Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam koci sajt?

Ovo je stvarno bezobrazluk, posle tri dana tek sad sam uspela da se ulogujem. Bitno da su uveli clanarine, a sto ne znaju sajt da naprave nema veze. Ne znam ni zasto placamo, strasno.
2025 12 05
😠
upload
2025 12 05
konstantno od utorka. ne znam ni kako sam se sad ulogovala (ni da li ce ovaj komentar uopste i otici) ali bitno da je placanje prihvaceno a ne mogu da ubacujem predmete. malo ozbiljnosti nije na odmet😡
2025 12 05
Nece ni meni, jedan isti oglas moram 10ak puta da pokusam da objavim da bi se 11 put objavio. A takodje retki su slucajevi da mogu i da se ulogujem.. Sralno je nedostupan vec nekoliko dana
2025 12 05
Uzas je
2025 12 05
Jako sam besna.Članarina je plaćena pa sada mogu kako hoće.
2025 12 05
Isto. Juce i danas pogotovo, ulogujem se ali pise nesto bad authenticity token🫠
2025 12 05
Isti problem
2025 12 05
Kataatrofa. Ako se nastavi jos jednom,otkazacu clanarinu. Ionako polako prelazim na Instagram,placam reklame. Bolje i tako da krenem tamo a ne ovde da kidam sebi zivce. Zeni tri dana ne mogu da posaljem jaknu jer ne ucitava ppdatke,druga je odustala od haljine jer nismo mogle da se dog zbog prekida,a oglase ne mogu da okacim. Sramota. Jako sam besna,vec 2 meseca kad god uhvatim vremena da okacim nesto ono sajt baguje. Nekad se dogovorim i sms-om al' znam da nisu sms poruke merodavne za ocennivanje pa izbegavam. Al ovo je sramota.
2025 12 06
Najneprijatnije mi je bas to trebala sam da posaljem paket koji je uplacen uredno .. nisam uradila screnshoot 3dana nemam podatke. Clanica je normalnai korektna pa sve razume ,jer ni ona ne moze da udje ali ovo stvarno koci saradnje😡
2025 12 06
Tragedija. Od onakvog sajta do...tragedije.
2025 12 06
Juce sam napisala poruku na temi, vidim da se nije poslala. Sad kad sam se logovala izasla mi greska.. na makedonskom
2025 12 06
Nema sanse da se loguje..... Po par dana ne moze.. Preko kompa jos i nekako, ali jedva, a preko mobilnog, cekas do sudnjeg dana. Sajt je katastrofalan..
2025 12 06
Ne znam zašto plaćamo članarinu kad sajt više ne radi nego što radi, ko će da nam nadoknadi ove dane koje nismo mogle da pristupimo a uredno smo ih platile?
2025 12 07
Ќе се вратиме наскоро... Бидете добриe и платете ги членарините, ве сакаме сите многу, иако можеби не изгледа така. Голем поздрав, ženeeeee!
upload
2025 12 07
1 2