Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molba za admine

> Razumem šta hoćete da kažete ali brkate pojmove nepoštovanje zakona i građanska neposlušnost. To su dve sasvim različite stvari i imaju potpuno različit cilj. Građanska neposlušnost je odbrana pojedinca od sistema i za cilj ima primoravanje sistema da primenjuje zakone. U pravu ste vezano za brkanje pojmova, ali svakako ono sto sam htela da kazem stoji i tu ne moogu nikako da se slozim sa Vama - zaobilazenje pravila sajta steti iskljucivo drugim clanovima a ne samom sajtu i vrhovnim poglavarima istog, i to sto je neko sebican pa obnavlja predmete 3 puta dnevno sluzi iskljucivo samo njima i ne vodi ka bilo kakvoj pozitivnoj promeni na Krpicama.
2025 11 10
Pozitivna promena na Krpicama nažalost nikada neće doći od samih članica jer one ovde nemaju nikakvo pravo odlučivanja. Nekada davno su se čak i organizovale da bi se međusobno upozoravale na prevarante i prijavljivale adminima, ali gle čuda-ništa! I sad posle godina i godina nemarnosti vlasnika sajta gde se ništa nije poboljšalo još te iste članice pokradeš za novac. Pffffff.....što se mene tiče, neka radi ko šta hoće. Svi bi trebalo da bojkotuju, pa ili neka se raspadne sajt ili neka počne da radi kako treba. Bitno je samo da Vas niko nije pokrao obnavljajući tri puta oglas. Ima mnogo gorih stvari na ovom sajtu od toga, da ne spominjem svakodnevni život. Ukoliko Vas samo to uznemirava Vi ste srećna osoba i nadam se da je zaista tako.
2025 11 10
Mislim da stvarno ne moze da se izjednacava sto nekome smeta kakvi su paketi i obnavljanje oglasa sa kradjom koje su dozivele clanice, jer nisu dobile ono sto su platile. I nisam samo ja, jos mnogo njih koje ne pisu na forumu su prosle isto (slazem se da ima onih koje pricaju o prevari a okacile 500 oglasa, ali ima i puno stvarno prevarenih).
2025 11 10
Ne radi se o tome da mene to uznemirava, nisam uopste ja pisala o tome vec Esbebe, samo mislim da ne moze da se pravda takvo ponasanje necim tolalno nepovezanim. Takodje, ne dopada mi se taj ceo mentalitet "Ima i gore", dakle nesto lose postaje ok zato sto postoji i gore.. Eto sad mogu ja da kazem Ubavki "Vi bar mozete da udjete na svoj profil i to sto imate vec okaceno da prodajete, a jel znate da ima hakovanih naloga sa 300 pozitivnih koji nemaju uopste pristup svom profilu, sto se zalite, ima i gore?" Ne zelim stvarno vise da pisem dalje bilo sta, a ujedno mi je i glupo da ne odg ljudima, tako da se ovde zvanicno odjavljujem sa ove teme, jer me zaista mrzi vise da pisem a i nemam nista od toga. Samo sam htela da kazem da postoji vise uglova i pristupa, a da ovde svi sagledaju stvari i pisu iz nekog svog licnog ugla i situacije i dalje od toga ih ne zanima nista.
2025 11 10
> lokibg: > Bitno je samo da Vas niko nije pokrao obnavljajući tri puta oglas. Ima mnogo gorih stvari na ovom sajtu od toga, da ne spominjem svakodnevni život. ma, jasno, ali, s obzirom da sam ja pomenula ponavljanje oglasa, smeta mi. i ne vidim to kao građansku neposlušnost (dapače, 99 posto takvih nije građanski, da kažem, osvešćeno, naprotiv)već kao pandan ignorisanju reda u pošti ili kod doktora. naravno, bilo bi super da redovi ne postoje, bat, jbg, tu su, prema tome, sačekaj svoj red, maco, ono, nisi hitan slučaj.
2025 11 10
i, da dodam, da ne bih bio "pogrešno razumen" - smatram da je ova situacija sa članarinama nedopustiva i mnogo više me trigeruje od ponavljanja oglasa. toliko.
2025 11 10
Pa nisu nama krive te što postavljaju milion oglasa. One su posledica, a ne uzrok. Što se mene tiče neka obnavljaju još milion puta. Za ovaj sajt bih baš volela da bude: kako radili, tako vam se vratilo. Nije kao da nema drugih sajtova
2025 11 10
loki, razumem te i slažem se s tobom. svi smo ljuti zbog godina sprovođenja selektivne pravde i nerešavanja problema, ali, baš zato što nismo uzrok, hajde da bar uradimo ono što možemo — da kao članovi budemo fer jedni prema drugima, dokle god smo ovde. od admina i uprave vajde odavno nema. možda grešim, ali ja to tako vidim.
2025 11 10
Sta se grbo rodi, vreme ga ne ispravi. Pravila i zakoni se poštuju jer postoji strah od posledica a ne zato što su ljudi dobri. Nisu Šveđani bolji ljudi od Srba, samo imaju bolju primenu zakona i znaju da će ih sistem primeniti na SVE. E tako i u državi i na ovom sajtu. Nisu pravila isto primenjena na sve, pa smo se godinama bavile ćoravim poslom da same poboljšavamo rad sajta i slična Sizifovska mlaćenja prazne slame. E sad sajt počeo i sam da potkrada. Dakle, samo napred, ako smo pametne nećemo se ovde vraćati, neka se raspadne, ima još sajtova, barem to možemo da promenimo. Što se države naše jadne okupirane tiče, eeeee to je malo teži problem, tu nemamo drugu opciju. Srećom mi Srbi imamo efikasno sredstvo patentirano još iz doba epskih pesama, ako građanska neposlušnost zakaže 💪😎
2025 11 10
> Majda87: > > DzoDzo: > > Ma, odakle ti pravo da oznacavas nekog kao pristalicu neke grupe? > Zaboravljas da si reklamirala maderoterapiju i licni nalog, te nije tesko proveriti. Blam da nema dalje! 😂 > > Ti pricas o snsu > Ma jok, ja mislila na Social Networking Service 🫡 Hoces da ti dam adresu da mi dodjes kuci? Broj telefona? Glupo da mi znas samo jedan od 5 insta naloga, i posao koji ne radim 3godine. A dodaj me slobodno i na fb, nemam ja problem, pa ja sama kacila svoje ime i prezime jos pre 12godina ovde, kod mene nema racuna na Peru Detlica i slicno, tako da me mozes i dodati na fb i formirati svoje misljenje samo na osnovu onoga sta ja dozvoljavam da mi se nalazi na mrezama. Realno, sa mnom u drustvu ne mozes sedeti, ali ti mogu dati npr cokoladnu bananicu, bar nesto da imas od mene. Vidim da imam fana, ja mislila to ostalo u periodu sa pokojnom ekipom prevarantkinja koje su napadale da bi zataskale svoja nedela. Sacuvaj Boze, kakvih psihopata ima svuda, pa i na sajtu.
2025 11 10
> EsBeBe: > > ubavkam: > > Ako su videli da se nastavljaju problemi koje ne znaju da rese, zasto nisu zaustavili naplatu? Nego svesno nastavljaju da varaju? > ovo. > nesposobnost rešavanja problema ne oslobađa od odgovornosti. volela bih da čujem nekog pravnika, ima li ovde elemenata za tužbu? Kada bi devojke dosle na neku temu, i BEZ razglabanja napisale Radi/Ne radi, platila toliko i toliko tad i tad. Bez onih koje kazu ispale smo ovceeee, a nisu platile dinara. Bukvalno JEDINU osobu koju sam zapamtila da joj ne radi placena usluga je Ubavka, jer zena pise x dana vec, a ostale zatrpavaju i onda se ne zapazi sve
2025 11 10
> ubavkam: > Mislim da stvarno ne moze da se izjednacava sto nekome smeta kakvi su paketi i obnavljanje oglasa sa kradjom koje su dozivele clanice, jer nisu dobile ono sto su platile. > I nisam samo ja, jos mnogo njih koje ne pisu na forumu su prosle isto (slazem se da ima onih koje pricaju o prevari a okacile 500 oglasa, ali ima i puno stvarno prevarenih). A mislim da se sve slazemo da nas 20 mozda, ima znanja od pre vezano za rad sajta, i da NIKAD nece moci da se postigne nista u vidu sloznosti, tipa sledeci mesec niko da ne plati pa mozda i neko odreaguje... Zasto? Zato sto je to, prosto, tako. Zato sto ima dosta mladjih clanova, koji ne shvataju ozbiljno ni kada im se posalje tema sa upozorenjem na prevaranta i okacene predmete, pa eto dva dana posle kuka po forumu kako je bas od te clanice prevarena. Zasto se desilo to sa sajtom, svaka od nas moze samo da nagadja. Kada ce biti reseno, ne zna se dok se ne oglasi Admin. Da je glupo da se placa dok se radi sa bagovima, jeste. Da svima treba da urade unlock na 2meseca, koliko traju planovi, to bih ja uradila, da pokazem kako je napravljeno nesto, kao neki promo. Ono sto je meni bezveze je da clanice kupci i dalje imaju iskacuce reklame, onda ja kao prodavac i neka od vas kao prodavac nece ni prodati jer je i nama pre premiuma bilo preuzasno gasiti xy reklama. Barem bi mogli namestiti da kod onih koji placaju premijum, kupci gledaju predmete neometano. Ali, mozda ja samo pricam o unicornima sada. Opcija npr 100 oglasa, 300dinara, pa to bi bilo sjajno svima. I bez reklama svima. A ne 30+ 550dinara, pa imamo onu i sa 31, i sa 301, i sa 3001 za 550din.
2025 11 10
Odavno ne videh zanimljivije teme na ovoj dosadi od foruma..slatko se ismejah, bravo legende (znaćete koje ste)...
2025 11 11
> DzoDzo: > ali ti mogu dati npr cokoladnu bananicu, bar nesto da imas od mene. Nestalo sendvica? 🥲 Ironija, imas moju torbu za koju si se samovoljno javila pri temi u kojoj poklanjam. 😅
2025 11 11
> EsBeBe: > ima li ovde elemenata za tužbu? Kolektivna, preko Udruzenja, medjutim poslovanje u inostranstvu komplikuje situaciju Trajalo bi ko zna koliko i verovatno bi samo vratili uplacene iznose (fazon raskid ugovora)
2025 11 11