Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam ovo lici na prevaru?

> ubavkam: > > MarianneMary: > > Mozda nema para da vam sve vrati, pa joj je neprijatno. > A nije joj bilo neprijatno da uzme pare? Ne znam, postoje pretpostavke, a istina otklanja pretpostavke i ona moze ovde da napise zasto vam nije vratila sav novac.
2025 11 20
Ako uhvatim vremena sutra ubacicu celu prepisku. U subotu oko 12h salje da je poslala paket, da me lepo sluzi, a onda mi salje poruku istog dana u 19h da pita jel sam primila paket. Pa onda deo, u cetvrtak kaze saljem danas, pa u petak saljem danas, onda je kao poslala u subotu, a meni kaze nemoj da si bezobrazna poslala sam kad sam i rekla da cu da posaljem 😂
2025 11 20
Zasto nisi ostavila neutralan utisak?
2025 11 20
Zato sto smo se dopisivale preko vibera, a cini mi se da admini to ne uvazavaju ovde. Videcu sta ce da mi odgovore. Meni je svakako vise za negativni utisak, jer sam prevarena za tih 1000 dinara.
2025 11 20
Jeste za sad i za negativan. (Subjektivno mi je negativan i ako vrati). Tema ce biti nevidljiva kroz neko vreme, a utisak ostaje, te znaci ostalim clanovima. Zato pitam..
2025 11 21
Ovo je profil. Porucila sam lancic, a htela sam i prsten. Sreca, pa mi je ipak nesto kliknulo, da prvo uzmem jedno, pa ako sve bude okej i drugo
upload
2025 11 21
.
upload
2025 11 21
I ja bih volela da se oglasi ovde i iznese svoju stranu price.
2025 11 21
Pa iskreno i meni je za negativnu, 1000 dinara nije uopste malo. U svakom slucaju nesto nije u redu od samog starta.
2025 11 21
Pa evo gledam situaciju, možda se devojka predomislila za prodaju jer je 10000 malo za taj lančić. Trebalo je naravno da kaže i da vam vrati uplaćeno u celosti. Pokušajte da vratite i tih 1000 din. Možda se zabunila. Čudna je malo situacija celokupna, ali znamo svi cene u zlatari, a ovo ako je stvarno zlato, podcenjeno je 10000. Možda joj je samo bilo neprijatno da kaže da odustaje od prodaje, ima raznih ljudi... Ko zna šta je stvarno u pitanju, ali nagađam.
2025 11 21
Razmisljala sam i ja u tom pravcu da se predomislila. Ali vratila bi onda ceo iznos. Ispala bi postena. Nije kao da je prodala 10 paketa pa se zbunila. Uporedjujem sad prezime koje mi je dala za uplatu i prezime sa koga je meni stigla uplata. Razlikuje se jedno slovo koje nije na tastaturi blizu, a prezime je kratko tako da to slovo dosta pravi razliku. Pa mozda je u startu imala neke druge namere?
2025 11 21
Pa rekla je da je neko drugi uplatio koliko sam razumela, možda je došlo do njegove greške. Ne možemo tačno znati. Ljudi su jako pogubljeni generalno i imaju sto stvari u životu i pitanje koliko im je do ovog sajta i svega. Moguće da je i prevara jer je jeftina cena, ali ne bi vam vratila onda uopšte ni dinar valjda ako je htela da nekog prevari. U pošti brkaju slova a i ko zna kad kucaju šta im je u glavi. Ni to ne možemo tvrditi sad baš. Tražite i tih 1000 nazad i to je to.
2025 11 21
Meni je sumnjiv prsten i mislim da je srebro 925, jer se reklamirao na instagram stranici "nakit Djokic" ili tako nesto; presvucen je "zlatom" ali ne radi se o 585 nakitu. Zapravo, model u zlatu 585 je sa ravnim stranama krsta, a srebro su radili sa špicastim krajevima.
2025 11 21
.. mozda i gresim.
upload
2025 11 21
> DoliBlack: > Pa rekla je da je neko drugi uplatio koliko sam razumela, možda je došlo do njegove greške. Da, ali onda odgovoris na poruku i kazes izvini, doslo je do greske, doplaticu ti. A ne cutis i ignorises. Mogu ja da trazim do sutra, ako ona ne odgovara dzabe... Moguce i da je greska u posti za to slovo, to mi nije palo na pamet. Ali mi je malo nelogicno da posaljes paket u subotu ujutru i pitas me uvece hej, jel ti stigao paket. I licno autom da ga je donela ne bi stigao od Subotice do Nisa za to vreme. 99% sam sigurna da paket nije ni poslala.
2025 11 21