Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molba za admine

> Majda87: > > EsBeBe: > > ima li ovde elemenata za tužbu? > Kolektivna, preko Udruzenja, medjutim poslovanje u inostranstvu komplikuje situaciju > Trajalo bi ko zna koliko i verovatno bi samo vratili uplacene iznose (fazon raskid ugovora) krasno :|
2025 11 11
> Her_Fashion: > > mysterious23: > Meni evo najviše smetaju osobe koje ne znaju ni neke najosnovnije stvari o bilo čemu, ali nalaze za shodno da javno pišu nebuloze kao da su činjenice. Znas na sta sam mislila i cemu onda cepidlacenje? Mislila sam na naplacivanje usluga koriscenja sajta, uslovljavanje vip clanstvom od strane vlasnika sajta, admine navodim zato sto su oni posrednici izmedju nas i vlasnika sajta. Bila sam admin na velikom zenskom forumu i znam kako funkcionise "posao". Resavas probleme sa clanicama, imate posebne forume nedostupne obicnim clanicama i tamo se prijavljuju svi bagovi nadleznim za tehnicke probleme. Tako da, kada si vec odlucila da pametno odgovoris, ne brini za moju upucenost u rad admina i znanje da oni uglavnom nisu vlasnici sajta.
2025 11 11
> EsBeBe: > ae, bre, liče, skočila si na pogrešnu osobu. x-) > ok, dešava se, ne zameram Tvoji sportski pozdravi su totalno bili za podrsku. Ovo sam sama navela kao primer, ni ne videh da li si ti navela da ti obnova smeta ili ne. Smetaju mi dvostruki arsini - ovde se pominje kao da clanici koja je otvorila temu smeta pominjanje politike, sto uopste nije samo politika, vec nasa trenutna stvarnost. I sama nisam pisala o protestima, nisam internet ratnica kako doticna kaze, ja sam i stvarna i internet ratnica. Internet je sredstvo sirenja informacija i podrzavam svako sirenje informacija na svakom mestu protiv ovog korumpiranog beskurpuloznog vladajuceg sistema. Navela da nekima smeta to, a ne smeta realan problem sa ovim sajtom. VLASNICI sajta zahtevaju placanje koriscenja usluga njihovog sajta, a sam server im ne funkcionise kako treba. Sa adminima imam problem, jer ne odgovaraju, pisala sam im za taj problem da sam platila clanarinu, a bar 50% vremena u oktobru nisam mogla da udjem uopste na sajt i naravno poruka je izignorisana. Poslat je i mail, i to je uredno izignorisano. Bitno da su primetili da sam nakon par dana stavila istu jaknu, sa novim slikama i snizenom cenom, jer su prve fotke bile bas bezvezne. Zaboravila sam, iskreno, na to pravilo da ne dupliramo predmete sa snizenom cenom i slicno. Lazne tagove ne stavljam, vise ni slike sa neta, napisem sifru i to je to. Radila sam kao admin i nisam ignorisala korisnike i stvarno se raspravljalo na privatnim temama o zeljama i prohtevima korisnika sajta. Jer kada nesto radis zelis da zadrzis klijente, ne da ih oteras bahatim ponasanjem, zar ne?! I i dalje cu da stavim novi oglas ako sam snizila cenu za 1000 dinara ili ukoliko menjam fotke, jer kada pokusas da stavis nove fotke u stari oglas uopste nece sajt da snimi izmenu, to je jos jedan bag koji postoji od nastanka ovog sajta. EDIT: Radi im ipak sad ovo za menjanje fotke, dozvolilo mi je da editujem sad neke i ubacim dodatne.
2025 11 11
Ne znam da li bi ovakva kradja prosla u bilo kojoj normalnoj zemlji bez posledica.
2025 11 11
Iskreno, ja sam im pisala mail zalbe i stigao mi je neki mail o vip clanstvu za mesec dana, misleci da se oni izvinjavaju za to sto sajt nije radio, zahvalila sam im se mailom i tek onda sam primetila da su mi uredno skinuli novac sa kartice za obnovu vip clanstva. 😁 Profil koristimo sestra i ja pa sam joj i napisala kako su zalbe urodile plodom, kad ono nista. Zamislite platite clanarinu u teretani i od tih mesec dana teretana ne radi 20 dana, zato se bunimo.
2025 11 11
I na hrvatskim krpicama ista sitiacija
upload
2025 11 11
Molim administratora da mi odgovori zašto ne mogu da postavim nov predmet, uplatila sam premijum plan, drugi mesec za redom?!!!
2025 11 15
Sram vas bilo MojeKrpice! Sajt je, malo je reći, očajan. Svako malo sajt ne radi, pada, ne učitava se i generalno je neupotrebljiv. Nerealno je da naplaćujete uslugu koja ni u osnovi ne funkcioniše! Screenshot je slika i prilika ovog sajta. Sramota! Bitno da ste pare uzeli od svakoga, a pružili ste apsolutno ništa! I zaboga, dodajte opciju za trajno brisanje profila, dobro će nam doći! I da dodam još nešto što nigde ne piše: sajt očigledno pamti podatke sa bankovne kartice bez jasnog pristanka korisnika. To je ozbiljan security propust i neprihvatljivo ponašanje za bilo koju platformu koja naplaćuje uslugu.
upload
2025 11 15
> EsBeBe: > daaaaa, uvek sam se pitala kako ovako mala zemlja iznedri tolike šampione i ljudske gromade, recimo i ove legende: > <3 E ovi ljudi. Doneli toliko radosti ovoj zemlji kad je malo šta bilo pozitivno. Veliki a skromni.
2025 11 18
1 2 ... 4 5 6