Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa planovima i placanjem

> sisterswardrobe: > Meni kada kliknem na ažurirajte način plaćanja ne otvara ništa, ima li pomoći kod toga ? 🙂 Ako ne otvara preko telefona, treba pokušati preko kompjutera. Ja sam na laptopu uspela da otkažem onako kako sam objasnila. A za promenu kartice ne znam, meni je bio cilj da otkažem plan, jer mi se ne isplati da plaćam. Možda može da se otkaže plan pre isteka i nakon isteka ponovo nadogradi, tad bi trebalo da se ponovo pojavi opcija za unošenje novih podataka i mogućnost izmene. 🤔 I uvek je bolje preko kompjutera. Na forumu sam pročitala da jedna članica nije uspela da obnovi plan preko mobilnog telefona, preko kompjutera je uspela.
2025 12 22
> Vesicarapice: > Kada udjem u "azuriraj nacin placanja" nista mi ne izlazi. Klikcem ali nece da otvori. Istekla mi je kartica i zelim da stavim novu. Ne mogu da dodajem predmete, takodje nece ni da mi se plati sa Apple pay. Katastrofa Pokušajte preko kompjutera. Ako imate plan u toku, nisam sigurna da će podsci moći da se izmene. Možete da otkažete plan pred istek. Kad istekne, imaćete opciju da ponovo nadogradite plan i kad izaberete novi, tad će se tražiti da ponovo unesete podatke. Sad sam proverila na profilu, trenutno nemam plan i ako hoću da kupim novi, izlazi mi opcija da platim i unesem podatke ponovo. S predmetima neće biti ništa kad plan istekne, u najgorem slučaju idu privremeno u neaktivne i mogu se naknadno aktivirati. Ne brišu se automatski. Ne proveravam poruke na forumu redovno. Ako neko ima pitanje ili mu ne radi kao što je meni, može mi pisati privatno, ne smeta mi. 😊 Odgovoriću kad budem stigla.
2025 12 22
1 2