Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam ovo lici na prevaru?

Devojke, da li vam ovo lici na prevaru? Necu navoditi profil clanice, jer jos uvek nisam sigurna. Ima oko 30 pozitivnih utisaka, stvarno sam verovala do danas da ce sve biti okej. Ali postaje zaista cudno. Proslog utorka sam joj uplatila 10 000, u sredu uvece sam joj poslala poruku da li je sve okej, odgovara u cetvrtak da danas salje, u petak opet da danas salje, u subotu da je poslala. Medjutim odbija da mi da broj za pracenje i da slika potvrdu. Trazila sam kao cc paket, naravno da ima rok da stigne, ali me buni to sto nece da posalje potvrdu. Danas mi pise kako je primljena u bolnicu, kako je trudna, da je mozda paket otisao na pogresnu adresu... Zanima me vase iskreno misljenje? Da li da cekam ili da prijavim? Ovo se goni po sluzbenoj duznosti zbog iznosa. Samo da mi je u subotu poslala potvrdu, sve bi bilo u redu. Nisam bila napadna oko slanja, sve mogu da razumem, ali slicnih prica smo se nacitale u temama prevare.
2025 11 18
Ubavka tebi izgleda retrogradni Merkur pravi zamešateljstvo, nemaš sreće sa planom, sa kupovinom... Deff liči na prevaru...
2025 11 18
Hahaha, e plan su mi pustili pre 5 minuta, videcemo koliko ce da mi radi. Prosli mi je radio jedan dan 😅 Pomislila bih i ja da me krenulo lose, ali mi se i mnogo lepih stvari trenutno desava, tako da ostajem optimista bar malo 😁😂 Moracu malo do policije sutra, ali ajde... Sta savetujes? Da cekam ili da odmah prijavljujem? Sve mislim mozda je stvarno poslala, cc paket nekad putuje duze...
2025 11 18
Obavestila bih je o tome da ako ne stigne do kraja nedelje ću prijaviti nadležnim organima Mupa.
2025 11 18
Meni je jos gore da mi naknadno salje neku glupost ili prazan paket. Ako nije poslala u subotu kako je rekla, izgubila sam poverenje da primim i otvorim paket. Videcu ako stigne paket i ako je poslat u subotu da ga otvorim pred radnicima poste, ili tako zapakovan odnesem u mup pa tamo otvorimo.
2025 11 18
Ne zvuči dobro, pogotovo za taj iznos. Činjenica je da ima baš puno neodgovornih ljudi generalno, pa postoji neka šansa da je samo to u pitanju, ali ne znam.. Ako polazim od sebe, ništa me ne bi sprečilo da pošaljem paket i potvrdu u neko dogledno vreme, a da nisam u mogućnosti ponudila bih opciju povrata novca odmah (ukoliko kupac ne želi da sačeka slanje). Ovo je već nedelju dana zavlačenja, bez potvrde o slanju, baš loša priča.. Nadam se da kolektivno grešimo i da će biti ok..
2025 11 19
Kao danas je neko njen bio do poste, pa je pogresno zavedeno, nije mogao paket da ode dalje, nego je sve vreme bio u posti. Pa ce muz da mi uplati PostNetom, sestra ce da ide da podigne paket. Toliko razlicitih informacija, nelogicnosti... A ima bas lepe pozitivne utiske, profil je napravljen pre godinu i po dana, znaci nije ga napravila sa namerom da vara, i na profilu je isto ime kao na podacima za uplatu i viberu. Sreca u nesreci sto mi je momak sudija, pa sam nekako dosta mirna, jer imam tu pravnu pomoc. Njegov savet je da podnesemo krivicnu prijavu za prevaru, a ja bih da imam razumevanja i da sacekam jos malo. Mada mislim da definitivno cekam do sutra.
2025 11 19
Svašta.. Recite joj da ako sutra ne uplate postnetom novac nazad idete u policiju pa neka se njima pravdaju. Kad se setim pre 2 godine kad sam kupila torbu od 40k od žene sa 20ak utisaka (sve je prošlo super), sad se ne bih usudila ni da ima 300, čega se sve nagledah ovde..😒
2025 11 19
Napisala mi je oko 18h da je uplaceno, ali mi nije stigla poruka od poste. Ako nije slagala, ujutru bi moralo da mi stigne. Inace opet ne daje potvrdu o uplati. Ako ne legne ujutru, idem u policiju. Ovde mi u prilog ide iznos, jer ide po sluzbenoj duznosti, ne moram privatno sama da gonim. Javicu svakako sta bude. Ja sam kupovala skuplje stvari i od clanica sa nekoliko utisaka, uvek je sve proslo super. Sve pokusavam da nadjem neko opravdanje, ali kao nema sanse da posaljes skuplji predmet i da nemas potvrdu o slanju. A onda ispadne da paket nije zaveden dobro, pa nije ni krenuo.
2025 11 19
Epilog price, vratila mi je 9000, a ne 10000 koliko sam joj uplatila. Ne znam sta joj to znaci, i koja je poenta svega ovoga bila
2025 11 20
Evo ne znam šta da kažem, dajte profil da je stavim u svoju crnu listu..
upload
2025 11 20
> ubavkam: > Epilog price, vratila mi je 9000, a ne 10000 koliko sam joj uplatila. Ne znam sta joj to znaci, i koja je poenta svega ovoga bila Da li ste je pitali zasto je vratila manje?
2025 11 20
Pitala sam je, nema odgovora
upload
2025 11 20
Mozda nema para da vam sve vrati, pa joj je neprijatno.
2025 11 20
> MarianneMary: > Mozda nema para da vam sve vrati, pa joj je neprijatno. A nije joj bilo neprijatno da uzme pare?
2025 11 20
1 2 3 4