Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa adminom i sajtom

Vidim da ga imate na Kp - u 120e i Kupindu 5500 rsd. E, sada, kakva je formulacija, stanje mirisa, ipak ste vi poznavalac, pa vidite. Srecno!
2025 12 31
Taj od 120 eur je Ilke na krpicama, tj. Dušan Ilić i pouzdan prodavac. Sad, da sam na tvom mestu @Lovesilver, ne bih kupovala. Možda i jeste očuvan kao što kaže oglas, ali ja nikad nisam našla neki vintage parfem da je valjao skorz, uvek bude neki šmek ili bar gornje note odu, jako jako retko da bude baš skorz očuvan mirisno, pogotovo ako su neki svežiji parfemi, citrusni itd. Kapiram nostalgiju, ali toliko divnih parfema ima, nema poente po svaku cenu juriti stare i diskontinuirane (iz ličnog iskustva, svaki put sam se razočarala).
2025 12 31
Jednom prilikom sam kupila moj omiljeni iz 90ih - Nikos SCULPTURE zenski. Odavno se vise ne proizvodi, sto nije u redu, jer je muski u ponudi, cak u dve varijacije. Svakako, bio je dobar, postojan, sacuvane mirisne note, pun pogodak. Slazem se da je takva kupovina uvek veliki rizik, a lupaju velike cifre bezmisleno...
2025 12 31
> zvezdara123: > Jednom prilikom sam kupila moj omiljeni iz 90ih - Nikos SCULPRURE zenski. Odavno se vise ne proizvodi, sto nije u redu, jer je muski u ponudi, cak u dve varijacije. > Svakako, bio je dobar, postojan, sacuvane mirisne note, pun pogodak. Slazem se da je takva kupovina uvek veliki rizik, a lupaju velike cifre bezmisleno... Pa pogledajte samo cene za Mošus uljane, oni su 90ih bili jeftini, mislim da su mogli da se kupe na trafici fazon, sad ih prodaju po 15000. Jednostavno je tako, kad je parfem diskontinuiran i nedostupan, cena ode na gore 200% i više. Ja sam prošle godine kupila Valentino Rock n Rose Couture za nekih 6000 i savršeno je mirisno očuvan, a on je na Ebay-u po 200-300 eur, ali eto, ima i onih koji ne nabijaju cene. Svakako da može da se nadje vintage parfem koji je ok, Ali mačka u džaku, pa kako se kome posreći.
2025 12 31
Sajt konstantno brise predmete, postavila sam svoje slike, tacan opis, tacne tagove i on ih brise non stop... Iako placam clanarinu od 550din. Ne ubaci ih u neaktivne predmete vec moram opet da ih kacim.
2026 01 10
> Katarinacat: > Htela sam da podelim sa vama svoje iskustvo i da vidim da li ja gresim u necemu jer vec nedeljama predmeti mi se brisu. > Dugo nisam bila na ovom sajtu i kada sam opet krenula da postavijam predmete admin mi je skrenuo paznju ostavio neutralnu i obrisao deo predmeta jer nisam stavljala kodove... > Ok uspravila sam taj deo ali predmeti se i dalje brisu a ja zaista sada ne vidim razlog za to ali mozda ja opet u necemu gresim...
2026 01 10
Izvinite, kakvi kodovi su u pitanju? Je l to potrebno za sve artikle, ja imam samo garderobu?
2026 01 10
> Laninateta: > Izvinite, kakvi kodovi su u pitanju? Je l to potrebno za sve artikle, ja imam samo garderobu? Nije, samo za kozmetiku.
2026 01 10
I meni su sve oglase izbrisali a platila sam clanarinu
2026 01 11
> Katarinacat: > > Her_Fashion: > > Kad smo vec kod parfema, ako Admini citaju ovu temu (a verujem da hoce), ovaj parfem 99,9% nije Angel, tj punjena je boca ko zna cime (ostavljam taj 0,1 % kao mogucnost da gresim, ali ne bih rekla) > Boja je problem,Angel oksidira ali ne u zelenu boju,moguce je da je do kamere ali cini mi se da je previse napunjen > Admina nema ,ja nisam dobila nikakav odgovor za moje obrisane predmete,sada ih postavljam opet i bas me interesuje hoce li opet biti obrisani
2026 01 11
Izvinite sto odgovaram bez pitanja,ali ja mislim da je ovo novi Angel,ne onaj prvi,ljubicasto-plavi..evo,ja koristim jedan od novijih,zove se Nova i zvezda je ciklama boje.
2026 01 11
Postoje limitirana izdanja tipa Thierry Mugler Angel Star Etoile koji vuce na zeleno ali ovo je definitivno punjeno sa ko zna cime..
2026 01 15
Mene samo nerviraju dupli standardi,necu sada da pravim reklamu ili prozivam bilo koga ali ovde na sajtu uredno vidjam testere koji se ne brisu,ja kada postavim tester predmet mi se brise u roku od par minuta,sada sto neko ima problem samnom i zasto admin budno motri na moje predmete a ostale prodavce pusta da prodaju sve i svasta jednostavnostano gledam kao neku vrstu bolesti jer gledati i pratiti svaki predmet umesto se baviti svojim profilom jer umobolno
2026 01 15
Sa druge strane ovaj sajt mi je jako drag,dugo godina sam provela ovde i pre svega volim parfeme i znam sta prodajem i stojim iza toga i onda momenti gde postavim parfem koji je star lupam 40 godina i koji nema kod i tako nesto mi se obrise mi je smesno i tuzno jer ocigledno osoba koja uredjuje ovaj sajt nema blage veze i znanja o samim parfemima.
2026 01 15
Sto se tice kodova,neki se mogu videti na slikama neki ne,zato i pisem u opisu predmeta svaki kod,predmeti koji su mi mi obrisani nisu smeli biti obrisani a njih je bilo oko 30/40,vise ni sama ne znam koliko je obrisano,dakle sve se jasno videlo i ovo sve vidim kao krajnje bahato i bezobrazno ponasanje admina kao i cutanje na moje poruke kao i to sto na ovoj temi nisam dobila od nje/njega nikakav odgovor tako da mogu reci th napisati bravo i svaka cast
2026 01 15