bih predložila ili očekivala, naprotiv smatram da mi prodavac tako izlazi u susret i postujem to. > Proveriti pri ličnom preuzimanju da li je sve kao u opisu je drugo i podrazumeva se. Isprobavanje-van logike. > Mere, slike, odgovor na dodatna pitanja, komunikacija,preporuka za lično preuzimanje kod skupljih predmeta, i sve to pre nalaženja (uz poznavanje svog tela i stila) sasvim je dosta za odluku hoćemo li ili ne. Tu se lepo i odvoje ozbiljni od neozbiljnih. > U skladu sa ovim-ne treba ni prihvatati nikakva predomišljanja jer ne stoji kako je neko zamislio. Za to su online zvanicne prodavnice koje zakonski nude opciju povrata i/ili zamene bez navodjenja razloga u roku od 14 dana. Ovo nije takvo mesto i nije toliko važno da li je odmah traženo ili za par dana. > Ali to je do nas-ako popustimo na prvo, za očekivati je uvek i da lako dodje do problema na drugom. > Ne dajte se :), nekad je bolje i ne prodati(a isto tako i ne kupiti) nego sudelovati u agonijama bez kraja i konca, a uvek vec od pocetka zamirise u kom će se pravcu razvijati priča(kao i u životu). Bravo na razumnom razmisljanju i racionalnosti, ali ima puno dijabola koje bi l, zapravo, da iznajme, obuku za neku priliku, a onda bi da vrate i dobiju pare nazad.
2025 11 08
> LuluDidiRina: > Kao nov član ovde ne razumem koncept:dodje (gde, na sred ulice se presvlače i preobuvaju?!)i proba, za početak(što mi je brzo nakon postavljanja predmeta i postavljeno kao pitanje). To treba izbegavati i prvi je signal potencijalnog problema (izvoljevanja, neodlučnosti a pre svega odsustva svesti gde se kupuje i kako). Lično preuzimanje je zamena za isporuku od strane kurira i kupci tako štede ali nema funkciju uslovne kupovine:ako mi odgovara kada probam onda kupujem. Ko ima vremena za te igrarije-svaka čast. Kao kupac nikada tako nešto ne bih predložila ili očekivala, naprotiv smatram da mi prodavac tako izlazi u susret i postujem to. > Proveriti pri ličnom preuzimanju da li je sve kao u opisu je drugo i podrazumeva se. Isprobavanje-van logike. > Mere, slike, odgovor na dodatna pitanja, komunikacija,preporuka za lično preuzimanje kod skupljih predmeta, i sve to pre nalaženja (uz poznavanje svog tela i stila) sasvim je dosta za odluku hoćemo li ili ne. Tu se lepo i odvoje ozbiljni od neozbiljnih. > U skladu sa ovim-ne treba ni prihvatati nikakva predomišljanja jer ne stoji kako je neko zamislio. Za to su online zvanicne prodavnice koje zakonski nude opciju povrata i/ili zamene bez navodjenja razloga u roku od 14 dana. Ovo nije takvo mesto i nije toliko važno da li je odmah traženo ili za par dana. > Ali to je do nas-ako popustimo na prvo, za očekivati je uvek i da lako dodje do problema na drugom. > Ne dajte se :), nekad je bolje i ne prodati(a isto tako i ne kupiti) nego sudelovati u agonijama bez kraja i konca, a uvek vec od pocetka zamirise u kom će se pravcu razvijati priča(kao i u životu). Bravo, bravo, bravo. Nikada ne radim licna preuzimanja. Bukvalno ko je zaludan da ima vremena za tako nesto, drugo, cesto ko to trazi i hoce da zove na telefon je neki pacijent.
2025 11 12