Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Gde, gde prodati?

> AnnaFashionLab: > Pošaljite i meni molim vas, ako vam neko bude poslao A onda Vi meni. 🙂
2025 11 22
> Vizantija75: > Ja postavih neke stvarčice na tom sajtu V. > Brzi,lako,pregledno. > Svidja mi se zaštita ( opcija verifikacija korisnika). > Nadam se da ce zaživeti,vidim dosta novih komada na sajtu. > Da se razumemo ,podrzavam plaćanje kao na limundu ,kp ). Ovde mi to deluje potpuno nebezbedno. Da,svaki dan sve vise stvari ima ubaceno i sve vise clanova. Slazem se sa vama za placanje. Na Limundu sam takodje i uzimaju 8% provizije na prodat predmet i to mi je sve ok. Redovno uplacujem na racun i bar sam tamo bezbedna, Ne moze se otvarati vise naloga sa jedne IP adrese. Da je tako i ovde,bilo bi mnogo lepse i lakse.
2025 11 23
Pošaljite i meni ako nije problem.
2025 11 23
> SvetlanaM: > > Vizantija75: > > Ja postavih neke stvarčice na tom sajtu V. > > Brzi,lako,pregledno. > > Svidja mi se zaštita ( opcija verifikacija korisnika). > > Nadam se da ce zaživeti,vidim dosta novih komada na sajtu. > > Da se razumemo ,podrzavam plaćanje kao na limundu ,kp ). Ovde mi to deluje potpuno nebezbedno. > Da,svaki dan sve vise stvari ima ubaceno i sve vise clanova. > Slazem se sa vama za placanje. Na Limundu sam takodje i uzimaju 8% provizije na prodat predmet i to mi je sve ok. Redovno uplacujem na racun i bar sam tamo bezbedna, Ne moze se otvarati vise naloga sa jedne IP adrese. Da je tako i ovde,bilo bi mnogo lepse i lakse. Bacila sam oko i nešto ne vidim da članovi imaju ocene…Kod par se vidi prodato ali ocene nema što implicira da je verovatno prodato na drugom mestu. Kakva su iskustva kupaca tamo, ako ih ima? Da li se dobijaju stvari kao sto su opisane (koliko primećujem a nesto osetih i na svojoj koži-veliki problem su netačni opisi u pogledu stanja)? Sa druge strane, kako je prodavcima, to što je više oglasa ne znači puno i ovde ih ima puno ali je opet problem što većina prodavaca nisu i kupci pa se čude što nema kupovine (kao da će neka eksterna lica a ne članovi tog, ovog ili drugog sajta-koji bi većinom samo da prodaju-kupovati)?
2025 11 23
Neka mi obrišu komentar, ali taj sajt funkcioniše savršeno. Sve ono što ovaj sajt ne može i nije ponudio za sve ove godine oni su ponudili instant. Pri tom, pisala sam podršci tog sajta za neke stvari koje fale prilikom filtriranja, u roku od dva sata su moj predlog prosledili IT timu i od manje od nedelju dana je sajt i dobio to što sam predložila. Dakle, slušaju korisnike. Što se kupoprodaje tiče, i kao kupac i kao prodavac mogu da Vam kažem da je princip isti, čak imaju i bolju proveru prevaranata nego ovde. Dakle, iskustvo može biti samo bolje. A to ako se i navode lažni opisi ili ima prevaranata, to je nešto što je prisutno i ovde, i niko od nas to ne može na prvu znati. Stvar je poverenja, a koje i tamo gradimo kao što smo i ovde gradile svih ovih godina. Ljudi se i dalje prilagođavaju i uče na tom novom sajtu, stoga i ponegde odsustvo ocena iako su stvari prodate. A sajt je nov, tako da ne može da čudi zašto ljudi nemaju ocene, tek gradimo poverenje. I još jedan razlog, marketing im je slabiji stoga je sajt još uvek nedovoljno popularan, pa je moguće da prodaja ide sporije. Ja samo iz ličnog iskustva mogu da kažem da sam u novembru više stvari prodala tamo nego ovde. I nisam morala da platim članarinu 😅 Ah, da! Da ne zaboravim i onu idealnu opciju koja govori o aktivnosti kupaca i prodavaca. Tamo tačno možete videti ko je ažuran i uredno odgovara na poruke, ko je potvrdio svoj profil i identitet, takođe i koliko puta je bio prijavljen adminima ukoliko je pokušana prevara.
2025 11 23
> dannkinja: > Neka mi obrišu komentar, ali taj sajt funkcioniše savršeno. Sve ono što ovaj sajt ne može i nije ponudio za sve ove godine oni su ponudili instant. Pri tom, pisala sam podršci tog sajta za neke stvari koje fale prilikom filtriranja, u roku od dva sata su moj predlog prosledili IT timu i od manje od nedelju dana je sajt i dobio to što sam predložila. Dakle, slušaju korisnike. > Što se kupoprodaje tiče, i kao kupac i kao prodavac mogu da Vam kažem da je princip isti, čak imaju i bolju proveru prevaranata nego ovde. Dakle, iskustvo može biti samo bolje. A to ako se i navode lažni opisi ili ima prevaranata, to je nešto što je prisutno i ovde, i niko od nas to ne može instant znati. Stvar je poverenja, koje gradimo kao što smo i ovde gradile svih ovih godina. > Ljudi se i dalje prilagođavaju i uče na tom novom sajtu, stoga i ponegde odsustvo ocena iako su stvari prodate. A sajt je nov, tako da ne može da čudi zašto ljudi nemaju ocene, tek gradimo poverenje. I još jedan razlog, marketing im je slabiji stoga je sajt još uvek nedovoljno popularan, pa je moguće da prodaja ide sporije. > Ja samo iz ličnog iskustva mogu da kažem da sam u novembru više stvari prodala tamo nego ovde. I nisam morala da platim članarinu 😅 > Ah, da! Da ne zaboravim i onu idealnu opciju koja govori o aktivnosti kupaca i prodavaca. Tamo tačno možete videti ko je ažuran i uredno odgovara na poruke, ko je potvrdio svoj profil i identitet, takođe i koliko puta je bio prijavljen adminima ukoliko je pokušana prevara. Da i meni se sajt svidja iz tih razloga. Ako neko ima dilemu mogu da ga preusmerim tipa na limundo gde imam punoo ocena bez negativnih/ ista garderoba,obuca... Proverim ako nesto kupujem ( ko je sta potvrdio od podataka itd.). Korisnicka sluzba reaguje . Nadam se da ce zaživeti kao što rekoh ,svaki početak iziskuje vreme ,trud. Ja sam za plaćanje i promocije ,procenta od prodanog ali pod sigurnim uslovima.
2025 11 23
> dannkinja: > Neka mi obrišu komentar, ali taj sajt funkcioniše savršeno. Sve ono što ovaj sajt ne može i nije ponudio za sve ove godine oni su ponudili instant. Pri tom, pisala sam podršci tog sajta za neke stvari koje fale prilikom filtriranja, u roku od dva sata su moj predlog prosledili IT timu i od manje od nedelju dana je sajt i dobio to što sam predložila. Dakle, slušaju korisnike. > Što se kupoprodaje tiče, i kao kupac i kao prodavac mogu da Vam kažem da je princip isti, čak imaju i bolju proveru prevaranata nego ovde. Dakle, iskustvo može biti samo bolje. A to ako se i navode lažni opisi ili ima prevaranata, to je nešto što je prisutno i ovde, i niko od nas to ne može na prvu znati. Stvar je poverenja, a koje i tamo gradimo kao što smo i ovde gradile svih ovih godina. > Ljudi se i dalje prilagođavaju i uče na tom novom sajtu, stoga i ponegde odsustvo ocena iako su stvari prodate. A sajt je nov, tako da ne može da čudi zašto ljudi nemaju ocene, tek gradimo poverenje. I još jedan razlog, marketing im je slabiji stoga je sajt još uvek nedovoljno popularan, pa je moguće da prodaja ide sporije. > Ja samo iz ličnog iskustva mogu da kažem da sam u novembru više stvari prodala tamo nego ovde. I nisam morala da platim članarinu 😅 > Ah, da! Da ne zaboravim i onu idealnu opciju koja govori o aktivnosti kupaca i prodavaca. Tamo tačno možete videti ko je ažuran i uredno odgovara na poruke, ko je potvrdio svoj profil i identitet, takođe i koliko puta je bio prijavljen adminima ukoliko je pokušana prevara. Napišite molim Vas kako se zove taj sajt?
2025 11 23
Tamo ima provera pouzdanosti korisnika, ako se ne zalecete niko vas nece prevariti.
2025 11 24
I moj komentar su obrisali x-) btw registrovala sam se na V, nadam se da ce sajt imati sve ono sto ovaj nema. Ovaj me totalno razocarao, digla sam ruke od njega....
2025 11 24
Problem kod tog sajta je što se sporo listaju predmeti ako hoćete više da pogledate. Pregledno je ovako i lepo se vidi i naglasi svaki oglas, ali preko telefona kad ulazim prikazuje oglas ispod oglasa i onda baš puno treba da se lista da bi se sve pregledalo. To mi je prvi utisak. Možda se još nisam snašla. Nisam napravila profil, već samo ušla ovako da vidim šta ima, ali puno vremena oduzima da se tako u nedogled lista. Uglavnom na drugim sajtovima se više oglasa vidi odjednom i brže ide pretraga.
2025 11 24
> DoliBlack: > Problem kod tog sajta je što se sporo listaju predmeti ako hoćete više da pogledate. Pregledno je ovako i lepo se vidi i naglasi svaki oglas, ali preko telefona kad ulazim prikazuje oglas ispod oglasa i onda baš puno treba da se lista da bi se sve pregledalo. To mi je prvi utisak. Možda se još nisam snašla. Nisam napravila profil, već samo ušla ovako da vidim šta ima, ali puno vremena oduzima da se tako u nedogled lista. Uglavnom na drugim sajtovima se više oglasa vidi odjednom i brže ide pretraga. Ukucate u pretragu sta Vas interesuje. Imate u glavnom meniju kategorije a i najnovije oglase. Meni je ok . Sve sugestije uvazavaju i odgovaraju na poruke. Rade na poboljsanju i nadam se da ce uz nasu pomoc zaživeti.
2025 11 24
Tako sam i radila. Po jedan predmet mi se pojavi, pa jedan za drugim idu.
2025 11 24
Meni je to ogroman plus, što slušaju korisnike i uvažavaju predloge. Zaista sam se pozitivno iznenadila kada sam videla da su uveli ono što sam im predložila. Iskreno, mislila sam da će to biti pusto "preneli smo našem IT timu", ali eto, neko i sluša korisnike od kojih realno život sajta i zavisi.
2025 11 24
> dannkinja: > Meni je to ogroman plus, što slušaju korisnike i uvažavaju predloge. Zaista sam se pozitivno iznenadila kada sam videla da su uveli ono što sam im predložila. Iskreno, mislila sam da će to biti pusto "preneli smo našem IT timu", ali eto, neko i sluša korisnike od kojih realno život sajta i zavisi. I meni isto, pitala sam i da li planiraju aplikaciju da naprave i rekli su da vec rade na tome i da bi trebalo uskoro da bude gotov app. Evo i sad za crni petak su smislili super foru, sad mi je stiglo obavestenje da mogu dodatno da snizim predmete po izboru i da ce na sajtu da budu posebno istaknuti
2025 11 24
> Kat2911: > > dannkinja: > > Meni je to ogroman plus, što slušaju korisnike i uvažavaju predloge. Zaista sam se pozitivno iznenadila kada sam videla da su uveli ono što sam im predložila. Iskreno, mislila sam da će to biti pusto "preneli smo našem IT timu", ali eto, neko i sluša korisnike od kojih realno život sajta i zavisi. > I meni isto, pitala sam i da li planiraju aplikaciju da naprave i rekli su da vec rade na tome i da bi trebalo uskoro da bude gotov app. Evo i sad za crni petak su smislili super foru, sad mi je stiglo obavestenje da mogu dodatno da snizim predmete po izboru i da ce na sajtu da budu posebno istaknuti Da li vam je obavestenje stiglo na mail ili na njihovom sajtu? To sam sugerisala da provere jer mi ne stize na mail obavestenje. Vidim kada udjem na sajt.
2025 11 24