Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molba za admine

Iskreno, uvek poštujem pravila koja su postavljena u nekom sistemu. Tako i na ovom sajtu kao i bilo gde drugo. Ali istovremeno tražim da i drugi poštuju moja prava identično kao što ja poštujem tuđa i izvršavam obaveze koje uz data prava uvek idu. Prema tome, ukoliko sistem ne funkcioniše, krši prava jednih a selektivno štiti prava nekih drugih, izvinjavam se, ali me propisi, pravila i sve drugo koje je zadao takav sistem uopšte više ne zanimaju i kršiću ih do mile volje jer mi više nisu obavezna. Konkretno, na ovom sajtu (posle tolikih aktivnih godina) sam skoro pa nepostojeća jer je postao očajan, ali podržavam svaku članicu koja je nešto uplatila, sve ispoštovala pa je pojeo vuk magarca da radi na sajtu bukvalno šta hoće (osim naravno da vara druge članice). Građanska, čuj mene krpičarska, neposlušnost je pravo svake krpičarke. 😉
2025 11 10
I meni smeta to sto nema klasifikacija po pitanju br. predmeta i placanja. Zasto bi neko ko ima 35 predmeta placao isto kao ja ili neko ko ima 1000-2000 predmeta placao isto. A politika nam se u sve mesa, pa nije neobicno i bezobrazno da se spomene i ovde na forumu. I ja gledam koje je kakav covek, a potkupljivi, iz straha ili koristi poslusni ljudi, bez svesti i savesti nisu bas''dobri'', covek moze uvek da zlu kaze ne. I ne kudite toliko ovaj sajt, ovde je najbolja i kupovina i prodaja.
2025 11 10
> lokibg: > Iskreno, uvek poštujem pravila koja su postavljena u nekom sistemu. Tako i na ovom sajtu kao i bilo gde drugo. Ali istovremeno tražim da i drugi poštuju moja prava identično kao što ja poštujem tuđa i izvršavam obaveze koje uz data prava uvek idu. > Prema tome, ukoliko sistem ne funkcioniše, krši prava jednih a selektivno štiti prava nekih drugih, izvinjavam se, ali me propisi, pravila i sve drugo koje je zadao takav sistem uopšte više ne zanimaju i kršiću ih do mile volje jer mi više nisu obavezna. > Konkretno, na ovom sajtu (posle tolikih aktivnih godina) > sam skoro pa nepostojeća jer je postao očajan, ali podržavam svaku članicu koja je nešto uplatila, sve ispoštovala pa je pojeo vuk magarca da radi na sajtu bukvalno šta hoće (osim naravno da vara druge članice). > Građanska, čuj mene krpičarska, neposlušnost je pravo svake krpičarke. 😉 Ali to je pre svega nepostovanje svih drugih clanova na sajtu, ne Admina. Evo primer od pre neki dan, prodaje se sako bez etikete, stavljeno "sa etiketom" - meni prvenstveno kao kupcu to smeta. Koliko su se puta otvarale teme o laznim tagovima itd. - Ako trazim lupam Zaru, ne zelim da vidim Reserved na koji je neko stavio tag Zara, ako zelim da kupim "novo sa etiketom", ocigledno je da ne zelim da listam stotine predmeta bez etikete. Isto tako, obnavljanje predmeta 3 puta na dan da bi bili na vrhu stranice (nisam videla ali Esbebe je navela primer), nije ok prema svim ostalim prodavcima na sajtu koji postuju pravila, uopste se ne radi o Adminima.
2025 11 10
Evo da se uhvatimo malo politike, samo teoretski >"Prema tome, ukoliko sistem ne funkcioniše, krši prava jednih a selektivno štiti prava nekih drugih, izvinjavam se, ali me propisi, pravila i sve drugo koje je zadao takav sistem uopšte više ne zanimaju i kršiću ih do mile volje jer mi više nisu obavezna." - s obzirom da nam je u drzavi situacija upravo kao ova opisana (vec vekovima), da li to znaci da je ok da krsimo zakon - pljackamo, krademo, otimamo, ubijamo? Da li je ok sto npr. deca prodaju drogu sa 15 godina jer su shvatili u kakvoj sredini zivimo i da im je to najisplativije, da li bi svom detetu rekli "Bravo sine, koga boli uvo za zakon, gledaj sebe"? Naravno da posledice nisu iste kao krsenje pravila na Krpicama, ali logicki pristup, jeste.
2025 11 10
> mysterious23: > Zalosno je sto vam smetaju clanice koje obnove svoj oglas, prva to radim kada napravim bolje fotke ili snizim cenu znacajno, a ne smetaju vam ADMINI koji naplacuju usluge, a nisu u stanju prvenstveno da plate svojim programerima da naprave sajt koji funkcionise 24h kako treba. ae, bre, liče, skočila si na pogrešnu osobu. x-) ok, dešava se, ne zameram
2025 11 10
> Simplicity: > > DzoDzo: > > Znaci, ako je tema o kolima, ne mozes da pises o sadjenju biljaka po saksijama > Ali ti neces prijaviti osobu koja pominje sađenje biljaka na temi o automobilima 😅 > > DzoDzo: > > bukvalno cu SVAKU osobu koja na forumu provlaci politiku prijavljivati Adminima u inbox > Da sumiramo: tebi ne smeta skretanje sa teme pominjanjem (isticanjem) bilo cega, nego iskljucivo politike. > # 🚩 Samo sam to zapazila na temi. Sta cete, ovde da pisete za expo i blokade, a da se ne resava konkretan problem rada sajta? Ubavki prsti trnu koliko pise, nema jos resenja, a ona postaje nevidljiva zatrpavanjem teme onim sto nije tema teme.
2025 11 10
> mysterious23: > Drago mi je sto udjoh na ovu temu pa sad znam od koga da ne kupujemo. 😊 > Da caci je sinonim za bahatu budalu bez srama koja gazi preko mrtvih da bi dosla do svog cilja. Zalosno je sto ikome smeta "pominjanje politike" na biloj kojoj temi, a nikome ne smeta sto tuzilastvo godinu dana nije odradilo svoj posao? > Zalosno je sto vam smetaju clanice koje obnove svoj oglas, prva to radim kada napravim bolje fotke ili snizim cenu znacajno, a ne smetaju vam ADMINI koji naplacuju usluge, a nisu u stanju prvenstveno da plate svojim programerima da naprave sajt koji funkcionise 24h kako treba. Nisi ni kupovala od mene, ne vidim problem da i dalje ne saradjujemo. Da, svima smeta stalno obnavljanje oglasa jer nije ok zatrpavati. Mislis da ces imati bolju prodaju tako, umesto da imas ok fotke i cene? Stanje necu da pominjem, podrazumeva se da bude odlicno, a da se nesto osteceno pokloni ako je manji resiv problem, ili baci, ako je lose stanje. Idi bori se ispred tuzilastva kao i svako kome smeta sto nesto nije dovedeno do kraja, ne markiraj ljude caci ili blokaderi kad nemas pojma sta ko radi u svoje slobodno vreme, internet ratnice na pogresnom mestu.
2025 11 10
> Majda87: > > Her_Fashion: > > Meni evo najviše smetaju osobe koje ne znaju ni neke najosnovnije stvari o bilo čemu, ali nalaze za shodno da javno pišu nebuloze kao da su činjenice. > Njeno (ne)znanje o funkcionisanju platforme ne nanosi stetu. Jasno je sta je clanica zelela da saopsti. > Misljenja sam da otvaranje ovakve (sns) teme narusava dostojanstvo drugih osoba i da kao takva treba da bude obrisana. Ma, odakle ti pravo da oznacavas nekog kao pristalicu neke grupe? Necu da citam ni o cemu vezano za politiku na temi o funkcionalnosti sajta i tacka. Ti pricas o snsu, a imas Mona torbu na nalogu, o cemu pricamo dalj e? Ti si onda jedan od finansijera snsa, jer gle cuda, ja NIKAD iz principa necu kupiti nista njihovo, pa hocemo sada da merimo ko koga finansira, makar i na indirektan nacin? Osim kupiti, za mene vazi i nikad nositi nista njihovo. Sve da mi dodje najnovija kolekcija gratis od deda Mraza, bukvalno bih nosila stvari u kesi iz lokalnog marketa, a ne u njihovoj torbi. Ali ocigledno neki vise vole nazovi trend od sopstvenog moralnog kodeksa.
2025 11 10
> DzoDzo: > Sta cete, ovde da pisete za expo i blokade, a da se ne resava konkretan problem rada sajta? pa, očigledno jedini način na koji mi, članovi, možemo da rešimo problem rada sajta je da ne uplaćujemo za usuge koje ne dobijamo usled nefunkcionalnosti istog. sledeći korak bi bio BOJKOT, nelogovanje i kraj. po mom mišljenju, to je jedino što će se primetiti jer naše pritužbe i međusobna prepucavanja u vezi sa pravilnikom i radom sajta evidentno ne tangiraju odgovorne, sve dok smo tu i/ili plaćamo. ovaj njihov potpuni ignor je atak na zdrav razum. dodaću, i kriminal, jer su uzeli novac za nešto što ne mogu da obezbede, zbog čega bi ljudi trebalo da za to imaju strpljenja i razumevanja? dokle?
2025 11 10
> Her_Fashion: > Isto tako, ako recimo 80% njih koji su platili nemaju nikakav problem, a 20% iz nekog razloga ima problem, koliko je realno da neko napiše "Ukrali su pare I pobegli"? Her postujem tvoje misljenje, ali se sa ovim uopste ne slazem. Cak i da samo jedna clanica nije dobila ono sto je platila to je prevara, i to nije nesto subjektivno. Zamisli da kupis pocepan kaput ovde od clanice sa 100 pozitivnih utisaka, i ja ti kazem pa nije te prevarila, ovih 100 ostalih nije imalo nikakav problem. > To što se neko oseća prevarenim jer nema odgovora i popravke grešaka, je subjektivan osećaj (možda sasvim validan, ne sporim), ali nije u redu da se na osnovu toga piše o nekakvoj planiranoj kradji kada je očigledno da je većina dobila plaćeno. Opet ovo, ajde 80% nas da dobije racun za struju/vodu nebitno tacan i normalan, a 20% uvecan nezakonito. I da to niko ne zeli da ispravi. I kazemo pa sta nije planirana kradja, vecina je dobila dobre racune. Ako su videli da se nastavljaju problemi koje ne znaju da rese, zasto nisu zaustavili naplatu? Nego svesno nastavljaju da varaju?
2025 11 10
> ubavkam: > Ako su videli da se nastavljaju problemi koje ne znaju da rese, zasto nisu zaustavili naplatu? Nego svesno nastavljaju da varaju? ovo. nesposobnost rešavanja problema ne oslobađa od odgovornosti. volela bih da čujem nekog pravnika, ima li ovde elemenata za tužbu?
2025 11 10
Ne mogu vise, stvarno, samo se vrtimo u kurg i pisemo jedno te isto na sto nacina..😅
2025 11 10
> DzoDzo: > Ma, odakle ti pravo da oznacavas nekog kao pristalicu neke grupe? Zaboravljas da si reklamirala maderoterapiju i licni nalog, te nije tesko proveriti. Blam da nema dalje! 😂 > Ti pricas o snsu Ma jok, ja mislila na Social Networking Service 🫡
2025 11 10
> Majda87: > > DzoDzo: > > Ma, odakle ti pravo da oznacavas nekog kao pristalicu neke grupe? > Zaboravljas da si reklamirala maderoterapiju i licni nalog, te nije tesko proveriti. Blam da nema dalje! 😂 > > Ti pricas o snsu > Ma jok, ja mislila na Social Networking Service 🫡 :o
upload
2025 11 10
> Her_Fashion: > Evo da se uhvatimo malo politike, samo teoretski > >"Prema tome, ukoliko sistem ne funkcioniše, krši prava jednih a selektivno štiti prava nekih drugih, izvinjavam se, ali me propisi, pravila i sve drugo koje je zadao takav sistem uopšte više ne zanimaju i kršiću ih do mile volje jer mi više nisu obavezna." > - s obzirom da nam je u drzavi situacija upravo kao ova opisana (vec vekovima), da li to znaci da je ok da krsimo zakon - pljackamo, krademo, otimamo, ubijamo? > Da li je ok sto npr. deca prodaju drogu sa 15 godina jer su shvatili u kakvoj sredini zivimo i da im je to najisplativije, da li bi svom detetu rekli "Bravo sine, koga boli uvo za zakon, gledaj sebe"? Naravno da posledice nisu iste kao krsenje pravila na Krpicama, ali logicki pristup, jeste. Razumem šta hoćete da kažete ali brkate pojmove nepoštovanje zakona i građanska neposlušnost. To su dve sasvim različite stvari i imaju potpuno različit cilj. Građanska neposlušnost je odbrana pojedinca od sistema i za cilj ima primoravanje sistema da primenjuje zakone. Što se ovog sajta tiče, on je oduvek "radio" na štetu poštenih članica a bio savršena podloga raznorazne muljatorke. Razlika je što je sad osim što ne štiti članice počeo i sam da ih potkrada. Prema tome, ne podržavam da članice varaju i potkradaju druge članice, ali puna podrška svim devojkama koje zaobilaze pravila ovog sajta. Mislim da me samo ne razumete šta hoću da kažem
2025 11 10