Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice bez pozitivnih ocena traze uplatu unapred

Ovo je upozorenje za sve da clanicama bez pozitivnih ocena NIKAKO ne uplacujete novac unapred. Danima nalazim nove clanice koje imaju 0 utisak sa fenomenalnim jeftinim stvarima koje traze uplatu unapred. Rado bih ima ostavila NEGATIVNU cisto da neko slucajno nenasedne ali ne znam dal imam prava na to.
2025 11 18
https://mojekrpice.rs/items/zene/13010523/mona-haljina-sa-etiketom Najverovatnije jedan od takvih profila
2025 11 18
Da da bas taj. Vidim da je blokiran profil.
2025 11 18
Samo im trazite da vam usnime garderobu i dajte broj da vam posalju na viber ili wa. Svi pravi profili ce poslati, lazni uglavnom nestanu Ja radim uplatu i kad nema utisaka ali mi mora prvo poslati snimak. To mi je za sada jedini nacin da ne nasednem na prevaru
2025 11 18
Evo moj profil je pravi i neću snimati niti slati na Viber ili WA iz razloga da nastane problem priznaje se samo komunikacija putem MK. Dodatne fotografije, merenja i ostalo sam uvek rada da pošaljem porukom ovde i nigde drugde. Propustila sam par prodaja zbog toga ali očigledno te devojke i nisu bile nešto ozbiljne.
2025 11 18
> MionaAnita: > Da da bas taj. Vidim da je blokiran profil. Blokiran je(ubrzo nakom sto je ovde postavljen), ali br. srceta raste, u vreme kad sam videla oglas bilo je 13 srca(omiljenih). Tako se podsticu da i dalje prave nove naloge sa laznim predmetima. Takvi predmeti lazni se ignorisu. Nikad ne bih uplatila nekome sa 0 utisaka, a inace ne kupujem popularne stvari.
2025 11 18
Od mene lično bi i mogle samo da traže, uplatila ne bih ,:) Ovde poverenje stvarno mora da se zasluži jer je brda prevara, što sa fišingom, hakerima, lažnim oglasima i profilima koji nakon uplate samo ispare. Skoro svaki dan imamo tako nešto, žao mi je devojaka koje su prevarene jer su nove ili ne čitaju forum pa ih povuče cena ili popularni artikal. Na MK sam godinama, i prepuštene smo dosta same sebi da se zaštitimo. Negativne ne možemo da ostavljamo bez saradnje, samo da prijavljujemo do besvesti i da se nadamo da se niko nije već upecao.
2025 11 18
Ova sa Monom haljinom je lopov povratnik(JS) po ko zna koliko puta i opet ce se vratiti, jer dovoljno je da joj jedna uplati novac. Nastavite takve predmete da stavljate u omiljene i podsticite tu osobu da i dalje pravi nove profile i prodaje vam maglu. Prema pravilima ovog sajta i prodavac i kupac snosi odgovornost. Ne srljati u kopovinu sto se tice stvari koje su popularne, a cene su im nize nego sto se prodaju na starom buvljaku.
2025 11 18
Ima jos jedan profil, Andreaban koji je danas blokiran od strane admina a iza koga je mozda i ista osoba ... prevarila je 5 clanica za pare, nula saradnje, trazi uplatu unapred
2025 11 19
Moze po forumu da se pise do sudnjeg dana, ali lopovu ce uvek neko uplatiti. Ista osoba konstantno pravi nove profile(izvesna JS) lepe parice za prodaju magle ubira. Skupite se sve koje je pokrala i stanite joj na put.
2025 11 19
https:// mojekrpice.rs/jeca972-412082 I ovaj profil trazi prvo uplatu, a 0 utisaka ima.
2025 11 19
mojekrpice.rs/forum/t/614321/prevara-u-planu?page=11 Ima jos tema gde se ona spominje, a operisala je i na hrvatskim krpicama. Kada vam daju podatke za uplatu obratite paznju na racun tj. proverite da li se racun nalazi na temama i u crnim listama, jer oni imena mogu da menjaju i daju bilo koja, kao i mesto, ali racun je uvek isti ili vrte nekoliko iz drugih banaka i od saucesnika, rodjaka.
2025 11 19
Ona za par dana zaradi neciju platu od 50 000din. I to radi mesecima, ako ne i god. I sve''prodaje''bez ispisanih dimenzija, opisa.. sa 0 utisaka.
2025 11 19
Nije nikakvo merilo ni da hoce da posalju snimke na WA/viber, ja sam upravo imala takvu situaciju gde sam dobila trazene snimke i slike na viber i uplatila pare, nakon toga nikad vise nisam cula nista od njih, samo zavlacenje i onda sam podnela krivicnu prijavu i sad se radi na tom slucaju.
2025 11 20
> kacas991: > Nije nikakvo merilo ni da hoce da posalju snimke na WA/viber, ja sam upravo imala takvu situaciju gde sam dobila trazene snimke i slike na viber i uplatila pare, nakon toga nikad vise nisam cula nista od njih, samo zavlacenje i onda sam podnela krivicnu prijavu i sad se radi na tom slucaju. Stvar je i u tome, da lopovi dobiju snimke od devojaka koje zaista prodaju te stvari i tako prosledjuju. Ima na fb Mona grupa odakle su bile ukradene slike, a verovatno odatle i snimke dobiju. Bolje dajte koju hiljadu vise za stvarnu stvar, nego da posle bude belaja.
2025 11 20