Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Gde, gde prodati?

> DoliBlack: > Ne mogu ništa za reklame da instaliram jer me je you tube upozoravao da će me blokirati ako imam te programe 😅 Iskreno mi ni ne treba za ove sajtove, jedino na yt smaraju reklame, ali eto tu sam jedino imala problem. Brave je pretraživač. Odmorila sam se od kada sam ga instalirala. 🙂
2025 11 26
Molim vas ako neko moze poslati ime tog novog sajta u poruci. Danima nista ne mogu da postavim i ako su uredno naplatili pretplatu. Kad god pokusam pise nadogradite plan. Na poruke niko od admina ne odgovara😏
upload
2025 11 26
> Danka123456789: > > DoliBlack: > > Ne mogu ništa za reklame da instaliram jer me je you tube upozoravao da će me blokirati ako imam te programe 😅 Iskreno mi ni ne treba za ove sajtove, jedino na yt smaraju reklame, ali eto tu sam jedino imala problem. > Brave je pretraživač. Odmorila sam se od kada sam ga instalirala. 🙂 Videh kasnije. Navikla sam na ovaj, a za you tube ne znam kakva je situacija sa reklamama sa tim drugim.
2025 11 26
mozete li i meni poslati ime sajta?
2025 11 26
> DoliBlack: > > Danka123456789: > > @lovesilver, lepo rečeno. Slažem se skroz. 👌🏻 > > @DoliBlack, instalirajte Brave na telefonu. Odmorićete se. 👍🏻 > Ne mogu ništa za reklame da instaliram jer me je you tube upozoravao da će me blokirati ako imam te programe 😅 Iskreno mi ni ne treba za ove sajtove, jedino na yt smaraju reklame, ali eto tu sam jedino imala problem. Ja brave na telefonu koristim samo za youtube i krpice. Obrisala sam youtube aplikaciju i koristim isti neometano,ulogovana preko brave. U suprotnom mi je nepodnosljivo za koriscenje. Krpice posebno! Prosle godine,u trenutku kad mi je na pocetnoj strani krpica izaslo ni manje ni vise nego 6 reklama,plus video koji je trajao minut i nije se mogao ugasiti,tetralno sam izasla sa sajta s namerom da nikad vise ne udjem na sajt. Posle par meseci saznajem za brave i pokusam krpice,kad ono divotica. Dok je lavića,ne odustajem od krpića.
2025 11 27
> DoliBlack: > > Danka123456789: > > > DoliBlack: > > > Ne mogu ništa za reklame da instaliram jer me je you tube upozoravao da će me blokirati ako imam te programe 😅 Iskreno mi ni ne treba za ove sajtove, jedino na yt smaraju reklame, ali eto tu sam jedino imala problem. > > Brave je pretraživač. Odmorila sam se od kada sam ga instalirala. 🙂 > Videh kasnije. Navikla sam na ovaj, a za you tube ne znam kakva je situacija sa reklamama sa tim drugim. Pasce ti vilica kad intaliras brave na telefonu i udjes na krpice. (I youtube)
2025 11 27
> La_buena_ena: > Nije losa ideja da isto korisnicko ime upiste i vama i tamo 🙌🏻Tako smo se ja i Vizantija pronasle tamo❤️ > Takodje ako nadjete nesto merkate ovde pitajte korisnice da li imaju profile i tamo pa da pokrenete pricu..Ne moze preko noci..Sokirala sam se kad sam videla da sam na krpicama preko 9god jos iz studentskih dana🤣 > Ne znam ni kako sam cula za njih pravila sam profile i na D,pa (na sajtu koje se zove kao obelezje Holandije,to je cvet) pa u nekim grupama ali nikad nista.. > Tako da moramo da potrudimo se ako zelimo nesto da zazivi Uhh dobra ideja! I ja imam na V isto korisnicko ime, istu sliku. Ajde da se zapratimo! o:)
2025 11 27
> lovesilver: > > DoliBlack: > > > Danka123456789: > > > @lovesilver, lepo rečeno. Slažem se skroz. 👌🏻 > > > @DoliBlack, instalirajte Brave na telefonu. Odmorićete se. 👍🏻 > > Ne mogu ništa za reklame da instaliram jer me je you tube upozoravao da će me blokirati ako imam te programe 😅 Iskreno mi ni ne treba za ove sajtove, jedino na yt smaraju reklame, ali eto tu sam jedino imala problem. > Ja brave na telefonu koristim samo za youtube i krpice. Obrisala sam youtube aplikaciju i koristim isti neometano,ulogovana preko brave. U suprotnom mi je nepodnosljivo za koriscenje. Krpice posebno! > Prosle godine,u trenutku kad mi je na pocetnoj strani krpica izaslo ni manje ni vise nego 6 reklama,plus video koji je trajao minut i nije se mogao ugasiti,tetralno sam izasla sa sajta s namerom da nikad vise ne udjem na sajt. Posle par meseci saznajem za brave i pokusam krpice,kad ono divotica. > Dok je lavića,ne odustajem od krpića. Hvala! 😊 Ja ovde nemam problem sa reklamama jer mi je uplaćen premium, niti idem na sajtove gde bi bio problem, ali za yt bi mi baš značilo da ne smaraju.
2025 11 27
> Her_Fashion: > Meni iskače milion nekih profila na FB, lajv I čuda, samo uvoze džakove i džakove robe, bukvalno ne zna im se broj.. > Pa mi iskoči nekad neki post tipa "Dotična naručuje robu za 15000 i ne podiže paket" - ja ovde dostavljam krvnu sliku da prodam jednu stvar od tipa 800 din. a oni na lajvu prodaju po 100 eur robe po kupcu 😂 > Nisam gledala Vaš profil, ali teško da mi koji prodajemo svoje stvari možemo bilo šta da prodamo kad ih ima toliko sa džakovima prejeftinih stvari.. Ja ne mogu nov džemper koji sam platila 3000 da postavim za 300 dinara, a oni 300 din plate kilogram džempera pa mogu da ih prodaju i 100 po kom I još da zarade.. > Od svih mogućih alternativa, meni je i dalje najbolje ovde (nije dobro, ali bolje nego na drugim sajtovima) To su laži i marketinške fore… Lupe neko ime i cifru da bi ispalo kako se ubijaju od prodaje, ne padajte na to…
2025 11 27
I meni, uglavnom samo stavljaju u omiljeno, sto me jako iritira(jednu istu clanicu sam primetila,nista ne kupuje ali redovno stavlja u omiljene predmete)
2025 11 30
1 2 3 4