Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta vas najvise iritira na sajtu?

Pozdrav svima, zanimaju me vasa negativna iskustva sa sajtom i sta vas nervira. Sem sto ponekad baguje, mene licno jako nerviraju profili koji mi redovno stavljaju oglase u favorite a nikad nista ne kupe. Juce sam imala slucaj da sam nesto poklanjala i isti taj profil sto stalno stavlja u favorite je stavio cak i to, sto je meni apsolutno suludo. Doslo mi da joj napisem da li nekad nesto kupuje, a vidim da ima dosta pozitivnih recenzija. Pisite vasa iskustva.
2025 11 30
Joj isto 😂😂😂 mogu i da navedem profil
2025 11 30
Mozda je isti.... pocinje sa areal... 🙈
2025 11 30
> Ancica000: > Mozda je isti.... pocinje sa areal... 🙈 TO JE TAJ
2025 11 30
Haha, svima nam je poznat. 🤣
2025 11 30
Katastrofa. Znaci nisam jedina...😆
2025 11 30
> Ancica000: > Mozda je isti.... pocinje sa areal... 🙈 Daaa, mada ima jos nekoliko profila koji godinama samo lajkuju
2025 11 30
Mene licno nerviraju bagovi sajta,osobe koje pitaju za predmet i nestanu,osobe koje je se ne javljaju kad ih pitam za nesto odredjeno,prevaranti kojih ovde ima mnogo,fetisari i bezobrazne clanice koje dizu cene kad ih pitas za taj isti predmet i koje svoje predmete cene kao da su suvo zlato.
2025 11 30
Upad u inbox sa ''dostupno'' bez ''cao, zdravo, dobar dan''. Trazenje podataka za uplatu, a nemati nameru da se uplati(to mi dodje kao neki fetis, skupljanje tudjih podataka cemu to). Ponuda mizerne cene za jedan predmet koji kosta 300-500din. i ako moze ta njihova ponuda onda uplacuju odmah. To je ono sto me iritira.
2025 11 30
> MarianneMary: > Upad u inbox sa ''dostupno'' bez ''cao, zdravo, dobar dan''. Trazenje podataka za uplatu, a nemati nameru da se uplati(to mi dodje kao neki fetis, skupljanje tudjih podataka cemu to). Ponuda mizerne cene za jedan predmet koji kosta 300-500din. i ako moze ta njihova ponuda onda uplacuju odmah. To je ono sto me iritira. i mene isto, skoro mi neka bas napisala "dostupno?", i ja joj napisem jeste, ako zeli proizvod neka ostavi podatke za slanje. da bi ona mene iskulirala vec nedelju dana, a redovno ulazi na sajt🙃
2025 11 30
Sve iznad navedeno ali takodje profili sa preskupim stvarima koji mi pišu da se cenkaju 🙄 Primera radi, skoro mi je neko pisao za popust za nov džemper koji sam stavila 1200 jer "ne mogu da se naplaćaju poštarina" a ima predmete od minimum 3-4000 pa na gore.. Nisam ni odgovorila jer ne znam šta bih mogla da napišem na to a da bude "ljubazno" - jer mi je prva misao "Pa ja treba da Vam plaćam poštarinu?" Bilo je mnogo gorih situacija tipa traže 50% popusta za nešto a na profilu imaju jacquemous torbe od po 30+ hiljada.
2025 11 30
Imam ih vise🤣_ Za pocetak bagovi na sajtu, pokusaj da udjem okacim ,uopste nefunkcionalnost. Mogu da kazem da stavqrno imam prelepa iskustva vecina clanica su kulturne ljubazne, ali ima puno neprofesinalnih. One koje samo kradu tudje vreme , bez ozbiljne namere za sardanju Najgore su one koje traze dimenezije 100 Slika doadtnih ,snimak pa prelazql na komunkaciju putem Viber i What up a nemaju namers za kupovini . ili zele da im se smanji cena .Skoro sam citala neka od dugogodisnjih clanica kaze da izbegava preusmeravanje komunikacije na broj telefona jer prosto zeli da ima ovde sve dokumentovano. Podrzavam to mislim da ima pravo😀 Uvek se trydim da budem korektna ,izlazim u susret ali ljudi ali ljudi to prosto ne cene.
2025 11 30
Moram da pomenem i jednu što se ceknala za novu suknju od 1000 i nešto din, a prodaje praznu dior kutiju za 6000, kese brendova za po 2-3000 i tako..
2025 11 30
> La_buena_ena: > Imam ih vise🤣_ > Za pocetak bagovi na sajtu, pokusaj da udjem okacim ,uopste nefunkcionalnost. > Mogu da kazem da stavqrno imam prelepa iskustva vecina clanica su kulturne ljubazne, ali ima puno neprofesinalnih. > One koje samo kradu tudje vreme , bez ozbiljne namere za sardanju > Najgore su one koje traze dimenezije 100 > Slika doadtnih ,snimak pa prelazql na komunkaciju putem Viber i What up a nemaju namers za kupovini . > ili zele da im se smanji cena .Skoro sam citala neka od dugogodisnjih clanica kaze da izbegava preusmeravanje komunikacije na broj telefona jer prosto zeli da ima ovde sve dokumentovano. Podrzavam to mislim da ima pravo😀 > Uvek se trydim da budem korektna ,izlazim u susret ali ljudi ali ljudi to prosto ne cene. Nešto najgore kad ispitaju do najmanjeg detalja sve i onda traže sniženje 😅 Čak i da hoću da dam popust, takvima iz principa ne dam. Valjda prvo proveriš jel ti odgovara cena pa tek onda pitaš da ti merim "širinu ranfle" i takve gluposti..
2025 11 30
A to za Viber, imam jednu Michel Kors torbu koju evo nikako da prodam, a stalno mi pišu za nju.. izmedju ostalih koje su mi pisale, jedna je tražila da joj šaljem slike na Viber (i stvarno nije problem, za 100 eur razumem da neko želi da se uveri da je sve ok). Izvadim torbu, napravim 10ak slika i snimak od 2 min - svaki ćošak torbe sam snilmila.. Da bi mi ona na kraju rekla "Lepa je... cena?" Bukvalno piše cena na oglasu, kakvo je to pitanje 😭 Naravno da mi nikad nije odgovorila nakon što sam uprkos zdravom razumu, smogla snage da napišem cenu bez propratnog "Da li ste Vi normalni uopšte?" 😂 Nekad mi stvarno dodje u takvim situacijama da budem i drska, ali kao ajde, neka..
2025 11 30
1 2 3