Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta vas najvise iritira na sajtu?

Presmesno mi je kad razmenjujemo iskustva jer ima dosta slicnoj .Isti slucaj imam i ja posle snimaka ,koja cena ,a jel moze toliko. Imala sam skoro sitiaciju da mi je zena trazila slike Tommy Hilfiger haljine ,uopste mi nije problem za dodatne ali ako imate nameru.. Poslala mi je poruku na viber i kad sam otvorila komunikaciji skontala sam da je to ista osoba koja mi pise treci put za razlicitu stvar u periodu godinu dana i naravno nikad nista ne uzima.. Svaki put dugometrazni snimak,sve mere poslate .Na kraju je rekal da ce uzeti haljinu ako proda kod sebe nesto da li bi htela razmenu sa njom. Prosto ne kradite tudje vreme‼️
2025 11 30
Daa, imam i ja te "ponavljacice", jedna me tako stalno pita za razlicite stvari "jel dostupno, razmena, jel moze za "X iznos" - uglavnom neke nerealne ponude" itd, i jednom joj iz zezanja napisem da moze bas da vidim hoce li da kupi i ona ne odgovori nista x-)
2025 11 30
> Ancica000: > Sem sto ponekad baguje, mene licno jako nerviraju profili koji mi redovno stavljaju oglase u favorite a nikad nista ne kupe. Ja stavljam stvari u omiljene ako hocu da ih "pratim", ne i nuzno da ih kupim, iz vise razloga. Na primer cekam da padne cena ili da prodavac objavi jos nesto sto mi se dopada, pa da narucim vise stvari od jednom. Ili ako vidim nesto kul, ali mi treba nesto odredjeno da bih to uklopila, pa onda nema svrhe da kupim prvu stvar, ako ne nadjem i drugu i tako.... Stavljanje stvari u omiljene ne treba da ostavi utisak da ce neko taj artikal zagarantovano kupiti. Vec slanje poruke "zelim" i "posaljite mi podatke za uplatu" treba da ostavi utisak kao da neko zeli da kupi artikal, a jedino razumem frustraciju kada neko nakon slanja poruke nikad vise ne odgovori.
2025 11 30
> La_buena_ena: > Presmesno mi je kad razmenjujemo iskustva jer ima dosta slicnoj > .Isti slucaj imam i ja posle snimaka ,koja cena ,a jel moze toliko. > Imala sam skoro sitiaciju da mi je zena trazila > slike Tommy Hilfiger haljine ,uopste mi nije problem za dodatne ali ako imate nameru.. Poslala mi je poruku na viber i kad sam otvorila komunikaciji skontala sam da je to ista osoba koja mi pise treci put za razlicitu stvar u periodu godinu dana i naravno nikad nista ne uzima.. > Svaki put dugometrazni snimak,sve mere poslate .Na kraju je rekal da ce uzeti haljinu ako proda kod sebe nesto da li bi htela razmenu sa njom. Prosto ne kradite tudje vreme‼️ Na facebooku ne brisem poruke i jedna zena mi je, u rasponu od par meseci, pisala za vise stvari i uvek trazila jos slika i mere i kad posaljem, ona samo seenuje. Kada mi se treci put javila za neku trecu stvar koju sam objavila i trazila dodatne slike, napisala sam joj da ne saradjuijem sa neozbiljnim kupcima koji mi samo oduzimaju vreme i onda nestanu. Na sta mi je ona odgovorila sa "posao ti je da uradis sve sto kupac trazi", a ja sam njoj napisala "nije mi posao da mi neko gubi vreme iz dosade" Od tad mi vise nije pisala :D
2025 11 30
Nerviraju me članice koje kažu da žele neki predmet a posle se ne udostoje da kažu da su se predomislile nerviraju me one koje traže da ima se meri,slika sto predmeta i posle ti ne kažu ni hvala budalo...nikada se više ne jave. Nervira me bagovanje,nerviraju me reklame....sve me nervira. Možda nije do sajta već do mene🤣🤣🤣
2025 11 30
> Jelenas108: > Nerviraju me članice koje kažu da žele neki predmet a posle se ne udostoje da kažu da su se predomislile nerviraju me one koje traže da ima se meri,slika sto predmeta i posle ti ne kažu ni hvala budalo...nikada se više ne jave. > Nervira me bagovanje,nerviraju me reklame....sve me nervira. > Možda nije do sajta već do mene🤣🤣🤣 Ja sam se iznervirala čitajući ovu temu 😂 Pogotovo @Ultrastore I ona što joj je napisala "posao ti je da uradiš sve što kupac traži" evo izgoreh kao meni da je to napisala 😂😂
2025 11 30
''Novo bez etikete'', a noseno par puta. Ja kad jednom obucem, smatram da to ima vec neke tragove, moze biti samo odlicno stanje ili veoma dobro. Obuca koja se ne slika iz blizine i iz svakog ugla ili uslikana jedna cipela/cizma.
2025 11 30
> Ancica000: > Pozdrav svima, zanimaju me vasa negativna iskustva sa sajtom i sta vas nervira. Sem sto ponekad baguje, mene licno jako nerviraju profili koji mi redovno stavljaju oglase u favorite a nikad nista ne kupe. Juce sam imala slucaj da sam nesto poklanjala i isti taj profil sto stalno stavlja u favorite je stavio cak i to, sto je meni apsolutno suludo. Doslo mi da joj napisem da li nekad nesto kupuje, a vidim da ima dosta pozitivnih recenzija. Pisite vasa iskustva. Ja, iskreno, prvi put čujem da bi ovako nešto moglo nekom smetati. Stavljam predmete u omiljene da bi ih imala u vidu, ako mi dođe to na red i odlučim da kupim. Možda isti dan, sutradan, a možda i nikad jer mi tipa cena ne odgovara ili mi to nešto toliko ni ne treba, ali mi se stvar kao stvar dopada. Suludo mi je da neko razmatra kako i zašto formiram sopstvenu listu favorita.
2025 11 30
Potpuno sam saglasna sa Vama.👍 I da li neko uopšte proverava ko je stavio neki predmet u listu “omiljenih”, pa posle još i razmatra zašto je taj to uradio.😣
2025 11 30
> La_buena_ena: > Imam ih vise🤣_ > Za pocetak bagovi na sajtu, pokusaj da udjem okacim ,uopste nefunkcionalnost. > Mogu da kazem da stavqrno imam prelepa iskustva vecina clanica su kulturne ljubazne, ali ima puno neprofesinalnih. > One koje samo kradu tudje vreme , bez ozbiljne namere za sardanju > Najgore su one koje traze dimenezije 100 > Slika doadtnih ,snimak pa prelazql na komunkaciju putem Viber i What up a nemaju namers za kupovini . > ili zele da im se smanji cena .Skoro sam citala neka od dugogodisnjih clanica kaze da izbegava preusmeravanje komunikacije na broj telefona jer prosto zeli da ima ovde sve dokumentovano. Podrzavam to mislim da ima pravo😀 > Uvek se trydim da budem korektna ,izlazim u susret ali ljudi ali ljudi to prosto ne cene. Isto
2025 11 30
> UltraStore: > > Ancica000: > > Sem sto ponekad baguje, mene licno jako nerviraju profili koji mi redovno stavljaju oglase u favorite a nikad nista ne kupe. > Ja stavljam stvari u omiljene ako hocu da ih "pratim", ne i nuzno da ih kupim, iz vise razloga. > Na primer cekam da padne cena ili da prodavac objavi jos nesto sto mi se dopada, pa da narucim vise stvari od jednom. > Ili ako vidim nesto kul, ali mi treba nesto odredjeno da bih to uklopila, pa onda nema svrhe da kupim prvu stvar, ako ne nadjem i drugu i tako.... Stavljanje stvari u omiljene ne treba da ostavi utisak da ce neko taj artikal zagarantovano kupiti. Vec slanje poruke "zelim" i "posaljite mi podatke za uplatu" treba da ostavi utisak kao da neko zeli da kupi artikal, a jedino razumem frustraciju kada neko nakon slanja poruke nikad vise ne odgovori. ❤️
2025 11 30
> Her_Fashion: > A to za Viber, imam jednu Michel Kors torbu koju evo nikako da prodam, a stalno mi pišu za nju.. izmedju ostalih koje su mi pisale, jedna je tražila da joj šaljem slike na Viber (i stvarno nije problem, za 100 eur razumem da neko želi da se uveri da je sve ok). Izvadim torbu, napravim 10ak slika i snimak od 2 min - svaki ćošak torbe sam snilmila.. Da bi mi ona na kraju rekla "Lepa je... cena?" > Bukvalno piše cena na oglasu, kakvo je to pitanje 😭 > Naravno da mi nikad nije odgovorila nakon što sam uprkos zdravom razumu, smogla snage da napišem cenu bez propratnog "Da li ste Vi normalni uopšte?" 😂 > Nekad mi stvarno dodje u takvim situacijama da budem i drska, ali kao ajde, neka.. Nemoj da se naljutis, nije smesno , Ali nasmeja me do suza♥️
2025 11 30
Mene nervira kada dodatne slike i snimke traže da im se pošalju preko vibera. Nije mi se nikad desilo ja mislim da ta osoba stvarno to i kupi 😂
2025 12 01
Naravno na provom mestu je nefunkcionalnost sajta!
2025 12 01
Koliko je mene pitalo u poslednjih mesec dana i dogovaralo se za kupovinu kao!? Pa još i video zapise dobiju, naravno ja sve imam na video zapisima, ovde to ne može, nažalost. A trebalo bi! Sve je novo, a cene su mi smešne. Razmišljaju se kao da kupuju kuću. 😆 Naravno nestaju, bezobrazluk, prevaranti, trošenje vremena i tako. Evo malo čas mi piše prevarant o pozitivne 9 negativnih, mislim. Hoće da kupuje!!! Zašto admin ne reaguje i ne blokira profil takav. To je posao admina?!
2025 12 01