Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Plan nadogradnje od 350 dinara

Da li se, kada se ubace 30 oglasa, moze posle neki obrisati i dodati novi oglasi u tom istom periodu od mesec dana?
2026 01 02
Trebalo bi da može.. tj. valjda funkcioniše tako da u svakom trenutku u toku meseca možete imati 30 aktivnih oglasa, bilo da se dodaju novi ili se neki prebace u nacrte a drugi aktiviraju.. Svakako bi bilo poželjno da se to i testira, ja ne mogu jer imam paket od 550, tj neograničen br oglasa.
2026 01 02
> SandraKg93: > Da li se, kada se ubace 30 oglasa, moze posle neki obrisati i dodati novi oglasi u tom istom periodu od mesec dana? Može. Imala sam plan od 350 dinara, tako da je provereno. 🙂
2026 01 02
Hvala devojke
2026 01 02
Izvinite može li pomoć uplatila sam dva puta ovaj plan 350 neće da mi dozvoli da dodajem krpice stalno trazi opet šta da radim?
2026 01 11
Ja nikako ne mogu da kupim plan nadogradnje, dopunila sam novcanik, o cemu se radi?
2026 01 12
> AlekStojanovic: > Ja nikako ne mogu da kupim plan nadogradnje, dopunila sam novcanik, o cemu se radi? Ne treba da dopunite novcanik,to je za promocije. Imate posebnu opciju uplate ,nadjite gde vam admin slikovuto objasnjava kako uplatiti. Mada ja sam prebacila za premijum 550 i tri dana ne mogu ubaciti,ne reaguju,bacila pare,bolje da sam u humanitarne svrhe uplatila. Bukvalno ih bas briga,uzet novac i boli ih uvo. Rade sta hoce,admini ne reaguju,samo daj pareeee!!
2026 01 12
Poštovane, izvršila sam uplatu preko platne kartice, međutim promocija nije aktivirana, iako je novac skinut sa računa. Da li je neko imao sličnih problema sa članstvom od 350 din? Hvala unapred na pomoći!
2026 01 16
Sajt danima ne funkcioniše, a novac im verovatno bez problema funkcioniše
2026 01 17
I ja sam kupila pro plan od 350 din i sve mi artikle salje u nacrte, ako neko zna resenje neka mi napise u inbox molim vas. Hvala unaprijed 🌸
2026 02 13
Ne mogu da verujem, od fantastačnog sajta napraviše glupost koja će se na kraju ukinuti, očigledno, samo treba da još neko uplati članarinu i da sve nestane...kako to obično i biva kod nas. I ja sam takođe uplatila plan od 350 din danas i ništa ne funkcioniše, ne mogu opet da postavim nijedan oglas!
2026 02 18
Paket od 350 dinara uključuje 30 oglasa. Vi na svom profilu već imate 91 oglas.
2026 02 18
> emilyy: > Paket od 350 dinara uključuje 30 oglasa. > Vi na svom profilu već imate 91 oglas. Pa to mi je jasno, ali sam ranije uplatila onaj od 550 din , a sada mi taj nije potreban mo\da postavim nekoliko stvarčica mesečno, zar taj od 350 plan ne podrazumeva postavljanje novih 30 artikala? A ja ne mogu nijedan da postavim, a juče uplatila. Ne znam stvarno.
2026 02 19
Ćaos devojke… ne znam da li mogu ovde da pišem ali imam problem.. uplatila sam članarinu 550rsd pre dva tri dana i već danas nemam ništa piše mi da opet nabavim plan.. da li možda zna neko da mi kaže o čemu se radi?
2026 02 22
> MAKI38: > > emilyy: > > Paket od 350 dinara uključuje 30 oglasa. > > Vi na svom profilu već imate 91 oglas. > Pa to mi je jasno, ali sam ranije uplatila onaj od 550 din , a sada mi taj nije potreban mo\da postavim nekoliko stvarčica mesečno, zar taj od 350 plan ne podrazumeva postavljanje novih 30 artikala? A ja ne mogu nijedan da postavim, a juče uplatila. Ne znam stvarno. Plan od 350 dinara podrazumeva da možete imati najviše 30 oglasa na profilu, ukupno 30.
2026 02 22
1 2