Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molba za admine

Evo ja sam Zvezdasica odmalena i osim navedenih veličina koje su već spomenute, dodala bih i kapitena Lazića, Nikolu Kalinića, a moram da apelujem da se ne zapostave ni "komšije" kao što su Bogdanović, Lučić, Vanja Marinković i još mnogo njih....kakve sportske veličine! 🥰❤️💪
2025 11 09
bravo, loki! ;) što se mene tiče, možemo da pređemo na umetnost/umetnike. seriju velikana otvaram ovom kraljicom
upload
2025 11 09
A meni se ovi javljaju odmah iza gospođe. Lane istina nije više fizički medju nama, ali duhom zaista jeste
upload
2025 11 09
Ali nikako ne treba zaboraviti ni na ovakve glumačke veličine. Treba takve dobro upamtiti i nikada ih ne zaboraviti
upload
2025 11 09
.
upload
2025 11 09
...
upload
2025 11 09
...
upload
2025 11 09
Obožavam i ove dve dame, zvezde! ❤️❤️
2025 11 09
Genijalno je sto EsBeBe na svoj simpatican nacin pokusava da skrene paznju sa TEME, jer nije tema ovi ili oni, nego mi vise ide na onu stvar da se napise etooo ovaj sajt ne radiiii, platili smo clanarine, ali kako da radi kada se gradi Expo/razvlace satori po centru ili nesto ttoalno deseto se navede. Udjem da vidim informacije O ODRZAVANJU SAJTA, CLANARINAMA, a onda neko ko ili nije ni platio clanarinu ili je platio i okacio 500 predmeta za 5dana ima zamerke na rad sajta tako sto uvlaci politiku, totalno nebitno sa koje strane. Znaci, ako je tema o kolima, ne mozes da pises o sadjenju biljaka po saksijama, otprilike je toliko politickim temama mesto na temama koje imaju svoju poentu poput informacija o sajtu. Nekad pomislim da neko takav skrece paznju na sebe da ne ispadne da 500 ubacenih predmeta nema poentu nego daj malo frke, a tek ne shvatam pobunu oko placanja ako nisi platio.
2025 11 09
> Simplicity: > Forum - mesto (na internetu ili uživo) gde ljudi razmenjuju mišljenja, postavljaju pitanja i diskutuju o raznim temama. > KO I KOME MOZE OGRANICITI SLOBODU GOVORA? > P. S. ovo nije zenski sajt. Gde pise zenski sajt? Napisala sam kupoprodajni sajt. Sloboda govora i postovanje teme su dve razlicite stvari. Necu da citam o Vucicu i kojekome na temi koja se odnosi na rad sajta, dosla sam da se informisem na toj temi o samom sajtu, nisam usla na temu koju politicku stranku podrzavate i zasto.
2025 11 09
> DzoDzo: > uopste ne mogu da shvatim pricu o ikakvoj politici na zenskom kp sajtu. Slabo pamcenje.
2025 11 09
Jel' to menja situaciju da je ovo mesto za kupoprodaju i da ne moze tema o stvarima koje placamo sajtu da se cita samo sa informacijama o tome? Nije prosla uplata, aaa pa to je expo kriv. Ne moze da se udje na poruke, aaa pa to je zbog protesta tog i tog datuma. Jel' clanice umeju da razgranice za sta je koja tema?
2025 11 09
umeju, no ih ponese emocija, kao i tebe sada. na toj temi sam se ja više trigerovala na "pošaljite mi račun da uplatim", još više na one koji kvotaju 10 praznih postova samo da bi napisali "2", što je valjda opcija članarine koju žele, pa misle da se automatski uplaćuje ako samo izgovoriš naglas broj. 😂 treba nam tema: "danas me je na krpicama trigerovalo...", pa da se (psiho) analiziramo. evo, ja ću prva. otkako su klenule članarine, nikad više obnovljenih oglasa, pojedine ponavljaju svoje po 3 puta dnevno. ne znam da li to samo meni smeta, to konstantno guranje preko reda. recimo.
2025 11 09
Nisam stigla da pratim nove oglase, ali verujem, oduvek bilo toga. Bukvalno sam pre uplacivanja 1. 10. pitala Adminku da li mogu obrisati neke oglase gde vidim da mi FALE fotke, bukvalno fale, bile okacene. Pa je i ona sama potegla oko obnove, da moze, ali u tako nekim situacijama, ili ko ima mutne fotke, pa da ih napravi normalne i okaci u novo, naravno bez dupliranja predmeta. Sreca, za sada necu nista specijalno traziti na sajtu, nego na sta naletim, inace verujem da bih zestoko posizela. Slucajno sam kliknula na tag nekog svog predmeta, lele sta je izaslo sve, osim toga sta je tag :D
2025 11 09
Tamo se ne mogu naci informacije osim nagadjanja clanova sta je u pitanju, a sve zbog toga sto Admini ne odgovaraju (neki kazu ni u DM) a ni na toj temi, ili da su makar napravili novu temu gde ce samo oni pisati i davati update o situaciji. Tenzije su se stvorile upravo zbog toga sto ignorisu temu, situaciju i korisnike. Sada da hoces da uplatis ne znas sta da ocekujes. Hoces li dobiti to sto si platio ili neces, hoce li raditi ubacivanje, ali neces imati VIP, hoce li raditi dan, dva pa prestati. Nista se ne zna, kupujes macku u dzaku pa kako prodjes. Mogli su da refundiraju korisnicima koji su platili, a nisu dobili uslugu, a da privremeno ukinu sve planove i omoguce besplatno postavljanje dok traze uzrok problema.
2025 11 09