Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Gde, gde prodati?

Ja sam dosta prodala preko instagrama, ali jako dugo sam gradila stranicu i pratioce i treba dosta svakodnevnog truda. Ali se isplati.
2025 11 24
> dannkinja: > Neka mi obrišu komentar, ali taj sajt funkcioniše savršeno. Sve ono što ovaj sajt ne može i nije ponudio za sve ove godine oni su ponudili instant. Pri tom, pisala sam podršci tog sajta za neke stvari koje fale prilikom filtriranja, u roku od dva sata su moj predlog prosledili IT timu i od manje od nedelju dana je sajt i dobio to što sam predložila. Dakle, slušaju korisnike. > Što se kupoprodaje tiče, i kao kupac i kao prodavac mogu da Vam kažem da je princip isti, čak imaju i bolju proveru prevaranata nego ovde. Dakle, iskustvo može biti samo bolje. A to ako se i navode lažni opisi ili ima prevaranata, to je nešto što je prisutno i ovde, i niko od nas to ne može na prvu znati. Stvar je poverenja, a koje i tamo gradimo kao što smo i ovde gradile svih ovih godina. > Ljudi se i dalje prilagođavaju i uče na tom novom sajtu, stoga i ponegde odsustvo ocena iako su stvari prodate. A sajt je nov, tako da ne može da čudi zašto ljudi nemaju ocene, tek gradimo poverenje. I još jedan razlog, marketing im je slabiji stoga je sajt još uvek nedovoljno popularan, pa je moguće da prodaja ide sporije. > Ja samo iz ličnog iskustva mogu da kažem da sam u novembru više stvari prodala tamo nego ovde. I nisam morala da platim članarinu 😅 > Ah, da! Da ne zaboravim i onu idealnu opciju koja govori o aktivnosti kupaca i prodavaca. Tamo tačno možete videti ko je ažuran i uredno odgovara na poruke, ko je potvrdio svoj profil i identitet, takođe i koliko puta je bio prijavljen adminima ukoliko je pokušana prevara. Molim Vas ako možete da mi pošaljete u inbox koji je to V sajt,hvala Vam
2025 11 25
Napravila sam ,sajt jeste lep ,cist ,organizovan. Reklame iskacu dosta (sto ovde sa Vip-om ) nemam vise problem. Toplo se nadam da ce zaziveti jer meni osim MK nista nije radilo posao..Jos prosle godine sam napravila sajt na De… mnogo clanice su presle tamo. Jako lepo je funkcionisalo sve uredjeno ali nikad nisam dobila ni jedan upit..Zbog njega mi je bas zao sto nije zaziveo..
2025 11 25
Da, taj D... sajt je jako lep, ali ni meni se niko tamo nije javio ni za šta. Šteta... Prodavaca je bilo ali kupaca ne.
2025 11 25
Ja na V nisam primetila nijednu reklamu, baš mi je čudno da iskaču 🤔
2025 11 25
> dannkinja: > Ja na V nisam primetila nijednu reklamu, baš mi je čudno da iskaču 🤔 I meni iskaču reklame
2025 11 25
A toliko je prosto instalirati brave i ulaziti preko njega. Toliko puta sam pisala o tome,i drugi su.. ne mogu da verujem da se i dalje patite sa reklamama pored toliko opcija za blokiranje istih! Meni je fascinantno da neko koristi ovaj sajt bez adblokera,svaka cast na zivcima!
2025 11 26
Pa ne mogu zbog nekih drugih sajtova da ga instaliram, a preko telefona ulazim.
2025 11 26
Nemam reklama nigde, preko laptopa. Na telefonu da, ali ne logujem se preko njega. Moja krsina od laptopa ne bi izdrzala bez adblokera.
2025 11 26
@lovesilver, lepo rečeno. Slažem se skroz. 👌🏻 @DoliBlack, instalirajte Brave na telefonu. Odmorićete se. 👍🏻
2025 11 26
Da li ima neko ko je kupio/prodao nesto preko novog sajta? Koliko sam razumela on postoji mesec dana,nisam sigurna da li se radi o istoj evropskoj platformi koja je dostupna sad i za nase trziste ?? Juce dsam poslla poruku ,htela bih da kupim nesto al vidim da clanica nije ulazila 6 dana. Ne znam da li poruke stizu na mejl ? Kao sto je napisala clanica gore u konverzaciji samo da ne bude sajt kao D sve sami prodavci nigde kupaca. Onda nece zaziveti nikad ..Bilo bi dobro da se clanica odavde povezu tamo. Na taj nacin je bezbednije ,sirimo mrezu, ostavljamo recenzije?
2025 11 26
Ako zelimo da taj sajt zazivi, mora neko i da se zaprati, stavi nesto u omiljeno i naravno nesto i da se kupi. Ima clanova koji vec imaju ocene.
2025 11 26
> La_buena_ena: > Da li ima neko ko je kupio/prodao nesto preko novog sajta? > Koliko sam razumela on postoji mesec dana,nisam > sigurna da li se radi o istoj evropskoj platformi koja je dostupna sad i za nase trziste ?? > Juce dsam poslla poruku ,htela bih da kupim nesto al vidim da clanica nije ulazila 6 dana. Ne znam da li poruke stizu na mejl ? > Kao sto je napisala clanica gore u konverzaciji samo da ne bude sajt kao D sve sami prodavci nigde kupaca. Onda nece zaziveti nikad ..Bilo bi dobro da se clanica odavde povezu tamo. Na taj nacin je bezbednije ,sirimo mrezu, ostavljamo recenzije? Vidim da ima nekih clanica koje su imale saradnje i ocene.
2025 11 26
> Danka123456789: > @lovesilver, lepo rečeno. Slažem se skroz. 👌🏻 > @DoliBlack, instalirajte Brave na telefonu. Odmorićete se. 👍🏻 Ne mogu ništa za reklame da instaliram jer me je you tube upozoravao da će me blokirati ako imam te programe 😅 Iskreno mi ni ne treba za ove sajtove, jedino na yt smaraju reklame, ali eto tu sam jedino imala problem.
2025 11 26
Nije losa ideja da isto korisnicko ime upiste i vama i tamo 🙌🏻Tako smo se ja i Vizantija pronasle tamo❤️ Takodje ako nadjete nesto merkate ovde pitajte korisnice da li imaju profile i tamo pa da pokrenete pricu..Ne moze preko noci..Sokirala sam se kad sam videla da sam na krpicama preko 9god jos iz studentskih dana🤣 Ne znam ni kako sam cula za njih pravila sam profile i na D,pa (na sajtu koje se zove kao obelezje Holandije,to je cvet) pa u nekim grupama ali nikad nista.. Tako da moramo da potrudimo se ako zelimo nesto da zazivi
2025 11 26