Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Gde, gde prodati?

Sta su vasi predlozi? Ovaj sajt vise ne radi, bar sto se mene tice. A funkcionisao dosta lepo jeste. Meni je znacilo 4000, 5000 mesecno, znacilo je.
2025 11 21
Ove nedelje nista nema od prodaje kod mene. I meni znaci koja hiljadarka mesecno. Stavila sam nesto za prodaju u jednu fb grupu gde se prodaje goth/rock odeca i dve stvari u grupu ''zivotinjski front'' jer skupljam novce za sterilizaciju dve macke. Kako mi se cini ovde ce ostati samo oni sto prodaju na veliko i prevaranti. Jer ovi sto prodaju na veliko(imaju nekoliko stotina ili hiljadu i vise predmeta, njima se isplati da placaju clanarinu). I da uslikam sve sto imam bilo bi najvise oko 250 predmeta, jer za dzakove nemam para, a nemam ni gde da drzim tolike stvari. A gde jos prodavati, to ne znam.
2025 11 21
Ovde ne sme da se pise o drugim sajtovima za prodaju. Takve komentare brisu.
2025 11 21
Hvala na podrsci. 🥰🥰🥰
2025 11 21
Zavisi šta prodajete i po kojoj ceni...
2025 11 22
Puno puno secondhandova, dobra polovna roba i prilicno povoljna..mislim da je to
2025 11 22
Pa da, svakodnevne stvari se mogu naći nekad vrlo povoljno u sh. Nisu svuda više ni tako jeftine cene, ali svakako da ima i jeftinije da se nađe nego na sajtu plus još dok se plati poštarina, a na neviđeno se kupuje ovde i svašta se uvaljuje, tako da nije ni čudo da slabije idu neke stvari. Udarnije marke po povoljnoj ceni se prodaju odmah ovde, tako da za to ima i te kako kupaca, da ne kažem da se i otimaju. 😄
2025 11 22
I ja trenutno postavljam na taj sajt na slovo V(brisu komentare kada pisemo o drugim sajtovima za prodaju) Od ovog sajta i ja polako odustajem. Ipak ovde komercijalni prodavci imaju prednost(komercijalna prodaja na ovom sajtu je zabranjena samo u teoriji, da se ne lazemo vise) To su ti profili sa samo novim stvarima i SH prodavnice prebacene ovde na sajt. A i ''kolekcionari'' sa preskupim stvarima.
2025 11 22
A vecinu knjiga cu prodati (kao uvek)preprodavcima na starom buvljaku. Jer mene zamara da prodajem knjigu po knjigu, lotove ne zele ovde.
2025 11 22
Meni iskače milion nekih profila na FB, lajv I čuda, samo uvoze džakove i džakove robe, bukvalno ne zna im se broj.. Pa mi iskoči nekad neki post tipa "Dotična naručuje robu za 15000 i ne podiže paket" - ja ovde dostavljam krvnu sliku da prodam jednu stvar od tipa 800 din. a oni na lajvu prodaju po 100 eur robe po kupcu 😂 Nisam gledala Vaš profil, ali teško da mi koji prodajemo svoje stvari možemo bilo šta da prodamo kad ih ima toliko sa džakovima prejeftinih stvari.. Ja ne mogu nov džemper koji sam platila 3000 da postavim za 300 dinara, a oni 300 din plate kilogram džempera pa mogu da ih prodaju i 100 po kom I još da zarade.. Od svih mogućih alternativa, meni je i dalje najbolje ovde (nije dobro, ali bolje nego na drugim sajtovima)
2025 11 22
Onda sajt na slovo V se nadam da ce zaziveti . Stvarno,prethodni komentar mi je izbrisan.
2025 11 22
> SvetlanaM: > Onda sajt na slovo V se nadam da ce zaziveti . Stvarno,prethodni komentar mi je izbrisan. Ne znam da li to pise u pravilniku ili su samo admini alergicni na to, pa redovno brisu takve komentare. Cini mi se da se fotografije tamo bolje vide i opis moze lepo da se ispise. Samo nema kategorije stanja predmeta''odlicno''.
2025 11 22
Ja postavih neke stvarčice na tom sajtu V. Brzi,lako,pregledno. Svidja mi se zaštita ( opcija verifikacija korisnika). Nadam se da ce zaživeti,vidim dosta novih komada na sajtu. Da se razumemo ,podrzavam plaćanje kao na limundu ,kp ). Ovde mi to deluje potpuno nebezbedno.
2025 11 22
Da li neko moze da mi posalje porukom koji je sajt u pitanju?
2025 11 22
> AnaDjxx: > Da li neko moze da mi posalje porukom koji je sajt u pitanju? Pošaljite i meni molim vas, ako vam neko bude poslao
2025 11 22
1 2 3 4