Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam ovo lici na prevaru?

> Majda87: > Meni je sumnjiv prsten i mislim da je srebro 925 Nisam uopste razmisljala ni sumnjala, nisam trazila ni zig da slika, verovala sam potpuno. Proletos sam htela da kupim od nje isto nekoliko komada od zlata, ali su druge clanice bile brze, a sve su ostavile pozitivan utisak
2025 11 21
> ubavkam: > > DoliBlack: > > Pa rekla je da je neko drugi uplatio koliko sam razumela, možda je došlo do njegove greške. > Da, ali onda odgovoris na poruku i kazes izvini, doslo je do greske, doplaticu ti. A ne cutis i ignorises. Mogu ja da trazim do sutra, ako ona ne odgovara dzabe... > Moguce i da je greska u posti za to slovo, to mi nije palo na pamet. Ali mi je malo nelogicno da posaljes paket u subotu ujutru i pitas me uvece hej, jel ti stigao paket. I licno autom da ga je donela ne bi stigao od Subotice do Nisa za to vreme. 99% sam sigurna da paket nije ni poslala. Naravno da nije poslala, to je odmah bilo jasno. Ne znam što vas čudi sve to. Ja se više zapanjim kad je neko korektan i kulturan.
2025 11 21
> Majda87: > Meni je sumnjiv prsten i mislim da je srebro 925, jer se reklamirao na instagram stranici "nakit Djokic" ili tako nesto; presvucen je "zlatom" ali ne radi se o 585 nakitu. > Zapravo, model u zlatu 585 je sa ravnim stranama krsta, a srebro su radili sa špicastim krajevima. Ima i na drugim sajtovima i zlatarama taj model, teško je utvrditi bez kiseline i žiga. Meni lančić regularno izgleda, ali ne može se tvrditi ovako bez provere.
2025 11 21
Ovo mi je prvi pokusaj prevare, valjda mi je zato sve cudno. Kao nije na kraju ispala potpuna prevara, ali jeste delimicna 😅
2025 11 21
A naslutila sam nesto odmah nakon uplate...
upload
2025 11 21
> ubavkam: > Ovo mi je prvi pokusaj prevare, valjda mi je zato sve cudno. Kao nije na kraju ispala potpuna prevara, ali jeste delimicna 😅 Meni se svašta dešavalo, tako da sa ljudima je to tako. Većinu novca su mi vratili, ali uvek se nađe neko ko nije za saradnju.
2025 11 21
I sa srebrom i zlatom ima puno prevara i lažnjaka, mislim da to samo uživo treba kupovati ili baš ako se neko jako razume. I proveriti u zlatari čim stigne je l to to.
2025 11 21
Moze se kupovati i na limundu, ima prodavaca nakita dobrih. Bolje kupiti od njih nego od preprodavaca. Jednom sam zelela jednu narukvicu, ali sam zakasnila, ovde se posle preprodavala po vecoj ceni. A na malom buvljaku u Pancevu kupila sam ogrlicu za 50din(pre nekih 5god.)bez ziga, jednostavna, a lepa, smatrala sam da je bizuterija u pitanju. Prosle god. odnela sam je na proveru u zlataru i ispostavilo se da je u pitanju srebro i to rucni rad.
2025 11 21
Ja upravo o ovakvim stvarima pišem kad otvore temu "Zašto ne ide prodaja?". Ovo više nije normalno, tolike prevare i uvaljivanje, generalno neprijatne situacije na sajtu, to je do ljudi ne do sajta.. Pogledajte samo moje kupovine ovde - 2025 na prste mogu da izbrojim šta sam kupila, a pre toga sam kupovala kao luda.. Sad mi je sigurnije da odem u radnju i platim više jer ovde nikad ne znam šta će da me snadje.
2025 11 22
Da li je na kraju vratila i tih 1000 ili odgovorila nesto?
2025 11 22
Nije ni odgovorila, ni vratila 1000 din
2025 11 22
Iskreno, malo mi je i zao sto mi je vratila tih 9000, zadovoljnija bih bila da se vukla po sudu i na kraju platila mnogo vise od toga. Tako bi valjda naucila lekciju
2025 11 22
Nadam se da cete biti istrajni i za tih 1000
2025 11 22
> ubavkam: > Kao danas je neko njen bio do poste, pa je pogresno zavedeno, nije mogao paket da ode dalje, nego je sve vreme bio u posti. Pa ce muz da mi uplati PostNetom, sestra ce da ide da podigne paket. Toliko razlicitih informacija, nelogicnosti... > A ima bas lepe pozitivne utiske, profil je napravljen pre godinu i po dana, znaci nije ga napravila sa namerom da vara, i na profilu je isto ime kao na podacima za uplatu i viberu. Sreca u nesreci sto mi je momak sudija, pa sam nekako dosta mirna, jer imam tu pravnu pomoc. Njegov savet je da podnesemo krivicnu prijavu za prevaru, a ja bih da imam razumevanja i da sacekam jos malo. Mada mislim da definitivno cekam do sutra. Identična situacija mi se desila pre par meseci sa članicom koja he imala 120 pozitivnih ocena cifra HD bila oko 5000 ali HD odlagala od danas do sutra onda slagala da he poslala onda kao pogrešen broj telefona pa joj sepaket vratio pa mora opet, ja naravno rekla dase paket ne vraća zbog toga, i to je sve trajalo oko skotćro mesec dana ja čekala i stigle čizme koje spolja izgledaju top kao nove i ja odmah to obujem iizadjem iz kuće kad ono... Na obe skroz pukao ravno po sredini djon duboko i ravno od početka do kraja, tako da sam obućar dala još 1500 din da mi to reši... Izgubila sam poverenje od tada
2025 11 27
> Ankica06: > > ubavkam: > > Kao danas je neko njen bio do poste, pa je pogresno zavedeno, nije mogao paket da ode dalje, nego je sve vreme bio u posti. Pa ce muz da mi uplati PostNetom, sestra ce da ide da podigne paket. Toliko razlicitih informacija, nelogicnosti... > > A ima bas lepe pozitivne utiske, profil je napravljen pre godinu i po dana, znaci nije ga napravila sa namerom da vara, i na profilu je isto ime kao na podacima za uplatu i viberu. Sreca u nesreci sto mi je momak sudija, pa sam nekako dosta mirna, jer imam tu pravnu pomoc. Njegov savet je da podnesemo krivicnu prijavu za prevaru, a ja bih da imam razumevanja i da sacekam jos malo. Mada mislim da definitivno cekam do sutra. > Identična situacija mi se desila pre par meseci sa članicom koja he imala 120 pozitivnih ocena cifra HD bila oko 5000 ali HD odlagala od danas do sutra onda slagala da he poslala onda kao pogrešen broj telefona pa joj sepaket vratio pa mora opet, ja naravno rekla dase paket ne vraća zbog toga, i to je sve trajalo oko skotćro mesec dana ja čekala i stigle čizme koje spolja izgledaju top kao nove i ja odmah to obujem iizadjem iz kuće kad ono... Na obe skroz pukao ravno po sredini djon duboko i ravno od početka do kraja, tako da sam obućar dala još 1500 din da mi to reši... Izgubila sam poverenje od tada Izvinjavam se unapred što sam ovako na brzinu srolenu poruku poslala, em autokorekt zeza, em naočare ne stavih, nisam nepismena samo da naglasim😂😂😂
2025 11 27