Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gramofonske ploče

Gde kupujete gramofonske ploče?😊
2025 12 02
Ako imate stari buvljak u blizini, pogledajte tamo. Na internetu uglavnom prodaju preprodavci.
2025 12 03
Laguna knjizare.
2025 12 03
U budimpesti su 2-3x jeftinije nego u prodavnicama u beogradu, tako da ako neko koga znate ide na advent u decembru, to je dobra prilika Za starije su buvljaci super, ali iskreno ja nikad nisam nista nasla, jer je vec probrano, ostanu uglavnom ostecene i na nemackom jeziku. Brat je jednom nasao Beatlese. Na limundu ima dosta licitacija, a ima i novih
2025 12 03
U temisvaru ima knjizara carturesti, tamo sam videla od 20-50e Primer lana del rey born to die je bio 25e
2025 12 03
I u Laguni imaju dobar izbor za 20-50e.
2025 12 03
Na limundu se preprodaju ploce sa starih buvljaka. To vam je omiljeno mesto kolekcionara, ako zelite nesto da nadjete morate ici jako rano.
2025 12 03
Važi, hvala svima na preporukama! Od nedavno sam kupila gramofon pa me je interesovalo gde mogu da se nadju povoljnije ploče😅
2025 12 03
> h_wardrobee: > Važi, hvala svima na preporukama! Od nedavno sam kupila gramofon pa me je interesovalo gde mogu da se nadju povoljnije ploče😅 Je l možete da podelite koji gramofon ste kupili i gde? I meni je skoro palo na pamet da možda kupim mami na poklon. Ima ona dosta sačuvanih ploča ali krenula bih u nabavku kasnije, nemam još gramofon 😊
2025 12 03
Ja sam kupila u Tehnomaniji kada je bio black friday, sad nisam sigurna da li još uvek traje akcija ali je bio na -40% (Denver je u pitanju)😊
2025 12 03
Ozbiljnu muzičku opremu možete kupiti u 'Player' bg, ja sam tamo kupila gramofon i zvučnike, tj. ako hoćete kvalitet al' to i košta....
2025 12 05