Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Za čega smo platili članarine,za bagovanje????

Da li bi mogli admini da nas obaveste šta se dešava sa sajtom? Zašto baguje danima,zašto ne možemo da udjemo u poruke,da komentarišemo na forumu,da kačimo slike postavljamo oglase? Zašto smo platili članarine kada nam je danima sajt u blokadi?Ko će to da nadoknadi?
2025 12 06
Ovo je bezobrazluk, i ja par dana ne mogu da se ulogujem, evo sad sam uspela jedva… Platili smo da ne mozemo ni da udjemo, kamoli da izbacimo neki oglas😂
upload
2025 12 06
Drage devojke pisete uzaludno jer nikog od njih ocigledno nije briga. Ja sam 5x pisala I trazila objasnjenje zasto mi artikli ne izlaze na vip iako imam premium plan ali nema odgovora. Uredno se naplaćuje članarina za usluge koje ne dobijem. Sajt baguje I vise ne radi nego sto radi. Ja cu rasprodati šta imam posto zasto I gasim profil.
2025 12 06
> Jelenas108: > Da li bi mogli admini da nas obaveste šta se dešava sa sajtom? > Zašto baguje danima,zašto ne možemo da udjemo u poruke,da komentarišemo na forumu,da kačimo slike postavljamo oglase? > Zašto smo platili članarine kada nam je danima sajt u blokadi?Ko će to da nadoknadi? Ovo je takav bezobrazluk.. Danima ne mogu ds udjem na sajt, juce jedva jednom, ne mogu da postavim oglas nov, al je bitno da su naplatili članarina.. Uzas ja cu kada uspem sve ds stavim na 50 ℅ popust raspita dam sto vise može i gasim se
2025 12 06
Jel ovo ne može ni komentar da se postavi na forumu?!? Uzas sajt je postao katastrofa. Danima ne mogu da udjem, danas jedva, al ne mogu da postavim oglas nov.. Bitno da članarina naplaćuju..
2025 12 06
Katastrofa jedna! Sačekaću do isteka članarine i brišem sve i idem odavde . Ovo nema smisla ,užas živi
2025 12 06
Ja bas imam problem sa logovanjem, retko da mogu da udjem na sajt i kad udjem ne mogu nista da uradim jer baguje, jedva postavim stvari pa onda ne mogu da udjem opet i tako u krug. A placam najveci paket. Dala sam bas vremena da vidim da li ce biti neke promene jer placam 2 meseca i eto nista od promena i poboljsanja sajta.
2025 12 07
Zaista je uzas od sajta Danima baguje nemoze da se uloguje postavi oglas Meni clanarina istice 20 12 danas kad sam uspela da uđem na sajt odjavila sam članarinu Oni svakog 20 mi skidaju pare sa racuna pretplatu I da se desi da nemogu da se ulogujem mora da placam Ovako sam otkazala ako nesrede sajt vise necu ni placati
2025 12 07
Pošto ovde više nemam šta da izgubim jer je sve izgubljeno, a znam da je zabranjeno spominjati srodne sajtove, samo ću vam predložiti da pređete na novi sajt (V) koji je hiljadu puta bolji od ovog, samo da zaživi i da se za njega pročuje. Mesec dana postojanja a uveliko nudi ono što ovaj sajt nije ponudio za sve ove godine. Eto toliko ☺️
2025 12 07
koji je to sajt novi
2025 12 07
> florida: > koji je to sajt novi Ukucajte na googlu''novi sajt za prodaju odece u srbiji''pa ce vam izaci i taj sajt na slovo V.
2025 12 07
Mada nema tamo nista od prodaje, ipak smo mi balkanci navikli na disfunkcionalne odnose. Na ovaj sajt samo se kuka, ali se ne odustaje od njega. A prava prodaja je na IG.
2025 12 07
Ovo je ludnica sa ovim sajtom. Malo pre sam videla da mi je 14 oglasa stavljeno u neaktivne, a jos uvek mi vazi premium paket koji sam uplatila
2025 12 07
Plus kao i vecina, danima nisam mogla uci na sajt
2025 12 07
> Miss84: > Ovo je ludnica sa ovim sajtom. Malo pre sam videla da mi je 14 oglasa stavljeno u neaktivne, a jos uvek mi vazi premium paket koji sam uplatila Mozda su vam oglasi istekli, aktivirajte ih opet.
2025 12 08
1 2