Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa planovima i placanjem

Devojke imam problem koji ne znam kako da resim a admini mi iz nekog razloga ne odgovaraja na poruke niti na mailove.
2025 12 11
Svakog meseca mi se skida automatski sa racuna 350rsd a na profilu mi stoji da nemam nikakav plan. Kad pokusam da udjem i uplatim ponovo izlazi mi da vec imam plan za ovaj mesec. Naravno ne mogu da kacim nista novo jer mi izlazi da ipak NEMAM PLAN. Jel moze neko da mi pomogne sa ovim ? Ne razumem sta se desava
2025 12 11
I da , jel zna neko kako da se skinem sa ovim da mi se automatski skida novac svakog meseca nego da uplacujem kad ja zelim i kad mi treba ??????
2025 12 11
Otkazite pretplatu samo
2025 12 11
Uplatila sam paket 550, i uvek dobijem 100 kredita za usluge, sada nista.. ne kapiram. Bas bezobrazno!!
2025 12 14
> MilicaCaruso: > I da , jel zna neko kako da se skinem sa ovim da mi se automatski skida novac svakog meseca nego da uplacujem kad ja zelim i kad mi treba ?????? Izgleda da nije dovoljno da se klikne na Otkažite pretplatu prema onome što sam pročitala na forumu. Evo kako sam ja otkazala 2 dana pred istek plana: kliknite na Ažurirajte način plaćanja, otvoriće se novi prozor na Stripe platformi, tu kliknite na Cancel subscription i još jednom na Cancel subscription da potvrdite. Onda selektujte bilo koji razlog za otkazivanje naplate i to je to. Nakon toga možete kliknuti na Otkažite pretplatu. Možda može i obrnutim redom, ja sam uradila ovako kako sam objasnila i slikala sve korake.
2025 12 15
Napravila sam detaljno objašnjenje i u vidu slika. Nadam se da će se videti i da će nekome biti od koristi.
upload
2025 12 15
Zdravo,imam problem sa mojom stranicom na sajtu. Prekjuce sam uplatila premium paket gde je pisalo da mogu neograniceno da kacim oglase i ja sam objavila oko 30 i nesto oglasa medjutim kad sam malopre htela da objavim jos jedan pisalo mi je da moram da platim paket i obrisali su mi 3 oglasa,a danas su mi obrisali jos 6…Da li mozete da mi pomognete u vezi ovog problema?Da li je jos neko imao ovakav problem?
2025 12 15
> MilicaCaruso: > Svakog meseca mi se skida automatski sa racuna 350rsd a na profilu mi stoji da nemam nikakav plan. Kad pokusam da udjem i uplatim ponovo izlazi mi da vec imam plan za ovaj mesec. Naravno ne mogu da kacim nista novo jer mi izlazi da ipak NEMAM PLAN. Jel moze neko da mi pomogne sa ovim ? Ne razumem sta se desava > Imam isti problem znaci ovo je strasno,ne znam kako da popravim to,Je l su ti odgovorili admini u medjuvremenu? Meni niko ne odgovara ni na mejlove ni na poruke…
2025 12 15
Meni kada kliknem na ažurirajte način plaćanja ne otvara ništa, ima li pomoći kod toga ? 🙂
2025 12 16
Vec mesec dana mi ne radi profil i ako su uredno naplatili premium plan😏
2025 12 17
> NadjaG123: > Zdravo,imam problem sa mojom stranicom na sajtu. Prekjuce sam uplatila premium paket gde je pisalo da mogu neograniceno da kacim oglase i ja sam objavila oko 30 i nesto oglasa medjutim kad sam malopre htela da objavim jos jedan pisalo mi je da moram da platim paket i obrisali su mi 3 oglasa,a danas su mi obrisali jos 6…Da li mozete da mi pomognete u vezi ovog problema?Da li je jos neko imao ovakav problem? Uplatila sam premium paket od 550,ali samo mogu da izbacim 10 oglasa
2025 12 17
Kada udjem u "azuriraj nacin placanja" nista mi ne izlazi. Klikcem ali nece da otvori. Istekla mi je kartica i zelim da stavim novu. Ne mogu da dodajem predmete, takodje nece ni da mi se plati sa Apple pay. Katastrofa
2025 12 18
> Biiljana81: > > NadjaG123: > > Zdravo,imam problem sa mojom stranicom na sajtu. Prekjuce sam uplatila premium paket gde je pisalo da mogu neograniceno da kacim oglase i ja sam objavila oko 30 i nesto oglasa medjutim kad sam malopre htela da objavim jos jedan pisalo mi je da moram da platim paket i obrisali su mi 3 oglasa,a danas su mi obrisali jos 6…Da li mozete da mi pomognete u vezi ovog problema?Da li je jos neko imao ovakav problem? > Uplatila sam premium paket od 550,ali samo mogu da izbacim 10 oglasa Takodje, isti problem...
2025 12 19
Isti problem- upaćujem 350dinara za 30 predmeta. Pošto sam imala samo 10 aktivnih , dodala sam još nekoliko i šta se desilo? Svih 10 koji su bili aktivni su uklonjeni. Ne znam iz kog razloga ako lepo piše da za 350 dinara možemo imati do 30 oglasa. Sad ne znam uopšte kako ću da dodajem stvari koje sam planirala a da mi se ne obrišu predhodno dodati novi oglasi. Niko mi nije odgovorio od admina šta se dešava.
2025 12 19
1 2