Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molba za admine

Zamolila bih admine da sankcionisu clanice koje vrse politizaciju sajta. Ko bi da se bavi politikom, nadjite forume gde nekog to zanima, ili idite po ulici, nebitno sa koje strane, osmislite i svoju trecu. Jbt, udjem na forum da vidim na temi vezano za nov nacin upotrebe sajta, sta kazu drugi oko bagova , novoj naplati, drugim tekucim problemima sajta, ono se pominju expo, protesti i kojesta, ma dajte vise! Ovo je kupoprodajni sajt, ovde nikog ne treba da zanima NISTA vezano za politiku. Hvala na paznji.
2025 11 08
Iskreno ja nisam primetila na toj temi te priče, mada možda nisam obraćala pažnju ili se ne sećam (ima 100 strana).😂 Svakako se slažem da nema potrebe da se politički stavovi iznose i provlače kroz teme vezane za funkcionisanje sajta. Postoje podforumi tipa "Klubovi Istomišljenika" i slično gde mislim da je ok otvoriti temu o politici, dešavanjima u zemlji itd., pa ko voli neka piše/čita.
2025 11 08
ma, kakva politika, evo malo sportskih vesti, stotinuprva titula u karijeri: 8-)
upload
2025 11 08
> EsBeBe: 😂👏
2025 11 08
Sport uveeeeeeek moze, 101, pa hoce li se taj covek vise umoritiiii, bravo za energiju i snagu.
2025 11 08
Her, nisi obratila paznju, ali ja sam isla unazad da prelistam temu, propusteno, i uopste ne mogu da shvatim pricu o ikakvoj politici na zenskom kp sajtu. Jbt, gde god da se covek okrene, politika, znaci suludo je jos i ovakve sajtove zatrpavati time. A posto znam da se nece nista doneti expresno ovde oko toga, bukvalno cu SVAKU osobu koja na forumu provlaci politiku prijavljivati Adminima u inbox, pa valjda bude nesto od toga.
2025 11 08
> DzoDzo: > Sport uveeeeeeek moze, 101, pa hoce li se taj covek vise umoritiiii, bravo za energiju i snagu. daaaaa, uvek sam se pitala kako ovako mala zemlja iznedri tolike šampione i ljudske gromade, recimo i ove legende: <3
upload
2025 11 09
Genijalna si! 😁
2025 11 09
Meni ne smeta, a ujedno mi pomaze da se osiguram od kojih prodavaca da ne kupujem. Ako vidim da neki prodavac javno podrzava sta ne treba, zapamtim ga i vise nikad ne saradjujem :D
2025 11 09
Forum - mesto (na internetu ili uživo) gde ljudi razmenjuju mišljenja, postavljaju pitanja i diskutuju o raznim temama. KO I KOME MOZE OGRANICITI SLOBODU GOVORA? P. S. ovo nije zenski sajt.
2025 11 09
> Simplicity: > Forum - mesto (na internetu ili uživo) gde ljudi razmenjuju mišljenja, postavljaju pitanja i diskutuju o raznim temama. > KO I KOME MOZE OGRANICITI SLOBODU GOVORA? > P. S. ovo nije zenski sajt. Mislim da je poenta bila u odgovarajućim temama, barem sam ja to tako shvatila. Postoje neka pravila i na forumu, tj za korišćenje istog, odgovarajućim temama i podforumima, itd. Generalno na pravim forumima (recimo reddit), off topic komentari se brišu od strane moderatora, teme koje su u pogrešnom podforumu se ili brišu ili premeštaju u ispravni podforum ukoliko postoji opcija, itd. Malo je bzv da neko otvori temu o članarinama i umesto da nadje informacije, nadje npr. recepte za pasulj ili preporuke za proizvode za čišćenje kupatila.
2025 11 09
> EsBeBe: > daaaaa, uvek sam se pitala kako ovako mala zemlja iznedri tolike šampione i ljudske gromade, recimo i ove legende: I Marko Samardžić npr.
upload
2025 11 09
> Danka123456789: > I Marko Samardžić npr. <3
upload
2025 11 09
> EsBeBe: > <3 🫶🏻
upload
2025 11 09
8-)
upload
2025 11 09
1 2 3 4 5 ... 6