Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt problemi?

Postovani, sajt vam non stop baguje, apsolutno je nemoguce koristiti ga. O cemu se radi? Od kako su uvedene clanarine ne radi kako treba, postavlja se pitanje zasto placamo mesecnu clanarinu….molim za odgovor
2025 12 13
Baš nema smisla više. Iako volim ovaj sajt i tu sam od 2013, više nisam toliko optimistična da će postati bolje. Admini ne nude nikakvo rešenje niti bilo kakav vid kompenzacije i konstantno ignorišu svoje korisnike koji uredno plaćuju članarinu. Stekla sam utisak da isključivo nalaze vremena da brišu predmete i to je to. Fin primer toksičnog odnosa, svako malo mu dajemo novu šansu i vraćamo se, iako znamo da ne valja
2025 12 13
Ovde smo krivi mi sto placamo clanarinu. Iskreno platila sam pre tri nedelje jedva da sam prodala nekoliko komada od oglasenih 200 oglasa. Ajde to nije mozda do njih, ali verovatno bi bilo vise prodaja ja mozemo da se ulogujemo, da ocita predmet, da se posalje poruka. Koliko sam shvatila od kad sam uplatila mogu da se ulogujem ili bas rano ujutru ili kasno uvece, eventualno jednom dnevno i to samo da odgovorim na neku poruku ili pogledam jednu stvar i on je nedostupan. Vise me nervira nego sto bilo sta mogu da pogledam da kupim ili da prodam.
2025 12 14
Kako da odjavim to placanje clanarine? Uplatila sam jedan mesec kao ali izgleda nisam razumela pa mi evo vec treci mesec skidaju 500 din sa racuna a sajt ku*cu ne valja 🙃
2025 12 15
> Dani88: > Kako da odjavim to placanje clanarine? > Uplatila sam jedan mesec kao ali izgleda nisam razumela pa mi evo vec treci mesec skidaju 500 din sa racuna a sajt ku*cu ne valja 🙃 Morate otkazati direktno na Stripe tako sto kliknete na azuriranje placanja. Ne otkazujte na MK samo jer ce nastaviti da vam se skida. Jedna clanica je postavila u slikama objasnjenje korak po korak na temi NOVI MODELI CLANSTVA NA KRPICAMA
2025 12 15
Ja sam platila sad i vec 4 puta unesem predmet on me salje na nadogradnju a tamo pise da je ok i skinut novac sa kartice i pise da mogu da stavljam jos...ali je nemoguce da se stavi predmet, plus sajt baguje uzasno! Ne znam sta je ovo!?
2025 12 19
Ja sam imala nekoliko oglasa , plaćam članarinu 350 dinara, znači mogu da imam do 30 oglasa. Kada sam pre dva dana dodala nekoliko novih oglasa- svi koje sam imala pre toga su nestali . Nisam još dobila odgovor od amina- zašto? Kako su mogli da mi nestanu aktivni oglasi za koje plaćam članarinu? I šta sada- ako budem postavila još oglasa, jer mi ih je ostalo samo 9 na profilu- onda će mi se i tih 9 novih izbrisati. Kakav užas! A toliko truda vremena da se sve fotografiše, izmeri, napiše, objavi. Ovo baš nije u redu a niko se ne oglašava da nam objasni o čemu se radi.
2025 12 19