Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta vas najvise iritira na sajtu?

> Kovacevic: > > Her_Fashion: > > A to za Viber, imam jednu Michel Kors torbu koju evo nikako da prodam, a stalno mi pišu za nju.. izmedju ostalih koje su mi pisale, jedna je tražila da joj šaljem slike na Viber (i stvarno nije problem, za 100 eur razumem da neko želi da se uveri da je sve ok). Izvadim torbu, napravim 10ak slika i snimak od 2 min - svaki ćošak torbe sam snilmila.. Da bi mi ona na kraju rekla "Lepa je... cena?" > > Bukvalno piše cena na oglasu, kakvo je to pitanje 😭 > > Naravno da mi nikad nije odgovorila nakon što sam uprkos zdravom razumu, smogla snage da napišem cenu bez propratnog "Da li ste Vi normalni uopšte?" 😂 > > Nekad mi stvarno dodje u takvim situacijama da budem i drska, ali kao ajde, neka.. > Nemoj da se naljutis, nije smesno , Ali nasmeja me do suza♥️ Samo nam je preostalo da se smejemo, inače bj plakali 😂😂
2025 12 01
> Her_Fashion: > Sve iznad navedeno ali takodje profili sa preskupim stvarima koji mi pišu da se cenkaju 🙄 > Primera radi, skoro mi je neko pisao za popust za nov džemper koji sam stavila 1200 jer "ne mogu da se naplaćaju poštarina" a ima predmete od minimum 3-4000 pa na gore.. > Nisam ni odgovorila jer ne znam šta bih mogla da napišem na to a da bude "ljubazno" - jer mi je prva misao "Pa ja treba da Vam plaćam poštarinu?" > Bilo je mnogo gorih situacija tipa traže 50% popusta za nešto a na profilu imaju jacquemous torbe od po 30+ hiljada. Ista situacija redovno kod mene! Kod mene nove stvari su do 500din, kod nje minimum 2000 i ona bi jos moju cenu da snizi😂 Okej sam ako neko hoce malo da spusti cenu za nesto sto je skuplje, pa me pita, eto makar postarinu da pokrije, ali kad ja cak i pristanem a ona se ne javi posle toga… ne znam sta im je tesko da napisu ej odustala sam i to je to. Ali ima svakakvih🤷🏻‍♀️
2025 12 01
Au ljudi da li ste realni da vam smeta sto neko dodaje stvar u omiljene? Da niste sestre bliznakinje one clanice o kojoj se i tema otvarala, a koja je u opis profila napomenula da se ni slucajno predmet ne stavlja u omiljene, inace ce da ga obrise. 😂 Zamislite situaciju da svaki sajt gde imate listu zelja, krene sa spamovanjem i davljenjem: "Zasto si stavila predmet X listu zelja" "A zasto si dodala predmet Y u listu zelja, a ni X nisi kupila" "Imas li nameru da kupis predmet" "Zasto stavljas predmet, a ne kupujes" i sl. 😂 😂 Sigurno ni vi niste kupili svaki predmet koji ste ikada stavili u listu zelja. Ja redovno dodajem predmete u favorite na raznim sajtovima, ali ne kupim sve. Primetila sam da oko 80% dodatih predmeta mi ili zapravo ne treba ili prestane da mi se svidja nakon nekog vremena i da sam ih kupila bila bi to ishitrena kupovina kao mnogo puta do sada.
2025 12 01
Ranije sam kad prodam predmet, gledala da li je bio u listi zelja i uvek bi predmet kupio neko ko ga nije ni drzao u toj listi, tako da se ne opterecujem listama. Moze njih 50 da stavi i da se ne proda, a moze i niko da ne stavi pa da se proda. Jedino sto me ovde nervira je ono sto je vec spomenuto. Oni sto uskoce u inbox i pitaju da li je dostupan predmet i samo nestanu sta god da odgovorite. Ili pitaju za mere i opet nestanu bez reci. Imam blok listu i njima ne odgovaram na poruke. Imala sam situacije da me dave pitanjima i isto pitaju za cenu tek na kraju, a kao sto rece Her, lepo pise koja je cena, a ako ti ne odgovara onda ili preskocis i ne postavljas suvisna pitanja, ili se prvo dogovoris oko cene pa onda sve ostalo. A vrhunac mi je bila jedna sto je rastezala sa gomilom pitanja kao da sam na nekom ispitivanju i svaki put kad bi poslala poruku mislila sam sad ce biti ili da odgovara ili ne, ali jok, svaki put je to bilo novo pitanje i tek nakon 20 pitanja je pitala za cenu. To je ona taktika da vas nateraju da rovite da biste nasli predmet, slikate, merite, udave vas 101 pitanjem da bi vas ubile u pojam nakon cega se nadaju da cete pristati da prodate po ceni koju su zamislile sad kad ste se vec toliko iscimali.
2025 12 01
Iskreno ,nikad ali nikad nisam gledala lajkove niti me interesuje ko lajkuje niti je to presudno za prodaju .. Ja u principu sto mi se svidi odmah saljem da kupim, proverim recenzije prodavca,pitam da li ima ostecenja i to je to .. Vise gledam broj pregled kod mene koji je drasticno opao (mada su pisali da metrike nisu tacne) secam se da sam pre imala po 700 -800 u proseku i vise sada drasticno manje .Ocigledno da ima i manje interesovanja. Najnekuturjije mi je kad te neko iscima ,udavi za mere ,detalje i snimke i ne kaze ni hvala . Slazem se viber komunikacija je u 90 % slucajeva HOROR samo da te izmaltretiraju ili da mole za cenu kao satro ne znaju pa kad ste vec razmenili brojeve da ubiju i cenu ..Ma meni su znale da pisu zene po dva dana sa podpitanjima🤪 u medjuvremenu sejavi neko drugi i uzme .. Totalno bespotrebna kominkacija van sajta .. Pod uslovom da ne baguje smatram da sardanje moze da se zavrsi ovde (sve osim snimka) !
2025 12 01
jel postoji neki nacin da se postavi predmet, a da ne vrti satima i na kraju moram sve ispocetka da pisem i kacim i tako sto puta :(
2025 12 01
Preprodavci koji prodaju moje stvari na instagramu po nekoliko puta vecim cenama, a ne znaju da se jave kad podignu paket da je sve u redu. Otkrila sam jos jedan instagram profil sa mojim stvarima. Sve je u savrsenim fotografijama, a tamo gde vidim manu, oni izgleda ne vide. Ako prodajete stvari koji nisu basic, napravite sto bolje fotografije i prodajte na instagramu i zaobidjite perfekcionizam, jer on je za*eb veliki.
2025 12 02
Da li neko zna kako da se iskoristi preostali kredit na sajtu sto izadje odmah ispod aktivnih oglasa,uopšte ne znam gde tu opciju mogu da iskoristim?
2025 12 02
Ima par stvari koje ne razumem. Nije baš da mi smeta jer ne tera me niko da gledam u to. Nek’ se kotrlja sajt i biće sve ok. Ali npr preteći i živčan opis profila. Ono kad piše Nemojte da pritisnete Želim ovo ako nećete 100% kupiti ne pitajte ništa ne predlažite zamenu. Besni a priglupi na forumu. Oni koji ne ostave utisak a putem vibera jave da su zadovoljni.
2025 12 02
Iritira me kada neko promaši temu, ne slučajno već namerno, samo da bi što pre došao do odgovora na svoje pitanje.
2025 12 03
> DankaDa: > Iritira me kada neko promaši temu, ne slučajno već namerno, samo da bi što pre došao do odgovora na svoje pitanje. Kao da ne mogu sami da istraze, vec im za sve treba upustvo.
2025 12 03
> DankaDa: > Iritira me kada neko promaši temu, ne slučajno već namerno, samo da bi što pre došao do odgovora na svoje pitanje. Kad u temi "tražim" napišu da traže kupce 🤣
2025 12 03
> Kad u temi "tražim" napišu da traže kupce 🤣 😄
2025 12 03
Možda nije mnogo vezano za temu, ali dešava mi se i ovde i na ig da kupci uplate na svoju ruku poštarinu sa cenom predmeta. Dođe mi da im vratim pare i otkažem slanje. Mislim šta god nije po dogovoru nije ok, ali ovo je br 1 za mene. I onda se ja bakćem da podižem pare i plaćam. Sitnica, ali komplikuje organizaciju oko slanja.
2025 12 04
> UltraStore: > Kad u temi "tražim" napišu da traže kupce 🤣 Kada sam tek napravila nalog ovde, otvorila sam temu da tražim prvog kupca. Nisam baš toliko strogo shvatila pravila sajta, a i to je više bilo ćaskanja radi. Jedna članica (ne sećam se koja) mi je skrenula pažnju da to nije mesto za traženje kupaca, prihvatila sam grešku i odmah sam obrisala temu. Da li ste to možda bili Vi, pa me sad provocirate ili je ovo samo slučajnost?
2025 12 04
1 2 3