Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam koci sajt?

E, pa bas ne znam: - placate clanarinu, sajt pomalo radi, pomalo ne radi i nemate se kome obratiti - placate clanarinu, ne mozete postaviti predmet i nemate se kome obratiti - kupite iz opisa original stvar/parfem, a stigne vristeci divljak i nemate se kome obratiti - imate problem sa osecajem da ste prevareni, nasamareni, neispostovani za vas novac, ukazano poverenje i nemate sa kome obratiti..... Pa, u cemu je problem??? Hajmo sada iskreno, da osvestimo nesvesno! Znamo da ovaj sajt odavno ima bagove i uplata uveliko funkcionise, besprekorno, u nekim slucajevima i vise puta, a usluga na misice, uz dosta nerviranja... To je moj utisak iz iscitanog mesecima unazad, jer ja ne uplacijem. Prodaja ide samo ovde, ponuda je najveca i najbolja, a svi drugi besplatni sajtovi rade bez problema - ponuda i prodaja nikakva u poredjenju sa MK! Kupujem i dalje ovde, jer samo ovde nadjem trazeno, najveci je izor, iako je manji nego pre. U cemu je stvar??? Neka magija, imaju carobni stapic, pa su svi omadjijani, da li zbog emocije - secanje na stara dobra vremena, iako se vremenom sve raspada, ili... ???
2025 12 07
> zvezdara123: > Ќе се вратиме наскоро... Бидете добриe и платете ги членарините, ве сакаме сите многу, иако можеби не изгледа така. Голем поздрав, ženeeeee! Hahahhaha!!!😂😂😂😂 Ja sam umrla kad sam videla😂😂😂😂😂
2025 12 07
Čist bezobrazluk! Uredno plaćena članarina,ni za šta. Šest dana nemam pristup (sada slučajno) i svih šest im pišem a nikakav odgovor dobila nisam. Potpuno neprofesionalno,nekorektno,amaterski a pre svega drsko i bezobrazno.
2025 12 07
Užas šta se dešava. Jedva sam ušla na sajt i naravno u međuvremenu mi je istekla članarina i sad kad platim, za 520 oglasa treba da kliknem da se ponovo aktiviraju. Gubljenje vremena. Preko telefona ide jako sporo i iz sto klikova. Evidencija prethodno plaćenih članarina se ne vidi. Ko zna da li i rade uplate trenutno, tako da ne vredi sad da uplaćujem, a trebala sam i nove oglase da ubacim.
2025 12 07
Ovako je vec neko vreme, sajt je jednostavno teski krs. Mislim da svi kolektivno treba da predjemo na druge platforme.
2025 12 07
Nema više izgovora. Baš me briga da li sajt vodi jedna devojka ili 50 profesionalnih developera, to je njihov problem. Za posetioce sajt treba da radi 24/7. Posebno za nas koji bacamo pare.
2025 12 07
A gde i da pređemo? Na kupujemprodajem se ništa ni ne prodaje, ljudi su čudni, najčešće matori muškarci. Plus sad deru s cenama tamo. Limundo i kupindo - nikad ništa nisam prodala, sajtovi čudni, starinski. Ovo ostalo da ne komentarišem. Jedina prava i aktivna platforma za odeću je upravo ova i ona ne funkcioniše više.
2025 12 07
> darkacademia: > A gde i da pređemo? Na kupujemprodajem se ništa ni ne prodaje, ljudi su čudni, najčešće matori muškarci. Plus sad deru s cenama tamo. Limundo i kupindo - nikad ništa nisam prodala, sajtovi čudni, starinski. Ovo ostalo da ne komentarišem. Jedina prava i aktivna platforma za odeću je upravo ova i ona ne funkcioniše više. Prodajete i na IG, tako da vi imate alternativu.
2025 12 08
> darkacademia: > A gde i da pređemo? Na kupujemprodajem se ništa ni ne prodaje, ljudi su čudni, najčešće matori muškarci. Plus sad deru s cenama tamo. Limundo i kupindo - nikad ništa nisam prodala, sajtovi čudni, starinski. Ovo ostalo da ne komentarišem. Jedina prava i aktivna platforma za odeću je upravo ova i ona ne funkcioniše više. Meni je limundo ok. Tamo jos i najviše prodam. Sada sam krenula na ovom novom sajtu,videcemo. Kp povremeno i ig
2025 12 08
3 cela dana ne mogu da se ulogujem, ma svaka cast
2025 12 08
> darkacademia: > A gde i da pređemo? Na kupujemprodajem se ništa ni ne prodaje, ljudi su čudni, najčešće matori muškarci. Plus sad deru s cenama tamo. Limundo i kupindo - nikad ništa nisam prodala, sajtovi čudni, starinski. Ovo ostalo da ne komentarišem. Jedina prava i aktivna platforma za odeću je upravo ova i ona ne funkcioniše više. Ne bih se slozila sve sto puta bolje nego ovde i proda se barem,da ne pominjem da nema ghostovanja od strane kupaca i uvaljivamja felera
2025 12 09
> Kataa999: > Ne znam zašto plaćamo članarinu kad sajt više ne radi nego što radi, ko će da nam nadoknadi ove dane koje nismo mogle da pristupimo a uredno smo ih platile? Ja ne placam stavim 3 oglasa nisam luda da placam za ovu uslugu koje ni nema
2025 12 09
1 2