Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Za čega smo platili članarine,za bagovanje????

Nema prodaje jer većina ljudi još uvek ne zna za sajt. Doduše, ja sam u mesec dana imala 7 prodaja na tom sajtu, što ovde ne mogu ni za dva meseca.
2025 12 08
Ja nisam uspela nista da prodam na tom novom sajtu, nazalost ovo je jedino mesto gde meni idu prodaje :(
2025 12 08
> dannkinja: > Nema prodaje jer većina ljudi još uvek ne zna za sajt. Doduše, ja sam u mesec dana imala 7 prodaja na tom sajtu, što ovde ne mogu ni za dva meseca. Vas sam bas primetila na novom sajtu i drago mi je da nekom krenulo i da obecava.🙌🏻❤️ Ja cak nisam dobila ni odgovora za stvar koju sam zelela da kupim od druge clanice . Takodje imala sam upit za black friday i nista vise od toga ..Ne znam da li su ljudi ali samo da ne bude kao sajt D… Sve funkcionalno uredjeno ,sve sami prodavci nigde kupaca..
2025 12 08
> MarianneMary: > > Miss84: > > Ovo je ludnica sa ovim sajtom. Malo pre sam videla da mi je 14 oglasa stavljeno u neaktivne, a jos uvek mi vazi premium paket koji sam uplatila > Mozda su vam oglasi istekli, aktivirajte ih opet. Pa te oglase koje su mi premestili u neaktivne mi vaze do 7. januara, znaci jos mesec dana,ne znam zasto su ih stavili u neaktivne. A clanarinu sam platila pre 2 nedelje. Bezobrazluk
2025 12 08
> Miss84: > > MarianneMary: > > > Miss84: > > > Ovo je ludnica sa ovim sajtom. Malo pre sam videla da mi je 14 oglasa stavljeno u neaktivne, a jos uvek mi vazi premium paket koji sam uplatila > > Mozda su vam oglasi istekli, aktivirajte ih opet. > Pa te oglase koje su mi premestili u neaktivne mi vaze do 7. januara, znaci jos mesec dana,ne znam zasto su ih stavili u neaktivne. A clanarinu sam platila pre 2 nedelje. Bezobrazluk Aktivirajte ih opet, a ako ne moze, onda ne znam sta da radite,
2025 12 08
> La_buena_ena: > > dannkinja: > > Nema prodaje jer većina ljudi još uvek ne zna za sajt. Doduše, ja sam u mesec dana imala 7 prodaja na tom sajtu, što ovde ne mogu ni za dva meseca. > Vas sam bas primetila na novom sajtu i drago mi je da nekom krenulo i da obecava.🙌🏻❤️ > Ja cak nisam dobila ni odgovora za stvar koju sam zelela da kupim od druge clanice . Takodje imala sam upit za black friday i nista vise od toga ..Ne znam da li su ljudi ali samo da ne bude kao sajt D… Sve funkcionalno uredjeno ,sve sami prodavci nigde kupaca.. Mozda članica nije potvrdila mail pa joj ne stižu poruke a nije ulazila na sajt.
2025 12 08
> La_buena_ena: > > dannkinja: > > Nema prodaje jer većina ljudi još uvek ne zna za sajt. Doduše, ja sam u mesec dana imala 7 prodaja na tom sajtu, što ovde ne mogu ni za dva meseca. > Vas sam bas primetila na novom sajtu i drago mi je da nekom krenulo i da obecava.🙌🏻❤️ > Ja cak nisam dobila ni odgovora za stvar koju sam zelela da kupim od druge clanice . Takodje imala sam upit za black friday i nista vise od toga ..Ne znam da li su ljudi ali samo da ne bude kao sajt D… Sve funkcionalno uredjeno ,sve sami prodavci nigde kupaca.. Takodje isto samo par upita za black friday i nista vise, slaba aktivnost slaba posecenost i gledanost, za sada. Videcemo kroz koji mesec, aktivirala sam i instagram opet, mada tamo bas treba i reklame i svasta nesto da se probije profil.
2025 12 09
Zgrozena sam pohlepom administratora ovog sajta. Nije im bilo dosta sto su ubacili 1000 reklama i popupova nego sad traze i da im se plati za nefunkcionalan sajt. Odvratno i jadno. Mislim da cu od sada postavljati svoju garderobu na kupujemprodajem i to preporucujem svima koji citaju ovo
2025 12 14
Pređoh i ja na V sajt, stvarno je lep i jednostavan. Napredovaće s vremenom estetski, ali za sada je bitno da je funkcionalan. Idemo svi tamo i doviđenja krpicama
2025 12 14
Na V sajtu nema nista(za sada), a ovde uglavnom pitanja za dostupnost, trazenje mera i kad dobiju odgovor nestanu. Polako gubim zivce za sve. I oni sto ulecu u inbox. Ovaj sajt treba prepustiti profi prodavcima, bez obaveza i sa konjskim zivcima. I onima koji prodaju na veliko, jer se njima isplati da placaju clanarinu.
2025 12 20
V je lep ,funkcionalan i nazalost za sada mrtav sajt . Tamo su presli mnogi, okacili svoju ponudu i nista . Sve sami prodavci nigde kupaca nista se ne desava. Vec sam kukala nikad odgovor nism dobila za stvari koji sam zelela da kupim .Mozda je prodata negde drugde pa nije skinuta ili jednostvno clanica ne ulazi .. Primetila sam samo 2 -3aktivne clanice da su imale po neku sardanju . Kakva su sad iskustva drugih korusnika posle 2 meseca od korscenja novog sajta ? Da li ste nesto kupili/prodali ?🧐
2025 12 21
1 2